REPLICA ONLINE CONSTANTA

13° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
13° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

PROSTITUȚIE de LUX în Constanța: Se caută tinere TALENTE cu 1.000 de lei ora!

PROSTITUȚIE de LUX în Constanța: Se caută tinere TALENTE cu 1.000 de lei ora!

Replica API 15 februarie 2020 | 00:24 2184

Dacă tot ne aflăm în luna iubirii și a dragostei eterne, trebuie să vorbim și despre ce frecventează constănțenii, mai ales în această perioadă dulce a anului.

dailyNews.ro

Ei vor dori să înlocuiască „zăhărelul” de Sfântul Valentin sau Dragobete cu ceva mai „picant” și misterios. Pe site-urile de specialitate, cei mai experimentați sau începătorii pot căuta topul celor mai căutate dame de lux din Constanța și nu numai. De ce nu? Plăcerea nu este atât de mare alături de soție și iubită, iar aventurile de-o noapte reprezintă niște acte de curaj pentru constănțeni în acest caz. Gama este largă, iar domnițele sunt alese în funcție de performanțe și experiență. Cele care oferă mai multe servicii și au un level mult mai mare, sunt și cele mai scumpe, astfel, potrivit site-ului nimfomane.ro, o ”bucățică” cu forme apetisante și sportivă, în vârstă de doar 22 de ani poate ajunge și la un preț de 900-1000 de lei pentru o oră de plăcere. Ce-i drept, cu o un asemenea exemplar, poți deveni și tu un adevărat sportiv.

Ce este interesant este faptul că există un algoritm prin care se diferențiază fetele de femei. Astfel, o fată în vârstă de 18 ani poate ajunge și la 600-700 de lei, chiar dacă este începătoare, în timp ce o femeie, în vârstă de 36-37 de ani, atinge abia cota de 200 de lei pe oră. Știți, cum este și la fotbal, cu cât jucătorul este mai în vârstă, cu atât suma de transfer devine mai mică, iar dacă este vorba despre o „tânără speranță”, suma de transfer devine exorbitantă și poate atinge noi recorduri. Pe premiza „ce este frumos, și lui Dumnezeu îi place, constănțenii scot bani frumoși din buzunar pentru serviciile domnișoarelor dornice de noi aventuri.

Andreea POPA

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Vrau preietena
0
0
Articol de cacat ziarista cam pro... sta
0
0
Eu port pantaloni de la nevasta, am un mers de poponar, am vandut si vand in continuare motorina de la utilajele lui Gety,,locala doarme in bocanci,mai bine ii desfiintati! Nevasta-mea ar face si ea videochat,da la cat e de urata o suge lui Nelutu pe resturile de mancare care raman la Hollywood!
6
0
scriu astfel de articole,numiti voi jurnalisti?intelegem ca in Ro doar prostitutia,pensiile speciale,medicii spagari si navigatorii o duc bine,dar sa dai atatea detalii despre sume,despre cum o zicala poate fi pus intr-o fraza in care incurajezi pana si mosii sa faca asa ceva,cu ce e frumos si lui Dzeu..adica incurajezi oamenii sa plateasca ptr sex?ce mizerie umana ar face asa ceva?pana si animalele se curteaza,iar oamenii au ajuns la nivelul asta de degradare,incurajata de Andreea,care dracu stie ce interese are,asta e jurnalism?MIZERABIL!DEMISIA
3
1
Pe la hotelu ri de 4 stele.
0
0
Ce mizerie de articol!
3
0
asa cum spuneam ieri, numai labagii pe-aici! Ca circumstanta agravanta, jumatate sunt jindari, jumatate sunt pizdei senili! MU!E ma prostilor!
3
3
Stai cretino ca ti trimit articolul la DNA sa le explici si lor ce ai descoperit tu. Si la presa centrala sa se inspire sinei ca poate nu au idee cum se promoveaza prostitutia.
4
4
Numai in romania ai putea sa dai de jurnalisti cretini care desi sunt constienti de pericolul articolului scris, pt ei nimic nu conteaza. Cu un judet sarac si cu tuneret analfabet si somer tu scrii articol despre prostitutue si explici incurajand de fapt submental acest lucru prin sume si lejeritatea muncii. Vedea ti as copii in bordeluri sa fie abuzati fizic si gauriti in toate gaurile si pe urma sa te vad daca mai promovezi prostitutia si usurunta de a ti vinde corpul pt nimic. Esti feneie de fapt, prea mult creier in afara de ce ai intre picioare ar fi anormal.
5
2
Faruk Mutalup isi pune nevasta la produs in Cehia si el face toata ziua sala si asculta manele la maxim cu geamurile deschise
4
0
Eu am fete dau si la judecatorii procurori sa futa si nu imi face nimeni nimic mai dau si la politai deci sunt scutit de toti
12
3
mamaaaa, cati masturbatori isi dau cu parerea, ca deh, asa-i romanul, habar nu are despre subiect, dar el isi da cu parerea de specialist. Mai folositi si femei gaozarilor si protejati-va mainile ca o sa va creasca par in palma!
9
12
In celelalte provincii ale Romaniei nu exista interlopii si proxeneti?.Sau in celelalte provincii adica judete sunt protejati de oamenii ministrului Velea?.
13
0
Baaa, voi este nebuni ? Pai eu cu fetele mele de la piata mare din Navodari, producem cam cinci sute de euroi pe sapt., etno plus futaiuri!
6
2
Stricati preturile nenorocitilor, 600-700lei, doar daca s-a bagat daniela crudu pe constanta!
16
3
Am nevasta la treaba eu. Nu e crva. E sotie. O iubesc dupa ce se mozoleste cu clientii. Noi in 4-5 suntem smecheria. Nevestele le scoatem la produs. Din iubire
18
5
dau banul pestilor carora le dau eu muie cu cacat mult !!!
9
2
Andreea cu articolul asta ai aratat ce hram porti si ce adunatura de sugaci sunteti. O mai mare reclama ca asta nu am vazut. Si voi va luati bani de acolo ? S au ti o iei sub fustita binenteles platita aa ?
13
3
tata dan e prostul prostilor sal ierte teodosie dar nu cred o sa dea de dracu cat de curand si nici atunci nu va avea scapare
5
3
foarte bene ,,moooia se plateste..
6
1
Cea mai talentata curva de la constanta este teodosie care a umblat mereu prin paturile partidelor
32
3
Fetele e mereu bune doar cand fac bani
13
2
tarifele alea sunt impozitate? exista lege speciala care le scuteste de impozit? bah rasculati-va ca toti platesc impozit numai astea nu, daca toti platesc impozit pe activitatea desfasurata sa plateasca si astea
13
3
sa mor eu daca acest articol nu este o RECLAMA pentru nimfomane punct ro , adica va indica unde si incotro sa va indreptati. Andreea Popa ti-au dat bani sa faci articol? sau ai si tu cont acolo si-ti faci reclama?
28
0
Europa e blina de romance. Si aici toate fak videochat.sarcie mare.
26
0
tu la ce tarif te identifici?....
17
0
Eu nu am nimic cu fetele care practica un astfel de sport. Nu suport proxenetii care le transforma in sclave si au pretentia ca sunt proprietatea lor.
23
5
Darbatii respingatori dar cu bani vor avea mereu ce sa f..a . Cei modesti dar fara resurse financiare vor fi mereu in mare lipsa de femei. Este o certitudine . placerea femeilor este sa fie in siguranta beneasca,barbatii se caca pe ei degeaba,caci fara acceptul femeii treaba devine viol. Frustrarile nu ar mai trebui sa domine. Oricum printer femei sunt cu mult mai multe frigide decat slabii dotati intre barbate,insa si frigide,cu ceva lubrifiant,o femeie poate rezolva unbarbat contra cost.
10
4
daca vreti sa fiti iubite ar fi bine sa faceti bani si sa va platiti amantii. Noi avem ce sa regulam fara sa platim. Daca tot ziceti ca sunteti nimfomane platiti va placerile. Va fac cunoscut si pretul 200 euro ora. Intr adevar e putin mai scump dar la cat de sclembe sunt cele mai multe dintre voi o erectie se obtine greu. Sa aveti succes in afaceri ca altfel vi se urca hormonii la cap si va imbolnaviti daca nu platiti. Sau maritati va cu marinari si dati ne noua banii castigati de ei ca sa va tratam. Suucces din nou.
14
2
Chiar merita ca astfel de jurnalisti sa fie scutiti de impozit. Ce articol interesant, chiar nu stiam preturile, acum stiu ptr. ce sa optez. Bravo Andreea.
40
2
Sunt autoarea acestui articol, si sug pula gratis. O porcarie mai mare de atat nici ca puteam scrie... Asa ceva nu se numeste jurnalism, se numeste prostie. Si sefii mei ma muiesc la greu, din cauza aceasta au si permis publicarea articolului. Sa mor infipta! - pamflet-.
42
5
Faci reclama mascata site-ului ? Esti matroana sau practicanta ? Mi se pare ca vorbesti denigrator la adresa femeilor . Sa iti fie cu sloboz pe gat!
50
4
Druga cu Manuta din 4 5 pescari adevarati.
29
1
Reclama mascata a site-ului respectiv..stie ea ce stie ,d-na reportera ...ce si-a zis-hai sa imi fac putina reclama pentru ca nu mai sunt clienti in ultimul timp...sa se legalizeze,domnule...dar sa stim si noi...
38
1
Videochatistele de peste drum de UMC la nightprowl studio au cuib nou!
13
2
cele mai talentate prostituate sunt in parlamentul ROmaniei si ghici ce, pe banii nostri ne dau Moie ca asa vor prostii, si cu banii luati si cu moia luata, placere? hmm, de partea lor, prostii si tradatorii sa mearga in cluburile din Constanta unde cafeaua se serveste gratuit, avem nevoie de inca un mandat, de aceea veniti sa va mai dam o moie
28
2
La cati poponari s-au inmultit in RO , mai ales la tinerei ... or sa ajunga femeile sa isi doreasca sa le mai puna mana pe cur sau sa le pipaie vre-un barbat prin autobuzul aglomerat ! Asta se vrea , asta este U.E. condusa de homosexuali care se pupa pe bot intre ei fara jena , cupluri fara copii , bulangii sau pedofili nenorociti ! Se vrea distrugerea familiei ! Barbatii tineri s-au pizdificat , se penseaza , se epileaza , se imbraca ca femeile sau se rujeaza ca Rares Bogdan ! Ptiu , partari nenorociti !
55
5
faruk cica i-a dat muie si lu mata aseara
12
4
...serviciile domnisoarelor pentru barbati dornici de noi aventuri e corect ,daca tot ati inceput articolul cu in nu este atat de mare alaturi de sotie sau iubita.Daca nu este cerere nici oferta nu ar exista, asa ca ..sa se legalizeze prostitutia.Denigrarea femeii incepe de la voi din presa si se continua pe strada, in locuri publice, acasa,chiar si la locul de munca, unde femeia nu mai este respectata.Ar fi multe de spus pe acest subiect .
30
2
pai si faruk se prostitueaza 100 de lei ora!
23
6

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218