REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
16.2° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Protecția Consumatorului Constanța solicită împiedicarea comercializării produselor provenite din China

Protecția Consumatorului Constanța solicită împiedicarea comercializării produselor provenite din China

Replica API 27 ianuarie 2020 | 21:04 568

Horia Constantinescu

Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor (CJPC) Constanţa solicită Direcţiei de Sănătate Publică şi Biroului Vamal împiedicarea introducerii pe piaţă a produselor importate din China care intră în contact direct cu consumatorii, a informat luni conducerea instituţiei.

„Am transmis o adresă către Direcţia Generală de Sănătate Publică Constanţa şi către vamă, pentru a ne da concursul în evaluarea importurilor de jucării, cosmetice, electrocasnice provenite din China. Situaţia actuală, legată de îmbolnăvirile din această ţară, ar trebui să fie un semnal de alarmă“, a declarat șeful Comisariatului Județean pentru protecția Consumatorului Constanța, Horia Constantinescu.

În adresa respectivă se face referire la produse chinezeşti precum jucării, cosmetice, articole textile, încălţăminte.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mare om mare caracter
0
0
Domnul de la Opc mai bine ar mai citi un pic despre aceste virus ...care nu rezista mai mult de 24h pe un corp strain ,papuci jucari plastice fard etc,deci calculat niciodata nu o sa ajunga un produs din China pe apa in mai putin de 24 h ..tot ce vrea domnul opc AFIRMATIE asa cum a facut mereu
0
0
inchideti dragonul rosu si gata
0
0
Cel mai mare prost, escroc , corupt si jegos om de pe planeta.
3
3
prostu' asta iar vrea sa bata recordu'...
6
0
Interlopul asta s-a intors la OPC Cta? Speram ca scapasem de el cand l-a dat Orban afara de la Buc. Un infractor...
4
1
Am o reclamatie depusa la ANPC care a fost redirectionata la CJPC de aproape 2 luni, cand am depus-o mi s-a spus ca voi primi un raspuns in maxim 30 de zile. Mai bine v-ati face treaba pentru care primiti salarii..
4
1
Din cauza asta e serparia asta in Constanta,in loc sa te pui tu la punct cu ce este necesar pt a nu plati amenda ,ca doar esti comerciant .In schimb vezi alte bodeci care sunt praf ,super.
8
2
Sa se autosesizeze in legatura cu gandacii de bucatarie, de fapt gandaci maro care nu mor de sprayurile vandute in comert, si care vin pe tevile raja de apa, in tot orasul. Nu putem scapa de ei, au infestat tot orasul. De ce nu actionati aici? De asemenea hainele second hand vandute in cta nu sunt dezinfectate,curatate,put groaznic, sunt murdare,cu paduchi prin ele si alte mizerii. Asta vrem, sa va implicati, indiferent de cine e mafiotul,pardon patronul oricarei societati
6
0
Pai ma ... NU VIN ALEGERILE ??! nu trebuie si domnu HORICA sa arate si el cine e , ca doar nu e degeaba omu lu nastase
7
2
Serios? Eu nu am auzit niciodata in viata mea, ca a murit vreun om de la o jucarie, sau o haina aduse din china sau de oriunde. Eu asta vara am promit amenda 3500 de ron, pentru ca nu aveam eticheta cu mod de utilizare la papuci si la costumele de baie. Poate omul nu stie ce sa faca cu papucii sau cu in costum de baie. In schimb , terasele care erau pline de gandaci in bucatarie, muste si mancare veche, au primit 1500 lei. Nu stiu unde era pericolul mai mare? La noi ca vindeam jucarii si haine sau la terase si fast fooduri unde holcaiau toate cele.
7
4
Ss spele si sa dezingectezele minloacdele de transport in comun ca sun infecte
14
2
Ce muie mai are si asta! Parca e din Planeta Maimutelor!
23
3
Nici un virus nu rezista pe suprafete mai mult de 30 zile. Un container china romania face 40 zile, asta e vrajeala sa opreasca din importuri.
19
2
Iti dai seama... Iti tragi niste chiloti cu coronavir din China. Ti-ai facut brebenelul rege cu corona din ei.
6
6
poate aude si ansvsaul !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
5
2
Prostul satului , noi poporul vrem lucruri din china , poporul de ce nu este intrebat , cum faci tu legea cum vrei prostul satului esti un mare papagal mare mare
15
6
Bine omule inchide grantile de tot e mai bine asa toti migranti vin aici si distrug cultura mai pun bimbe etc stop migrantii
5
9
MARE IDIOT !
14
9
Din pacate situatia este foarte grava in China si nu numai acolo. Nu degeaba chinezii au inchis orasul wuhan 11 mil locuitori dupa care toata regiunea care are aprox 56 mil de locuitori si au anulat toate calatoriile programate de sarbatori. Nici nu stiu sigur cum se raspandeste virusul. Maine poimaine ne trezim cu el aici si noi nu suntem China. In doua saptamani ramanem jumate.
15
0
Opc, dnu Horia, va rugam sa va sesizati in legatura cu autobuzele din Cta. Nu dau caldura, sunt 15 grade, majoritatea calatorilor tusesc din aceasta cauza. Chiar si un sofer a inceput sa stranute si sa tuseasca f tare sambata datorita frigului din autobuz. Primaria apara hotii. Probabil fura motorina si fac economie apoi cu caldura. Luati inregistrarile din autobuze, controlati si sanctionati.
18
8
Sunteti nebuni la cap ? Pai si gurili noastre ce mai mananca ?
15
9
Asta nu o sa se trezeasca niciodata!
21
6
Bine ca te-ai trezit si tu!
20
4

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367