REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.1° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
17.1° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Prorectorul Alexandru Bobe, despre CANDIDATURA lui Epure: Tupeu de BORFAȘ

Prorectorul Alexandru Bobe, despre CANDIDATURA lui Epure: Tupeu de BORFAȘ

Replica API 11 martie 2020 | 13:29 6516

Prorectorul Universității Ovidius Constanța, Alexandru Bobe, a reacționat după ce a aflat că fostul rector, Dănuț Epure, va candida pentru șefia instituției: ”Tupeu de borfaș”, și-a arătat indignarea Bobe.

Pe lângă decanul de la Facultatea de Medicină, conf. univ. dr. Dan Iliescu, Prof.Univ.Dr. Octavian Dumitru Unc, de la Facultatea de Medicină şi Mamut Eden, și-a anunțat candidatura pentru funcția de rector și fostul rector, Dănuț Epure. Acesta și-a depus documentația în vederea candidaturii însă, deocamdată, aceasta se află în analiză, pentru a se constata dacă îndeplineşte condiţiile prevăzute de lege, în contextul în care acesta nu este cadru universitar la Ovidius. Prorectorul Alexandru Bobe a reacționat, pe pagina sa de facebook, semn că nu-l încântă ideea că Epure ar putea să revină pe funcție: ”Tupeu de borfaș! Noroc că avem Carta și Metodologia de alegeri care prevăd că penalii nu au ce căuta în Universitatea Ovidius!”, a scris prorectorul.

Reamintim că Dănuț Epure a ocupat funcția de rector până în 2013, atunci când a fost suspendat din funcție de ministrul Educației, pe toată perioada anchetei penale. Ulterior, în 2015, a fost condamnat definitiv la 3 ani închisoare, cu suspendare. În septembrie 2013, Tiberius Dănuţ Epure, fost rector al Universităţii Ovidius, a fost trimis în judecată alături de Gabriela Stanciu, prorector la data faptelor, Lucica Toader şi Stere Tala. Mai exact, el a fost acuzat că, în perioada 2012 - 2013, a luat mită de la mai multe persoane pentru a le facilita admiterea în cadrul universităţii, la fel şi Gabriela Stanciu. Apoi, potrivit anchetatorilor, cei doi puneau la dispoziţia candidaţilor subiectele.

Stere Tala intermedia “tranzacţiile”, pe când Lucica Toader este acuzată de dare de mită.

Totul a ieşit la iveală în urma unui denunţ. Astfel, un investigator sub acoperire, care s-a dat drept om de afaceri, recomandându-se ca “Apostol Constantin”, în iulie 2013 a luat legătura cu Tiberius Dănuţ Epure, spunându-i că este dispus să plătească oricât pentru admiterea fiicei lui, Liliana Apostol, la Facultatea de Farmacie. Rectorul i-a spus atunci să aibă grijă ce vorbeşte întrucât biroul lui este monitorizat. S-au reîntâlnit pe 11 iulie, vehiculându-se suma de 5.000 de euro, dar nu s-a ajuns la nici o învoială, însă, pe înregistrări ar exista date despre alte “tranzacţii”. Precizăm că profesorul Gabriela Stanciu a fost achitată de magistrați, atât la instanța de fond, cât și la recurs, respectiv la Curtea de Apel București, întrucât fapta pentru care a fost acuzată nu există.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Face exact ce a facut Tatalunga! Spune ca este virgin si de fapt, in fie are noapte iese pe bulevard. Hai sictir mai, jegule, ca nu esti mai departe de Epure si Taralunga!
3
0
Bravo mah! Esti tare! Mare dreptate! Mai ales de Bobe
3
0
Ba eu nu stiu de jocurile astora sau ce se vorbeste pe aici. Eu stiu asa, in cei 3 ani de facultate la Finante Banci si 2 ani de master PEDR Bobe asta era un lache, il credeam toti poponar si il banuiam ca si-o da cu fii-su lu Ploae, Vancea aia era o proasta cu arfuri de MILF, Epure era arhicunoscut ca spagar si ca voia sa traga prin studente, stiu vreo doua care au si fost pe la el, mai era prostu ala de Pepi care avea fite de Bucuresti da era un incompetent total. Pe asta l-am si provocat in trafic cu ML-u ala al lui cu PEP la nr o data poate poate comenteaza sa am motiv sa-l ard
8
0
Esti un prost. Subiectele le-am facut eu dar ma santaja Taralunga sa o termin pe Stanciu iar Girtu mi-a promis functie, pe care am si avut-o....dar a meritat, Stanciu e o infatuata. De biologie s-a ocupat Bordei iar de tehnoredactare tampitul de mai jos, cica e specialist in calculatoare.
7
0
Daca avea cu ce o dadea in gat si pe ma-sa! Hobbyul lui preferat e luatul spagii. Restul e cancan! Nu degeaba nu vrea sa auda de el Spatariu! Alex are dreptate....tupeu de borfas!
9
1
Florin M o denigreaza peste tot pe G. Stanciu pt ca nu a reusit Dumbrava sa puna mana pe cursurile de organica. Pentru Dumbrava e imoral ca a castigat Stanciu procesul si nu ca ea i-a stricat casa lui Moscalu. El s-a deteriorat si fizic si moral de cand e cu Dumbrava! E rusinos ce fac! Sunt penibili, ar trebui sa se opreasca!
9
1
Epure da-o in gat pe Stanciu si arata ca nu o iubesti. Haide stim ca poti. Da din tine dar ai grija sa nu curga si informatii despre tine din cariera ta profesionala
0
7
Eu macar am functii si nu am fost condamnat pentru ca am luat SPAGA. Tu ce ai?La ce filme SF te uiti ? Ce mai regizezi? Nu mai merge taximetria cu studenti ? La munca cu tine la ocnasi! Acolo este nevoie de condamnati!
3
8
Bobita?! Vezi ca vine coronavirusul si mori, muri-m-ar ma-ta de unsuros! Si pierzi toate functiile! Asa scapa universitatea de lepre ca voi! Ciuma sunteti voi!
13
1
Urat lucru sa musti de unde ai lins nu cu multi ani in urma.
18
1
Si cu ce e mai bine sa fim condusi de bobita alexutu cel cu "ochi foarte albastrii"? In cei 6 ani de cand conduc universitatea astia nu au facut decat sa-si umple buzunarele proprii. Si sa aranjeze alegeri. ATAT!
14
4
Un condamnat penal nu poate conduce o universitate cu pretentii de prestigiu. Cine pune la indoiala condamnarea ar trebui amendat fiindca sfideaza justitia si statul de drept. Iar sustinatorii, aia putini, pe care ii mai are iepurila in UOC, trebuie dati afara pentru nerusinare.
16
3
si totusi cine a facut subiectele in 2013 ca epure nu avea vreo treaba cu chimia si biologia. tot ce e posibil ca epure sa se fi complacut ca isi facea socotelile cati bani ar castiga si a inceput sa caute "clienti" pentru subiecte. Insa, el nu stia sa faca subiectele. CINE A FACUT SUBIECTELE IN 2013 SI A SCAPAT NEPEDEPSIT?
17
9
da-te-n gura matii ca ne-ai spart in atatia ani cu urletele tale cum ca ar fi fost o facatura condamnarea ta. ai luat spaga si ai inghitit ca un lacom. vezi-ti in mortii matii de licheaua aia de stanciu si plecati va-n gura cat mai departe de civilizatie ca sunteti ca doua haimanele. obosita aia de stanciu a ta care se crede fata mare are o vrajeala in ea de are impresia ca prosteste lumea cum te prostea pe tine cand scoteai limba de 1 metru ca sa-i faci spalaturi stomacale. futu-va-n gura de lichele ordinare.
14
18
Cat a fost Epure rector s-a cunoscut. UOC chiar era condusa bine ...si cu rezultate. Nu stiu daca Epure a fost condamnat pe drept sau a deranjat pe cine nu trebuia. Am mai vazut dosare facute la comanda. Si pana la urma omul chiar e bun. Cred ca ar fi un castig enorm daca s-ar intoarce.
16
8
Bobe este un sclav si asa va ramane. Epure are clasa, e om citit si uns cu toate alifiile. Problema e ca este competent, iar sclavilor le este frica. Eu cred ca este persoana potrivita ptr UOC
21
4
A zis tupeu de borfas cand se admira in oglinda
24
1
Stanciu ar fi un castig pentru univ dar, din pacate, nu se implica...iar noi stam cu bobita, vancea si etc...buni de gura si incompetenti. Asta meritam!
27
6
E josnic sa musti de unde ai lins candva, daca nu e vorba de o inghetata.
25
1
Ciudata rau reactia de barbatel a lui Bobita, tinand cont de faptul ca inca mai are cerculetele maro pe nas, din perioada cand Epure tinea fraiele.
24
2
Epure vine la pachet si cu madam Stanciu....
7
9
Se va umple univ de moldovenii lui cristi vasluianu si de albanezii nevasta-sii
9
7
Si Epure, si Bobe, doi corupti! Rade ciob de oala sparta!
32
1
Hai dane la rectorat mai repede ca aduc la tine 4 greci sa treci
8
9
Un oligofren!Se dadea la studentele lui!
15
12
Huooo, puscariasule! Din cauza ta hotule, Universitatea are ratingul in cadere libera! Mars, spagarule !
17
17
macar Epure se fute. Bobel are cosuri, deci face laba
24
5
vezi ca ti s-a intarit intre dinti ceva de la epure. mai spala-te pe dantura.
25
17
cum naiba sa stai in pat cu nespalatul asta? sa ti-o mai si tragi cu el! iti dai seama ce caracter are chimista. daca chimista la infatuarea ei s-a pretat la asa ceva, e clar ce fel de femeie e. decat un asa ghinion sa ai o astfel de femee langa tine, mai bine lipsa, dar pana la urma e tare chimista, a facut fraierul de epure puscarie in locul ei. asa si merita un dobitoc ca epure. nu de alta, dar meritau sa imparta amandoi celula la puscarie.
30
18
Ca esti tampit mi-am dat seama dar am o curiozitate.....ce te frustreaza mai rau: ca tipa arata bine, ca este inteligenta sau ca are doua bmw-uri? Sau esti vulpea care nu a ajuns la struguri si inca mai salivezi??? Ne crezi prosti??
26
6
O adunatura de vagabonti si penali...din vremuri vechi nu de ieri de azi ...toti fura numai unii se acuza vai mortii lor
23
2
dai bine din buci?
12
11
ma simt bine sa stiu ca epure tanjeste dupa mine si dupa gaurica mea. l-am iubit si m-a dezamagit. a fugit inapoi la nevasta, dar sexul care l-am facut cu el nu se compara cu absolut nimic. e atat de pasional incat totul dura 5 minute si ma enervam, dar era o asa placere cand isi folosea organul limba. nevasta lui si acum ma uraste. am petrecut atatea clipe frumoase impreuna. i-as mai fi facut inca un copil, dar a ales sa plece la puscarie. inca te iubesc dane, nimeni nu m-a satisfacut ca tine. chiar te iubesc!
32
16
la sandel, pretins om cult, civilizt cu studii facute la...stat!ce sa -i zic eu un amarat de student, bafta delo , nu fi asa de ...vier.ulent !
12
1
cica terenul si constructia sunt ale unui proprietar fara o zi pe cartea de munca. o mica reclamatie la ANAF-PFAM poate schimba radical situatia. ce e in urma, acolo ramane, nu se sterge. sa dai spaga ca sa scapi? cam nasol! la ce foame de bani are statul roman o astfel de reclamatie e mana cereasca pentru statul roman
29
5
Pai la cum "se lauda"profesori astia de la Ovidiu intre ei inseamna ca studenti care au terminat Spiru Haret sunt peste absolventi de la U.O.C.
20
1
eu am renuntat la facultate si plec din tara, aici nu mai e nimic
15
3
zici ca sunt actori din stapanul inelelor;unul este orc celalalt goblin.
20
1
Ca s-a dovedit, coronavirusul se ia si prin pupaptul in dos! L-ai lins pe boskoff pana sa-ti faca teza de doctorat! Apoi i-ai intors spatele! L-ai lins pe Epure pana sa ajunga rector si cat a fost rector! Apoi i-ai intors spatele! L-ai lins pe Rugina cat a fost rector, acum i-ai intors spatele! Acum ai grija cu covit-ul asta pe cine mai lingi, baietas, sa nu te frigi
32
1
Acestia sunt profesorii de la UOC, niste nulitati, alearga numai dupa bani.
28
1
Tusea si junghiul. Unul a luat spaga, altul a furat alegerile pentru Senat cu lista magica plina de incompetenti si lingai. Doi infractori. Unul dovedit, altul in curs de dovedire.
36
1
Epuras, ti-e dor sa mai fabrici niste machedoni cu diplome? Sau sa te spargi in basini prin oras? Carnitza tare, de studenta de la tara s-a dus? Esti o epava flescaita.
20
15
Bobe este cel care a traficat alegerile pe liste sub constrangere
30
2
Tupeu de borfas si tu exprimare de maidan.Si amandoi vreti sa fiti rectorii unei institutii de invatamant. Doi porci ravnesc la acelasi troc.Macar aveti bun simt daca educatia va lipseste cu desavarsire.
33
2
Bobeee, erai sluga lu epure. Turnai in pahare la predeal si la chermeze. Erai presul lui si hartia lui igienica. Daca incepe epure sa vorbeasca si sa povesteasca teai kkat pe tine.
39
4
Jenant cum profesori ai universitatii ar prefera sa fie condusi de condamnatul pentru coruptie DANUT EPURE, care tranzactiona subiecte la admiterea pentru bani grei, decat sa mai circule liste pentru alegeri. PENIBIL
16
9
bobe vorbeste de borfasi? Dar aia care aranjeaza alegeri in universitate ce sunt? Intrebati la Ovidius: cine este cunoscut ca cel mai mare borfas care FURA cu acte? Sau cine e cel care aranjeaza liste si alegeri? Dar in trecut, cu cine aranja epure examanele? Dar intalnirile cu studentele? Dar aranjor -sef de alegeri, liste cine este in universitate? Deci cine e borfas?
34
1
Bai nebunule, abia te asteapta acolitii tai sa devalizati UOV
9
9
Sunt porcusorul unsuros care o sa-mi pierd favorurile si salariile de sute de mii de lei
32
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272