REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Protecţia Consumatorilor pune tunurile pe Primăria Constanţa: SANŢCIUNI după ce un copil a căzut de pe un tobogan rupt!

Protecţia Consumatorilor pune tunurile pe Primăria Constanţa: SANŢCIUNI după ce un copil a căzut de pe un tobogan rupt!

Replica API 20 septembrie 2017 | 00:00 327

Incident într-un spaţiu de joacă amenajat de primărie în Portul Tomis din municipiul Constanţa! În week-endul care tocmai a trecut, un copil de 4 ani a căzut printre scândurile unui tobogan, tatăl micuţului depunând o sesizare la Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor. Comisarii CJPC s-au deplasat la faţa locului, unde au postat afişe prin care atrag atenţia că cei care îşi lasă copiii să se joace în zonă o fac pe propria răspundere, având în vedere starea de degradare a locului. Din fericire, starea copilului implicat în incident este bună.

Însă, pentru că de o săptămână CJCP a demarat acţiuni de verificare a locurilor de joacă din municipiul Constanţa, iar reprezentanţii primăriei au refuzat să discute cu comisarii privind aspectele constatate (degradarea leagănelor şi toboganelor), decizia se prefigurează a fi sancţionarea reprezentanţilor administraţiei locale.

Conform CJPC, Primăria municipiului Constanţa este pasibilă de sancţiuni, una legată de obstrucţionarea controalelor (prin refuzul de a se întâlni şi de a preciza dacă au un punct de vedere legat de locurile de joacă), care s-ar putea ridica la 10.000-30.000 de lei; iar o a doua sancţiune, pentru abaterile constatate la locurile de joacă, în cuantum de 2.000- 20.000 de lei.

A.C.

VIDEO:

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Oligofrenul de la OPC nu mai stie cum sa iasa in evidenta. Sezonul estival s-a terminat, i-a plecat si mentorul la Bucuresti, iar el, saracutul, nu mai stie cum sa se faca remarcat.
1
1
Lucrurile sunt cumva impartite,in sensul in care, de cele mai multe ori ,actiunile unor copii sunt imprevizibile. Si noi am fost copii,stim ca am avut mereu idei ce contraveneau cu asteptarile celor mari,faceam ,,prostii''. Imaginatia copiilor trebuie sa fie lasata in pace,problema sta in supravegherea atenta,indrumarea din partea parintilor,cu alte cuvinte aveti grija oameni buni de copiii vostri! In trecut nu existau locuri amenajate macar asa precar ca azi,copii se catarau in toti copacii,se jucau cu te miri ce gaseau pe jos si nu era asa mare disperare.
3
2
si inchide locurile de joaca. in ocul lor va construe un mall sigur
8
1
Primaria Costinesti si-a pus angajatii la treaba in parcurile de 20mp dotate cu trei leagane si doua banci sa ia masuri de remediere a deficientelor pentru a nu da ocazie lui Horia sa aplice legea ca doar acum sunt prieteni de pahar si afaceri ilegale in urma alegerilor pierdute de Horia de a pune mana pe primarie.
6
1
Ala e loc de joaca? Mai intreb inca o data, ala este loc de joaca amenajat?!? Asa este in toata Constanta!! Ar trebui ca primarul si cei din primarie sa mearga la pas prin oras sa deschida ochii. Jalnic si e asa de ani buni de zile in secolul XXI, daca mai are cineva curaj sa spuna secolul in care traim.
8
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108