REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.3° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
19.3° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

PROTEST ARSVOM în fața PREFECTURII CONSTANȚA! Video

PROTEST ARSVOM în fața PREFECTURII CONSTANȚA! Video

Replica API 22 iulie 2021 | 16:03 2917

Zeci de angajați ai ARSVOM împreună cu Filiala Constanța a Confederației Naționale Sindicale „Cartel Alfa“, au protestat joi, 22 iulie a.c., în fața Instituției Prefectului Județului Constanța.

Aceştia sunt nemulțumiți de decizia luată de Ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, de a desființa Agenția Română pentru Salvarea Vieților Omenești pe Mare.

,,Plecați acasă, domnule Drulă! Oamenii care muncesc în ARSVOM își doresc să muncească, să-și termine în mod corect o carieră frumoasă, salvarea vieții omenești pe mare. Nu este nimic mai frumos decât să faci parte dintr-o structură care salvează o viață omenească!”, au transmis reprezentanții ARSVOM.

Video:

Vă reamintim că, ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, a anunțat faptul că Agenția Română pentru Salvarea Vieților Omenești pe Mare va fi desființată, iar atribuţiile acesteia vor fi preluate de IGSU.

”Am un anunţ de făcut, această Agenţie va fi desfiinţată. Am discutat şi cu premierul României şi şi-a dat acordul. Atribuţiile sale vor fi preluate de IGSU pentru că, de fapt, nici nu îşi avea neapărat rostul, iar prin felul în care au reacţionat, în fine, e un dosar în curs, va trebui să ajungă la final, arată că sunt suspiciuni mari de integritate, în orice caz de competenţă grave, vom desfiinţa această Agenţie”, a precizat Cătălin Drulă.

Oamenii au scandat demisia Guvernului

Oamenii prezenți la protestul din fața Instituției Prefectului Județului Constanța au scandat demisia Guvernului Cîțu, dar și a ministrului Drulă. ,,Situația este destul de gravă în momentul de față. Nimeni nu acceptă un dialog și cu noi, salariații nu știu situația zilei de mâine. Știm care sunt interesele, mai exact, interese politice. (...)

Urmează o deplasare la București. Ministrul Drulă trebuie să ne explice ce are cu această agenție înființată acum 80 de ani”, au transmis aceștia.

Video 2:

Video 3:

A.V.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Astia chiar papa banii degeaba....vezi barca din portul tomis
0
0
Bravo Drula,felicitari si in cazul asta si pt.daramarea mazinelor ilegale de la metrou.
6
0
Lasati ca acum va va salva ISU...cum a facut-o la Siutghiol, Colectiv, in Apuseni...dar suntem fruntasi la comentarii cretine
16
5
Portul Tomis pe salupa portocalie cu insemnele arsvom,trai nenica,munca deloc,bani buni,normal ca intra in fibrilatie sindicalistii,prin definitie bugetari
24
5
Ce au salvat, nimic. Nu muncesc nimic stau degeaba
24
3
in 80 de ani de cand exista arsvom nu a salvat nici un om din mare. nici unul....
35
5
In loc sa protestati mai bine v-ati cauta de munca
38
5
Nu la stat degeaba
34
4
o sa sugeti voi acea mwie si pentru capatanile voastre goale Arsvom nu salveaza oi !
9
20
oile nu le-ati salvat. Mwie !
30
2

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218