REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

PROTEST de AMPLOARE la poarta lui IOHANNIS: BUGETARII cer SALARII mai MARI

PROTEST de AMPLOARE la poarta lui IOHANNIS: BUGETARII cer SALARII mai MARI

Replica API 18 ianuarie 2021 | 11:30 1438

Protestele față de deciziile guvernului privind salarizarea se reiau luni, anunță RRA. Caravana sindicatelor polițiștilor ajunge în Timiș, iar la București, conform calendarului anunțat de Confederația Cartel ALFA, va fi pichetat sediul președinției, scrie știripesurse.ro

Nemulțumirile vizează în principal înghețarea salariilor în sectorul bugetar și amânarea acordării unor sporuri și beneficii, dar și majorarea salariului minim cu un procent mult mai mic față de cel solicitat de sindicate.

„O să vedeți că forța de muncă din România este la nivel de sclavagism modern. Au majorat prețuri, au înghețat venituri", spune Dumitru Coarnă.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
V ati obisnuit numa din pomeni si spagi sa traiti! Nu meritati nici macar 50% din banii care i primiti! Oricum se va face curateniei in multe departamente care sunt platite din bugetul statului! Iar scaderi salariale veti mai avea in primavara acestui an!
0
0
Par sa respecte distantarea.
3
0
Ce vreti ma?,bani mai multi si demostrati pentru"drepturile voastre",pentru voi nu sunt bani ma asa ca puteti sa va dati demisia si mergeti la privat caci voi sunteti oameni cu scoala nu cersetori la stat si va descurcati in orice situatie.Hai acasa cu voi sa vedem daca raman posturile libere pentru ca nu se gasesc alti oameni care sa va ia locul.
4
2
dati la privat ca de acolo mananca si cainii astia de bugetari nesimtiti. sa plece dracului, trebuie aduse aparate electronice care sa le ia locul bugetarilor. ne-am saturat de ei
7
1
Important este ca cei din privat,mai bine zis patronii, nu dau salarii corespunzatoare ca sa aiba ei bani de vile si alte alea. Mai mult,unii au afaceri proaste de la bun inceput,insa au pretentii la angajati buni,care sa le mnceasca excelent pe nimic. Nu avem cum sa ne comparam cu cei de afara,de asta pleaca romanii la munca acolo. Bugetarii au dreptate,toti au dreptate sa ceara salarii demne,nu cacareze de supravietuire. Platesti munca ai salariati. Nu platesti,au salariati germanii,italienii si altii.
8
1
Ma doare la schiuri sunt la munte in weekend
3
2
timpul trece leafa merge .astia sunt majoritate bugetarilo rup usa la ora 15 si cam atat .Nu pot trai la privat pentru ca nu e nevoie de putori .si cine ies in fata tocmai sefii de sindicat care sunt milioanari fara sa faca ceva special .
8
7
S-a le dea salarii mai mari dar s-a dea 70 % pe liber sant in plus
6
5
sporuri , beneficii si altele.aastia sunt angajati pe un salariul si il dubleazaa numai din sporuri si beneficii.ca salariul de baza il primesc doar sa stea de frumosi.ba boilo cand sectorul privat va muri si nu mai are mult cine va va mai plati salariile nesimtite?da pensiile.idioti aroganti
7
6
le-as da un examen in domeniul fiecaruia incluzand si o dictare de clasa a patra. Pe cat facem pariu ca 90 la suta iau muie ???
10
7
ca va bagat PZD-ul la inaintare.
10
10
bugetii care rup usile cat de devreme pot, asta daca trec pe la birou cat de cat, fac circ... 25 la suta din bugeti muncesc pt cei 75 la suta promovati pe pile, shpaga si biuze, si culmea, astia 75 la suta sunt nemultumiti, pentru k prostu nu e prost destul dak nu e si fudul
13
9

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920