REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Prorectorul PSD-ist de la Ovidius, Alexandru Bobe, a VIRAT la DREAPTA!

Prorectorul PSD-ist de la Ovidius, Alexandru Bobe, a VIRAT la DREAPTA!

Replica API 12 octombrie 2020 | 00:06 11279

PSD-istulAlexandru Bobe, prorector la Universitatea Ovidius, acelaşi care, în urmă cu doi ani, se trăgea în poze cu Decebal Făgădău, consilierul Liviu Merdinian dar şi cu fostul premier Viorica Dăncilă, şi-a schimbat viziunea politică şi a trecut de cealaltă parte a baricadei. Simţinând moartea clinică a PSD-ului şi, văzând renaşterea PNL-ului, a decis să se înscrie în partid. Acum, acesta se află pe lista de parlamentari.

Decebal Făgădău, Alexandru Bobe, Viorica Dăncilă

Însă ia priviţi ce bine se simţea Bobe în compania şefiilor PSD!

Alexandru Bobe se află pe poziţia cinci pe lista de parlamentari. După Dana Dina, proprietara unui magazine de haine, aflată şi pe lista de consilieri locali, dar şi după Mariana Mitra, profesor universitar. Lista este deschidă de Septimiu Bourceanu, urmat de prefectul George Niculescu.

Bobe cu Făgădău

Reamintim că pentru Camera Deputaților, lista e deschisă de Bogdan Huțucă, președintele PNL, urmat de Mircea Baniaș și Marian Crușoveanu. Pe locul 4 se află Bogdan Bola, directorul general al ABADL, urmat de Sorin Mihai, inspector școlar general, Mihnea Drumea, Adriana Câmpeanu, Mihaela Scrieciu, Dorin Opreanu, Andrei Dimancea, Cristina Zahariuc, Dănuț Constantin Pata, Lucian Nichita și Bratu Elena Carmen.

Bobe și Merdinian

Dar cine este Bobe!

Absolvent al Universităţii Ovidius Constanţa, Facultatea de Matematică şi Informatică, masterand în Matematică, Facultatea de Matematică şi Informatică, doctorand în Studiul unor algoritmi de algebră şi geometrie computaţională, Alexandru Bobe este d eprofesie IT-ist. În 2008, lector universitar doctor la Facultatea de Matematică, în 2013 a fost director de department la aceeaşi facultate, iar în 2015 a fost numit decan la Facultatea de Matematică. Din 2016 până în present s-a bucurat de statutul de prorector al Universităţii Ovidius, fiind reconfirmat pe funcţie recent.

Ce avere are Alexandru Bobe!

Alexandru Bobe nu se poate lău8da cu prea multe avuţii. Are doar două terenuri moştenite, în Argeş, şi două credite de 72.300 de euro, respective 94.454 lei, iar venitul de la Universitatea Ovidius este de 200.000 lei anual.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Si-a luat muie Bobe! Sa mai incerce!
13
0
BOBITA E SUSPECT DE COVID: de multi ani tot mananca kkt si acum nu mai simte niciun gust, ceea ce il deprima profund!
45
0
Ce aveti ma cu Bobitza, voi nu stiti cat de greu i-a fost in viata? Toti rectorii l-au avut pe post de lenjerie intima sau supozitor.
41
0
Mariana Mitra profesor universitar!? Ce gluma buna! Hahaha
22
5
Banuim ca taralunga se rasuceste in celula si va asteapta pe tine si pe presedinta senatului! acum se vede iubirea poporului fata de voi. Sa nu l uitam si pe Misulica.
27
0
Alearga toti dupa functii si avere. Sa mai intre si Parchetul prin universitati sa vada pe acolo ce e
19
0
La ce fata are,ar fute-o si pe ma-sa ,numai s fie bine ca sa nu fie rau!
25
0
Dar Saileanu prieten de lovele cu Parpala ce face
17
0
Inchipuiti-va cum ar arata o Romanie condusa de Bobe Alexandru.Va fi o tara mereu in negocieri de spagi in interes propriu dusa spre faliment. Va fi o tara identica ca cea de pe timpul lui Gheorghiu-Dej.Fara ca cineva sa-si sustina vreo parere.Fara ca cineva sa isi promoveze ideile.Obedienta va fi impregnata mult mai mult decat ca o simpla forma de influenta sociala.
41
0
Bobita,in numai o ora articolul despre optiunile tale politice a avut 200 de vizualizari.Nici deputatul Eugen Nicolicea nu strangea atatea like-uri pe facebook intr-o ora.Dar, pfuai,scuze,tu nu esti ca Nicolicea.Tu vei fi unicul parlamentar care va schimba legile justitiei ca un adevarat patriot.Vei lupta pentru pentru mentinerea statului de drept.Vei fi un sustinator al meritocratiei.Sigur vei fi numit in Comisia Juridica a Parlamentului Romaniei.Nicolicea va fi o amintire neplacuta datorita actiunilor tale binevoitoare din parlamen.ACOLO AI DE ABURIT O GRAMADA DE HOTOMANI.PE EI CALARE BOBITA
29
2
cum se cheama un poponar cu studii superioare? Rector
26
2
Vai de ea de universitate, de unde valori acolo!!!!
21
4
asa cu obrajorii aia rosiatici ca un bebelus.sa-l musti,nu altceva,de obrajorii aia scumpi.te-as infia dragu mamii ca esti tare frumusel.te-as lua mereu cu mine la piata ca sa cumparam toate legumele de pe tarabe.mereu sa ramai asa cu obrajorii rosii ca esti tare dragalas.te pupa mama.somn usor dragu mamii ca e cam tarzior pentru tine.
33
0
Nu a fost in viata lui ITst si nici nu va fi vreodata! In schimb a fost baiatul care ii cara servieta lui Epure Danut, o alta mare valoare a UOC.
37
1
E bunicul lui Mihai Bobe.
9
0
Bobita, esti vedeta!Suntem curiosi cam cum ii aburesti pe cei de la PNL!!! Pe Fagadau stim cum ai vrut sa-l aburesti,numai ca Fagadau e si el un golan ca si tine si nu a inghitit galusca.Pe Merdinian l-ai facut din 2 vorbe si 3 cuvinte ca e dus cu duhul.Oare cum il aburesti si pe noul rector de la locul tau de munca?Probabil ca-l mananci la micul dejun ca pe multi altii.Pentru tine e un fleac ce te inconjoara.Mai baietas,noi iti dorim multa sanatate si cati mai multi aburiti in stilul tau caracteristic.LA MAI MARE DRAGA BOBITA.
37
0
Echipa replica Uuuuuuuuuuuuuuuuo !
0
9
Aste e ta-su' sau ruda a lui Mihai Bobe ?
7
1
cui ma lasi nemernice
12
0
Nar fi bine sa faceti o lege sa nu va mai plimbati de la un partid la altu da de votat sa o votam noi poporu nu voi jigodi
17
0
Cu Banias si spagarul de Mihnea Drumea pe liste, nici draku nu va mai vota PNL ! Mai este timp sa bagati oameni seriosi pe liste.
26
2
Bobe a ramas cel mai mare spagangist din Ovidius.
35
1
Vai vai vai!!! Mai universitarilor de la Ovidius, in frunte cu Bobe, Mitra si alti spagari, nu mai iesiti ca paduchele in frunte, oportunistilor! Sa spuna studentii cine sunteti voi! Cum poate PNL sa va puna pe voi pe vreo lista, cum poate sa va ia in calcul cu ceva, mai coruptilor!!!
44
2
Alooo, PNL SE AUDE ??? PENTRU CE V-AM VOTAT ??? CE CAUTA BANIAS PE LISTE ? A UMBLAT PE LA PC-UL LUI VOICULESCU, PE LA ALDE SI ACUM VAZAND TREND-UL SA LIPIT DE VOI ! DACA RAMANE PE LISTA BANIAS , PIERDETI FOARTE MULTE VOTURI !!!
30
2
O sa va si mirati acum ca ati votat PNL si ati ramas tot cu PSD!?
29
0
Las ca vine Claudiu Palaz , cel cu 2%, la alegerile locale, candidat PMP la parlamentare. De rasul Lumiii......
21
3
Ce mecla are...de sofer de pe raba din anii 80. Sau paznic la stadion, sau ala care incarca sifoanele. Daca zic mecla de drujbar deja il alint.
42
0
Bobe e prieten la catarama cu Merdinian si Babu.un oportunist mitoman care e in stare sa calce pe cadavre pentru functii.
49
0
Un articol comandat de iepure, frustrat ca a ramas infractorul neica nimeni
4
36
Nu stiu cum au putut sa se stranga atatea hahalere la un loc. Un ajutor nesperat pt USR. Ca doar nu o sa votez Bobe, Banias si restul panaramelor.
39
2
Doar da el face listele la univ
29
0
vbravo bobe , esti tare ca untul la soare !
38
1
Eh, mai pnl, te anunt pe aceasta cale, ca ai pierdut votul meu si al anturajului meu. Cu astfel de candidati, nu sunteti decat un psd in blana de pnl. Psd, mea culpa. Revin la stanga. Astia cum plm pot sa fie azi de stanga si maine de dreapta. Eu oricum nu gastig nimic. Mai bine cu psd, ca macar majoritatea sunt cu sumele facute, nu ca penelisti, flamanzi. Asadar, votez stanga!
37
3
Daca l vad pe lista nu votez cu PNL Putea sa vina in PNL dar sa se ispaseasca sa stea cumintel jos pana dar el si scoate capul si inca sus Vrea si el pe la Strasbourg SA i fie rusine Jos cu el
37
2
Pnl-ul, confirma ca nu s-a schimbat decat culoarea politica. In rest, acealeasi figuri de ani de zile, oportuniste si puse pe capatuiala.
36
0
Bibe este un hot ordinar. PNL cu trandafir si bobe fac de ras universitatea. NU votam PNL. Cu asa candidati nu voteaza nimeni PNL.
48
1
Rusine, PNL, pentru ca accepti asemenea oameni de o calitate morala indoielnica. Ma faci sa ma razgandesc si sa nu-ti mai dau votul, data viitoare.
41
2
Comentarii tipic romanesti de oameni frustrati ce isi varsa veninul sub protectia anonimatului si in spatele tastaturii. Daca ati face jumatate din ce a facu Bobe, Romania nu mai era mizeria de azi plina de pomanagii
6
47
Sa incepem! Bobe l-a lins pe Rugina. Spre sfarsitul mandatului i-a dat cu praf de mers lui Rugina. Bobe l-a lins pe Fagadau pana a vazut ca nu se lipeste de nimic si l-a bosgorodit facand pe marele justitiar si aparator al DNA,cand de fapt Bobe nu este mai presus decat Oprisan de la Vrancea. Prin urmare cine mai ramane?Sau, in prezent, pe cine linge in vremurile astea si il va bosgorodi cand va simti miros de tradare? Cine poate raspunde care este numele persoanei pe care Bobe linge in zilele de azi? Ia sa va vedem universitarilor ca numai voi stiti cum stau treburile cu acest impostor.
66
0
Se pare ca PNL-ul nu a invatat nimic din lectia Boroianu, din 2016. Au cladit o pasiune din a-si pata cu maro listele de candidati. Votul meu nu-l vor avea, din acest motiv.
40
0
PNL ,la vremuri noi cu oameni vechi din PSD, si cati ca el maI sunt , ohoohoooo ! Si ce bucurie mare in orasul asta, cred ca au scapat de ciuma rosie...
35
0
Analizati pe toti pusii prin functii din tara si evident constanta si veti vedea ca mai toti au carmit spre dreapta. Credeti ca votam schimbarea??? Teorii.
25
2
Cum naiba Alexandru Bobe a ajuns consul? nu are nicio pregatire in diplomatie externa, nu a activat niciodata in ministerul de externe si totusi, Estonia l-a ales consul, chiar si onorific. Pai atunci ne gandim ce tara de rahat este Estonia daca a ales sa fie reprezentata de un simplu lector, nici macar conferentiar, doar pentru simplu fapt ca Estonia are unul dintre sedii intr-un mediu de invatamant universitar. Halal tara mai este Estonia. Chiar merita sa fie invadata de rusi. Dar,tot noroc cu NATO ca o protejeaza, ca de altfel cam toti din conducerea Estoniei sunt ca si acest simplu lector.
56
0
Botita e cea mai mare jigodie din UOC. Un procusor sifonar care acum e mare pnl ist.
41
1
Asta ca asta. Dar Dorin Opreanu e fiiul lui opreanu director general la polaris firma lui mazare si.martin. Pus de PSD sef lla AFIR acum e consilier judetean, pus pe lista la parlamentare si se viseaza administrator al judetului ! Ia mintit oe toti primarii ca le da fonduri dar e doar o soaga mincinoasa. Omuk a fost politist lanfrontiera si prins in flagrand cu spaga! Interesati-va !
27
1
Maimuta asta umflata e prorector?! O adunatura de corupti astia de la Ovidius, PNL, nu ma face sa regret ca ti-am dat votul...cum sa fie primiti cei gen Bobe pe listele PNL? Ce mare realizare are umflatul asta?
65
1
Un mare spagar. Asta este Bobe! Iti aduci aminte escrocile cand ti-a trecut globtul pe langa ureche cand te santaja aia. Vezi ca fapta nu s-a prescris. Tu poate ai uitat...eu nu...
60
1
Spagile nu se contorizeaza?ionut barbu baluri,absolviri,interventii la examene,astea sunt pe ochi frumosi?face el si ptr frumuseti dar cu plata in ....
54
2

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218