REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Joi, 9 Mai 2024
Anul XX Nr. 6724
11.4° Constanța Joi, 9 Mai 2024 Anul XX Nr. 6724
 

Protecţia Consumatorilor, în CONTROL! A găsit DEZASTRU la o măcelărie din Tomis III – VIDEO

Protecţia Consumatorilor, în CONTROL! A găsit DEZASTRU la o măcelărie din Tomis III – VIDEO

Replica API 3 aprilie 2018 | 00:00 363

A mai rămas mai puțin de o săptămână până la Paște, iar comisarii de la Protecția Consumatorilor Constanța verifică măcelăriile și distribuitorii de carne de miel de pe raza municipiul. Așa se face că în cursul zilei de luni, 2 aprilie, aceștia au ajuns la un punct de lucru din zona Piața Tomis III, unde condițiile erau sub orice limită.

Comisarii au decis să nu sancționeze unitatea respectivă, dat fiind faptul că în locul respectiv nu a mai fost finanțat de ani de zile, fiind în administrația municipalității. Punctul de lucru a primit avertisment, cu impunerea unor măsuri. Reprezentanții magazinului au fost de acord să monteze un aer condiționat, dar să înlocuiască, de asemenea, cârligele și tăvile.

Șeful CJPC Constanța a precizat că după ce va trece Paștele, unitatea respectivă, cel mai probabil, va fi închisă pentru remedierea deficiențelor.

Claudia CORBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
curios este ca, dispar comentariile pe aici dubios..ma mir ca nu l.ati ridicat in slavi din nou pe marele luptator contra orice..nea horica lordul ar trebui sa inteleaga ca desi tov nastase l a indrumat bine in programa lui de a cuceri intregul litoral, inca mai sunt persoane care stiu f bine de unde vine si ce doreste sa faca tov miron..niciodata noi astia care inca nu am.fost spalati pe creier si care avem destule sfori sa luptam impotriva revolutiei de catifea nu vom sta si vom privi cum inca odata niste caractere infecte comuniste vor totul fara sa aiba nici un fel de scrupule.
2
0
Tot la Akan ? Tot la el ?
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212