REPLICA ONLINE CONSTANTA

23° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
23° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Propunere: Mandat de maximum 6 ani pentru unele funcții de conducere din administrația locală și centrală

Propunere: Mandat de maximum 6 ani pentru unele funcții de conducere din administrația locală și centrală

Replica API 20 februarie 2021 | 23:21 1958

Premierul Florin Cîțu a declarat joi, la Digi24, că va propune coaliției de guvernare să se introducă un mandat de maximum 6 cu evaluare după 3 ani pentru unele funcţii de conducere din administraţia locală şi centrală.

Florin Cîțu

„Trebuie să ne uităm și să intrăm în interiorul legii salarizării unitare. Și acolo vor fi mai multe lucruri care se vor modifică. Voi propune luni în coaliție că în administrația publică locală și centrală anumite funcții de conducere, precum director general, secretar general, secretar general adjunct să fie pe mandat, mandat de maxim 6 ani, la 3 ani de zile cu reînnoire a mandatului și evaluare, că în toate țările dezvoltate în administrație. Trebuie să începem să avem o administrație publică responşabilă. Mai mult, vreau o rotație, după două mandate trebuie să te muți în alt departament. Trebuie să avem un corp de funcționari publici performanți”, a declarat Florin Cîțu, scrie stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
balbaitul asta de Catzu minte cum respira, adica non stop
0
1
Citule si la primari si viceprimari trebuie sa dati o lege ca sa aiba dreptul numai la 2 mandate a cate 4 ani, asa cum are dreptul Presedintele Romaniei. La fel si pentru Presedintele C.J. Numai in acest fel se poate diminua formarea de gasti mafiote.
4
0
Foarte bine! Bravo, d-le premier! Esti un baiat foarte destept: toba de carte si Economie. Daa...! Alo, ;;; vezi orlando teodorovici.... "ales pe viata", scaunul si postul pastrat.... prin legi numai de ciumati votate. Asa, ca...... "STATUL LA STAT DEGEABA" pe bani multi, exagerat de multi... si pe ce functii, alesi pe viata ?! Vezi abramburica, ecaterina... cu academia ei... !? Nu e drept, nu e CORECT.
4
2
in administratia publica trebue facuta de primar! daca treci cu fff bine ramai pana pleaca si vine celalalt daca treci cu bine ai o sansa pana la urmatorul, apoi e cu semnul intrebarii , ai imbatranit sau schimbi partidul!
1
1
Mars ma kkkt.De ce sa ii schimbi, daca oamenii aceia sunt buni pe functia pe care o ocupa?Pt a avea posbilitatea sa va puneti voi pilele?Sictir bai ..Sper ca cei din guvern sa nu adopte o asemenea idiotenie.
3
8
mwepnl!!!coruptiaucide!!
4
8

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212