REPLICA ONLINE CONSTANTA

27.2° Constanța Sâm., 27 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6803
27.2° Constanța Sâmbătă, 27 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6803
 

Prorectorul de la Ovidius, Alexandru Bobe, acuzat că a agresat un student

Prorectorul de la Ovidius, Alexandru Bobe, acuzat că a agresat un student

Mirela PASCAL 29 noiembrie 2023 | 00:00 7233

Alexandru Bobe, marele prorector de la Ovidius, s-a dat, din nou, în spectacol! Abia a trecut o lună de la ultimul eveniment în care a fost implicat și iată că, din nou, se află în centrul unui scandal! Recent, acesta a avut un conflict verbal cu un student de la Drept, conflict care a escaladat și s-a ajuns inclusiv la îmbrânceli. Situația a fost atât de gravă încât a ajuns și la urechile decanului Facultății de Drept, căruia i s-a solicitat să ia măsuri!

Prorectorul de la Ovidius, Alexandru Bobe, acuzat ca a agresat un student  Marcel Iliescu și Alexandru Bobe

Alexandru Bobe face ce face și ajunge în dizgrațiile studenților! Este cunoscut în universitate ca o figură nu foarte prietenoasă, având, deseori, clinciuri cu colegii săi sau chiar cu studenți. De altfel, Replica a scris, recent, despre incidentul din sala de curs care a avut loc la începutul lunii octombrie, la Facultatea de Drept, și care nu îi face deloc cinste marelui prorector. Unul dintre studenți i-a dat o palmă usturătoare lui Alexandru Bobe, după ce acesta din urmă și-a permis să întrerupă cursul... sub pretextul verificării... tablelor, internetului, pereților, becurilor etc (?!). Potrivit legii 199/2023, Bobe nu avea voie sa intre în sală atâta vreme cât se desfășura activitatea didactică. Cursantul i-a cerut lui Bobe să iasă din sală, pentru că nu se află pe tarlaua lui, ci într-o instituție de învățământ, moment în care rectorul a reacționat imediat, în stilu-i caracteristic. „Eu sunt prorectorul!”.

Prorectorul de la Ovidius, Alexandru Bobe, acuzat ca a agresat un student  Universitatea Ovidius

Iată că, zilele trecute, Bobe și-a arătat, din nou, atitudinea de tartor când l-a întâlnit pe același student în fața campusului. I-a cerut să stea de vorbă, însă cursantul a refuzat și a făcut stânga împrejur, moment în care Bobe l-a bruscat, în speranța că-l poate reține la discuție, însă studentul a reușit, în cele din urmă, să se retragă. Dar nu a lăsat lucrurile așa! A mers la portar, să se asigure că în zonă sunt camere de supraveghere și, imediat ce a primit confirmarea, a mers direct în biroul decanului Adrian Stoica, căruia i-a adus în atenție incidentul. Studentul i-a solicitat să nu lase lucrurile așa, întrucât nimeni, nici măcar Alexandru Bobe, nu are voie să aibă o astfel de atitudine.

Dacă Stoica va lua sau nu atitudine, rămâne de văzut. Noi vom urmări subiectul!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
"Studentul" este un bosorog care-i terorizeaza pe astia mici de anul 2 si care e probabil pus de cineva sa defaimeze universitatea. Ar trebui dat in judecata pentru defaimare! Un vierme care la aproape 60 de ani se ocupa de mizerii d-astea! Intrebati studentii!
23
0
Cum dracu se face ca de fiecare data stirile astea pleaca de la drept , teologie si stiintele economice. Cele mai putin corupte facultati, unde elevii trec pe merit si angajatii auxiliar sunt alesi pe competentele lor(mai ales secretariatele) Cum anume fix cei care atenteaza la posturile de conducere ale universitatii intra in astfel de scandaluri. Ar fi dragut sa scrieti si cine va sponsorizeaza :))))
24
13
I se rupe lui Bobe cum ni se rupe nouă de vărul lui Cherecheș.
28
0
ce ruda a studentului aare legaturi cu asa numitul ziar online? Nu cumva scopul acestui indivit este tocmai acela de a provoca si instiga? Prea apare peste tot acest individ suspect care la are doar de comentat si de rabufnit.Toti au drepturi , indatoriri ioc
34
3
Pentru tot ce merge p***t in universitate, Bobe da vina pe greaua mostenire. Prorectore Bobe, esti de peste zece ani cocotat in functie dupa functie si totul merge din ce in ce mai p***t: ai capusat universitatea cu clanurile tale de nu mai poate respira! Iti bati joc de studenti, dar si de profesori. Iti bati joc de toti. Vezi ca se-apropie ziua cand trebuie sa spui tot si despre toate!
32
4
Ce cauta sa predea acritura asta dupa ce a patit ce a patit cu copilul cea mai mare tragedie?? Dupa ce ai un asa esec ca mama , cel mai mare esec posibil in viata, dupa ce ai facut asa ceva cu copilul tau , ce sa ii mai inveti pe copii altora? Dupa ce ai dat-o in bara cu al tau atat de rau... Dar se pare ca orgoliul si lacomia sunt mai mari decat bunul simt
70
19
Bobytza esti slab si neajutorat! Tipi dupa ajutor si scormonesti prin servere sa cauti ponturi? Pui studentii sa scrie comentarii in care sa te laude? Vrei sa te ajute decanii si senatul sa ajungi rector? Sunt multi care spun ca au multe despre tine si se intreaba ce sa faca cu ele, unde sa le duca? Vine de la cine nu te astepti bubitza!
36
2
Vreau și eu un master ,nu am Cash, plătesc cu cardul ,cit ma costa ,nu contează specialitatea ,master sa fie ,Multumesc
28
1
Verifica cineva contractele semnate de prorectoul Bobe, abonat la fonduri UE? Stie dansul despre ce este vorba! Stim si noi!
33
2
In primul rand la drept nu se fac ore. Astia iau cat mai multi studenti ca sa le ia taxele apoi se trezesc ca nu au sali in care sa tina orele. Verificati orarul sa vedeti ce circ sali inexistente sau cotete cu 15 scaune in care se presupune ca ar trebui sa incapa o grupa de 25-30. Ore dimineata la 8 sau seara la 6 asa bataie de joc pe banii studentilor
17
21
Bobe cel viteaz, se lauda peste tot cu influenta lui in servicii, DGA, DNA ...daca este lasat din brate de "pretini" nu mai ramane nimic din el....ramane ce este, un vesnic combinator si mare trisor! Bobe rector, votati Bobe, UOC are nevoie de El pentru prabusirea totala!
30
3
Stoica nu indrazneste sa ia atitudine la Mitra care incaseaza munti de bani de la studentii de la clasa, meditatii la ea acasa si vrei sa ia atitudine la prorector ha ha. Daca se uite urit p********l la el mucles
70
43
Continuați să ascultați ce spune acest domn de 53 de ani, care nu este decât un frustrat care doar ne deranjează cursurile. Bine că uită să adauge, când vă mai aruncă vrăjeli, și cum le spune profesorilor că " materiile lor sunt degeaba". Jalnic!
44
2
Lăsați bărbații sa vina la mine.
17
20
Nu va e de ajuns ca va faceți de ras la cursuri cu comentariile dumneavoastra, vă place sa va faceți de ras si in public. Cred ca cei de la replica in loc sa scrie știrile astea de 2 lei ar trebui să se îndrepte către lucruri cu adevărat importante, nu minciunile unuia care a ajuns la o varsta și nu știe ce să facă cu timpul lui și s a decis să deranjeze pe oricine poate
43
3
Domnule Popa iar veniți cu stiri false, la ore deranjati tot timpul dar vad ca si in timpul liber va place sa atacați lumea cu prostiile astea. Aveți pile la replica și nu mai stiti cum sa abuzati de ele. Cum se face ca sunteti singurul student din facultate care da de "problemele" astea aberante?
47
3
in romania educata elevii, studentii pot sa si te bata! taci si daca mai poti fugi ca altul fel o incurci! te alegi cu capul spart sau de cutit intepat! mai tarziu in senat si n parlament te injuri, esti violent!cauti voturi cat mai multe sa iei sporuri nesimtite! dupa cativa ani la ...stat iti pui pensia la ...blat ! traesti din... afaceri mari ce le ai strans in cativa ani!
23
4
Articolul asta cred ca trebuia fie sa aiba la final sintagma ca este un pamflet si trebuie tratat ca atare, fie trebuia sa spuna ca e sponsorizat si sa mentioneze afilierea si conflictul de interese... Oricum am ras calumea :)))))) PS: Pot sa spun doar din experienta mea personala cu dl.prorector, si o spun la modul cel mai sincer - este printre putinii oameni care desi au inaintat in varsta si in rang, a ramas aproapiat de studenti. Si printre putinii oameni care ajuta fara sa ceara ceva in schimb
19
34
Organizatia UOC este o caracatita a coruptilor si spagarilor pe care o cunoaste orice student. Poti sa cumperi examene sau licente.
18
16
Am fost student in 2008 si Bobe era cel mai ok profesor, e***e ne cerea bani sa trecem examenele si la fete spera la altceva. In ce lume traim? Se apropie alegerile si aruncati cu noroi in acest om integru in timp ce il ridicati in slavi pe condamnat!
19
25
Eu am făcut ASEul la Spiru și acolo chear trebue să ânveti
8
38
A agresat sexual :))
27
0
Mergi la Spiru Haret bancomatul de diplome
34
5
Nu exista nicio dovada pentru ceea ce scrieti. Oricine poate abera si acuza, asta nu e o stire reala! Comportamentul elevilor si studentilor din ziua de azi este jalnic!
40
12
Diplome. Absolventi de doi bani.
13
25
Daca comentezi macar învață să scrii ... cash...analfabetule !
9
12
Zodiac ,Organizeaza studiii de master in regim de urgenta , plata numa chas !Marcel Iliescu și Alexandru Bobe cei mai mari escroci din UOC !
29
3
Acest supozitor libidinos in postura de agresor, hai sa fim seriosi. Daca scriati ca i-a furat telefonul studentului, erati mult mai credibili.
36
2
Si în liceu tot asa de gargaragiu si alunecos erai. Cred ca ti-ai gresit profesia. Deranjezi orele pt ca habar nu ai de regulament.
24
3
Bobytza incearca din rasputeri sa fie important dar reuseste cu succes sa convinga pe toata lumea ca e un papagal. Adi Stoica trebuie sa fie rector si sunt tot mai multi cei care doresc asta.
42
65
Da el afara prorectorul din clasa. Merita mutat direct la 9 si potolit cu niste injectii cu ser fin de la biofarm.
37
12
Măcar Bobe, pana una alta, e cineva. Pamfleturi din astea ieftine cu studenți din ăștia pusi sa instige ca poate mai iese de un articol le-am mai văzut. Se vede cu ochiul liber ca aspirantul din 2024 e n***u de furie ca nu poate candida și arunca cu noroi în oricine ii sta în cale. Ne vedem la vot. Și chiar dacă ar candida mai mult de 100 de voturi nu ia ca nu are de unde
23
17
Bobe a fost mereu subiect de baskalie printre profesori si studenti. Cu el prietenii lui zici ca esti in Las Fierbinti. Oras ce kko si universitate de kko.
27
9
Alex Bobe doreste sa fie rector anul viitor. Spune ca are cateva voturi pe care le aduna de la decanii pe care-i stapaneste si care au fost numiti pentru slugarnicia lor.
24
4
Bă las-o dreaq. Bobe, luptător de MMA. Auzi la el, cică l-a bruscat. P'asta n-am mai auzit-o până acum!!! Bobe a devenit Conor McGregor și noi nu știam. 'Da ce "bruscatură" i-o fi dat Bobe de a fugit studentu' cu așa frică?!? Că Bobe nu le are cu upercutul, el e cu eschiva. În ce țară de nebuni am ajuns sa trăim.
38
6

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436