REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Protest la Constanța, cu privire la prețul carburanților: s-a alimentat de... 1 leu

Protest la Constanța, cu privire la prețul carburanților: s-a alimentat de... 1 leu

Replica API 13 iunie 2022 | 00:00 16830

Constănțenii au alimentat luni, 13 iunie a.c., în parcarea de la Aqua Magic, în valoare de 1 leu, 2 lei sau 3 lei și au plătit cu cardul pentru ca banca să ia comision benzinăriei la fiecare tranzacție, în semn de protest fată de creșterea accentuată a prețului la carburanți.

Pe fondul creșterii accentuate a prețurilor la carburanți, conducătorii auto din întreaga țară, printre care și cei constănțeni, anunță că sunt pregătiți să organizeze un protest, față de aceste majorări incontrolabile.

.

Astfel, în cursul zilei de joi, 30 iunie a.c., în jurul orei 12:00, șoferii din toate orașele României, vor picheta străzile în încercarea stopării acestor creșteri. Nu este primul astfel de eveniment organizat de oameni.

.

„E timpul să facem ceva, ieșiti în stradă, blocați pompele. Este imposibil și inadmisibil ca într-o țara ca România prețul carburantului sa depășească 9 lei/litru. Share masiv ca să vadă toată lumea și să stabilim ce și când vom face. La 121$ pe baril este imposibil ca prețul sa depășească 9lei/litri (unde jumătate din acești bani merg către stat) Noi facem ceva!”, spune organizatorul evenimentului.

.

M.P. A.F.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
O luna mai tarziu, ce efect a avut ?
0
0
pai ii doare in spate de consumul particularilor opariti care baga 25-30 litri, un TIR baga 800 de litri si soselele sunt pline de tiruri! Nu va mai trimit manipulatorii vostrii sa strigati M**E in piata victoriei cum o faceati cand va era mai bine?
0
0
tocmai am facut plinul pina in buza.mai stati dreq acasa,la prasiladaca n.aveti bani de benzina,cu rablele voastre de 10 ani cu tot!
0
0
Alecs,este foarte bine ca va implicati cei tineri,dar limba romana o mutilezi efectiv! Partea cu voi sunteti viitorul....este relativa,daca intelegi ce vreau sa spun!
0
0
Noroc ca neam inplicat noi tineri ca noi tineri santem viitoru tari
1
0
Savaiaucardulinpulla
0
0
@Capitanu esti p***t tare ba baiatule. Nu e vorba de a iti permite...e vorba daca vrei sa fii p***t si sa accepti situatia sau sa incerci sa faci ceva, macar incerci.
0
0
asta inseamna ca o sa scapam de cwrve si melteni de pe sosele?!!!!!
0
0
Au consumat in van
1
0
si eu care credeam ca aia de pun de 50 protesteaza...
1
0
M**e Roni multa m**e
0
0
Weekend fara Peco
1
0
Tesla e vitorul. Automobil sau de dat in coa...
0
0
Aloooo, dar cand sa anuntat scumpirea care dintre saraci a fost sa alimenteze? Comentatorii astia profesionisti cu salarii mari care se numara printre noi, inseamna ca sunteti de acord cu mizeriile care sunt din partea guvernului.
0
0
aurolacilor care va zgarmati in cwr dupa 50 lei ptr motorina sau benzina, chestia asta erea predictibila de acum minim 1an. De ce? Pai tantalailor in loc sa faceti cozi cu topoare acum 12 16 luni la guverne voi stateati sa vi o luati cu acu si va vindeati pe mici si bonuri de 100 lei. pai toate dozele alea in valoare de 2.5 miliarde cine credeti ma ca le plateste? ce ati halit o ca sunt moca??? imprumuturile luate cand trebuia sa va revoltati dar vi se dadeau stiri ca covrigu omoara cine credeti ma ca le plateste? in 2 ani au imprmutat pnl usristii cat in ultimii 25!!!! luati o acum
0
4
Saracilor, daca nu va permiteti sa mergeti cu masina, mergeti cu autobuzu.Saraciilor
5
0
Cand vad cate javre pe aici, imi pare rau ca am luptat la Revolutie. Generatie de epilati si coafati. Va mai salveaza pwlea spataru taranusilor aciuati la oras. Felicitari celor ce au iesit sa si strige nemultumirea! Curaj!
2
0
hastagistilor retardati!!!!! unde este partidul poponarilor sa va salveze....
1
0
Daca adunatura de ghertoi de la Aqua a ajuns sa protesteze, inseamna ca foamea a ajuns la un nivel critic. Faptul ca au alimentat cu sume de zece ori mai mici decat o fac de obicei, e chiar o forma drastica de protest.
4
1
O adunatura de rupti in cur, care nu au nici dupa ce bea apa. Cu exceptia covoareleor de seminte lasate in urma, e tot ce vor face in aceasta viata.
2
0
De la cap se impute. Treaba e de sus, nu de la pompagii, oarba dupa ei, focu sai arza de manglitori, jumatate e acciza
0
0
Protestat degeaba bai beleuzilor. In toata lumea, cu foarte putine exceptii, se intampla acelasi lucru. Invatati economie. Nu va mai luptati cu morile de vant .
2
1
Nu va repeziti. Sa vedem si partea plina a paharului. Poate asa s-or mai elibera soselele. Mai tineti minte anii 2000? Ce misto se circula cu masina prin Constanta. Ce vremuri. Deci se putea. Foarte multe masini care sunt in acelasi timp rable. Prea multe blocuri noi unde se muta oameni ce au masini vechi. De regula din alte judete
4
1

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367