REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.4° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
21.4° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Propuneri: Moga şi Mănescu - noii miniştri din Guvernul Dăncilă, după remaniere

Propuneri: Moga şi Mănescu - noii miniştri din Guvernul Dăncilă, după remaniere

Replica API 15 iulie 2019 | 00:11 451

Surse PSD+ALDE:

Surse PSD+ALDE:

Ramona Mănescu, Nicolae Moga

Zvonurile cum că senatorul constănţean Nicolae Moga are şanse să fie nominalizat pentru o funcţie de ministru se intensifică, după mai bine de o săptămână de când această informaţie a fost "scăpată pe piaţă". Surse din cadrul PSD au precizat, pentru "Replica" de Constanţa, că discuţiile ca Moga să preia Ministerul de Interne sunt cât se poate de reale. "Normal că a negat informaţia, pentru că nimic nu e sigur până când nu vezi că se concretizează propunerea, care a venit din partea premierului Viorica Dăncilă", au spus sursele noastre, care au adăugat că, "în primă fază, nici Moga n-a vrut".

Interesant este că, în afară de Nicolae Moga, este vehiculat şi numele Ramonei Mănescu, fost europarlamentar PNL (ulterior înregimentată în ALDE)! Aceasta ar fi în cărţi să ia locul lui Teodor Meleşcanu la Ministerul de Externe. Informaţia a fost confirmată de surse din cadrul ALDE: "Posibil. Da, s-a discutat ca Meleşcanu să fie schimbat. Să vedem dacă Ramona îi va lua locul", au precizat sursele "Replica".

Amintim că Ramona Mănescu (originară din Constanţa) a fost şi ministru al Transporturilor, în Guvernul Victor Ponta 2, din partea liberalilor.

Premierul Viorcia Dăncilă se pregăteşte de o remaniere guvernamentală.

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa speram ca mai sunt si factori decizionali rationali in tara asta care sa se orienteaza cate persoane integre si bine pregatite profesional care sa aiba puterea sa scoata din acest marasm MAI-ul. Deja a fost accesat sistemul prin Brailoiu via Moga, pentru ca Dancu sa ramana la comanda IPJ Constanta pentru a le proteja interesele mafiote si de grup. Raul de aici se poate sparge insa, dupa ce va fi debarcat urgent, chestorul Buda de la comanda IGPR, de fapt Regina si sforarul protectorul mafiotilor..
1
0
Desigur tu nu contribui la asta, tu esti vreun francez imaculat, al dracu.
1
1
Si bineanteles ca fituica psdista,,Replica" nu lasa loc de comentarii nici la felix stroe, tit brailoiu sau fagadau. Prin urmare profitam si le transmitem multa...multa...Mu1e la toti si la PSD in mod special care, zilele astea, a votat alte PENSII SPECIALE si pentru primari, viceprimari si presedinti de CJ. La toti astia care le mana oile la usa sa-i voteze pe ei lupi imbracati in strai de oaie. Asa a inteles PSD sa se comporte dupa avertismentul Romanilor din 26 Mai. Tot Hotie si bataie de joc!!! Romanii nu uita, si la urmatoarele alegeri PSD o sa aibe soarta lui ALDEtariceanu! 4%.
5
1
Moga ministru, iata dezastrul total
6
2
Sunt curios, daca vor scrie ceva de Stroe, lasa comentariile?!
8
1
psd in moarte clinica cu asemenea ministrii
9
1
Constantenii se pare ca devin din ce in ce mai competitivi pentru guvern.
7
5
O sa fie si ce a mai ramas din Romania precum constanta. Zero fonduri europene, turism haotic, mizerie, industrie zero, orase care vor fi terorizate de frig, poluare, etc..etc. Geniile constantei.
13
2
Aceleasi grupuri de interese de care nu o sa mai scapam in veci. Prietenie cu Mazare, Constantinescu, Strutinsky, Tit Brailoiu, mafiotul de Dancu , care probabil dupa ce ia si steaua de chestoe va fi inmormantat in curtea ipj-ului precum staretii de manastiri numai ca aici turele de noapte vor urina pe marmantul lui.
18
2
Daga Nicu Moga a ajuns o solutie pentru PSD, chiar nu-i vad bine. Raman la parerea ca e o gluma proasta.
20
1
Moga si Stroe sunt la cutite chiar ar fi o lovitura pentru seful organizatiei judetene.
15
1
noaptea mintii!
15
2
Iar il bagati in seama si pe vetustul asta? Un decrepit plin de bani si basini. Nu este el cu Arena Regia si multe vile din spatele hotelului respectiv, construite si vandute la tot soiul de parveniti? Pe el nu-l ia nimeni la intrebari? Cum si de unde atatia bani? Il mai si avanseaza la rang de ministru? Vai de viata noastra!
18
1
Buahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha...............................................................................................hahahahahahahahahahaha si o sa dam in plans! Cum e aia " la vremuri noi tot noi"! Si " Am infrant"!
13
1
Doamne Dumnezeule, cum sa pui un atarnator, un toparlan semidoct precum Moga intr-o asa pozitie?
32
1
Daca psd nu mai are decat pe moga la interne....e grav rau!!! Nu o sa i mai aleaga nici sulea, pun numai nulitati in minister cheie.... Rusine!!!
33
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212