REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Prostituată SECHESTRATĂ și AGRESATĂ FIZIC de doi bărbați! Au fost ARESTAȚI PREVENTIV

Prostituată SECHESTRATĂ și AGRESATĂ FIZIC de doi bărbați! Au fost ARESTAȚI PREVENTIV

Replica API 30 septembrie 2019 | 00:37 618

Clipe de groază pentru o tânără de 18 ani din Constanța care practica prostituția. Aceasta a fost luată de pe bulevardul Aurel Vlaicu de către doi bărbțai și băgată cu forța într-o mașină. Aceștia au dus-o la domiciliul unuia dintre ei, unde ar fia gresat-o fizic.

În cursul zilei de vineri, 27 septembrie a.c., în jurul orei 21.45, polițiștii Biroului Investigații Criminale al Poliției municipiului Constanța au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că o femeie ar fi fost introdusă cu forța într-un autoturism de către 2 bărbați, după care ar fi părăsit zona. În scurt timp de la sesizare, polițiștii i-au identificat pe cei doi bărbați, în vârstă de 23, respectiv 32 de ani.

În urma cercetărilor s-a stabilit faptul că cei doi ar fi observat-o pe tânăra în cauză, de 18 ani, care practica prostituția pe bulevardul Aurel Vlaicu din municipiul Constanța. Aceștia ar fi dus-o la domiciliul bărbatului în vârstă de 32 de ani, unde ar fi agresat-o fizic. Bărbații au fost reținuți pentru 24 de ore sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lipsire de libertate în mod ilegal. Aceștia au fost prezentați instanței de judecată, care a emis mandate de arest preventiv pentru 30 de zile.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
bine le-a facut. macar a fututo in cur?
2
2
Ce nemernici ! Niste redusi mintal !
3
2
la 112 a sunat pestele cand si-a dat seama ca i-au furat bancomatul!
4
0
Au venit virginii sa ne povesteasca despre drepturile prostituatelor...... hashtagdrepturileprostituatelor mor , da in realitate tot ei sunt cei care le discrimineaza
5
0
in puscarie or sa aibe parte de footayuri gratuite de o sa-i usture curul.
4
2
Pai asa toate zdrentele pot spune ca a fost impotriva vointei lor.Notati seriile banilor sa justifice de unde stie clientul seriile bancnotelor din buzunarul haitei!
3
3
uite ce poti face tu , asta de la 17:36: sa-mio sugi mie pula ca sa te initiez in sportul numit felatie...
1
7
acum eu ce fac ,,platesc ii fac un sex oral si gata ,,Fata ia banu ,Eu plec linistit acasa..
3
2
asa le trebe, ne-au facut de tot pateul in toata Europa. Pestii tigani si curvele la puscarie
9
5
Si daca practica prostitutia ,cred unii CA trebuie sa le bata sau sa faca ce vor cu ele, Bai salbaticilor ,sper sa primiti ce meritati ,inchisi bine si aruncata cheia
14
3
cum dati mereu stiri din alta parte cand Cernavoda este flagelul mondial in proxenetism cand rechinii zburda pro acvariu cu masini de zeci de mii de euro si contact de sute de mii de euro.
13
5
Orice om care foloseste forta fizica sau agresiunea verbal pentru a sili femeile sa facasex sau sa munceasca in regim de sclavie ar trebui impuscat sau ucis prin injectie letala. Acele fapturi nu au nimic cu posibilitatea de reintegrare sociala,de reeducare si deci trebuiesc eliminate fizic. Chiar daca auu aspect uman,unele forme de viata clar ca nu pot intra in categoria oamenilor si pot fi considerate lejer aberatii genetice,mutanti. Comentatorul de sub mine este probabil un iubitor de scelerati,el insusi fiind unul.
19
6
ar trebuii sa dea de gandit sa faca inca vreo 300 de puscarii
8
4
la femeie cand i place pula nu se mai satura ce viol ce sechestrare , femeia cand practica asta , numai abureli si abureli !! Fai asta agresato dacaa te plateau iti convenea nu ? I dadeai bataie ziceai dai ca nu dai in mata ! Ai dracu sa fiti voi
5
21
ia trebuit si ei ceva serios si nu a gasit niciodata, acum sper sa fi avut si va avea in continuare!
5
3
oricum nu s-a zis nimic de viol asa ca o plateau degeaba , doar bataia e bonus
6
3
Nu conteaza, daca e prin constrangere si agresiune fizica si sexuala esti arestat preventiv, apoi instanta hotaraste in functie de probe.Ce daca e prostituata o face liber consimtit cand vrea , daca vrea , cu cine vrea, pe bani sau nu si pe propria raspundere atata timp cat prostitutia nu e legalizata si suporta repercursiunile. Unde-i lege nu-i tocmeala si pentru unii si pentru ceilalti.Cazurile din ultima perioada ar trebui sa dea de gandit si inasprite pedepsele.
20
4
Practic , daca ii dadeau 1 mil , nu era viol
20
7

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108