REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
23.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

PROTEST în fața Prefecturii Constanța, legat de ÎNSTRĂINĂREA PORTULUI. VIDEO!

PROTEST în fața Prefecturii Constanța, legat de ÎNSTRĂINĂREA PORTULUI. VIDEO!

Replica API 28 februarie 2021 | 22:14 3941

Zeci de persoane au protestat sâmbătă, 27 februarie, în fața Prefecturii Constanța, legat de înstrăinărea Portului Constanța.

La protest a participat și co-președintele Alianței pentru Unirea Românilor, George Simion. „Ne opunem privatizărilor obiectivelor strategice! Românii trebuie să stea de pază și să nu permită vânzarea pe bucăți a țării. Noi suntem AUR și ținem cu românii! Este timpul să ne trezim.Nu permitem nici unei nații să ne cumpere portul Constanța”, a precizat George Simion.

Protestatarii au scandat, strigând „Hoții!Hoții!”.

Reamintim că, la începutul lunii februarie, premierul Florin Cîțu a anunţat că a fost aprobat un proiect de lege care abrogă legea ce interzicea vânzarea activelor companiilor de stat din România, cum ar fi Portul Constanța.

„A fost aprobat un proiect de lege foarte mult aşteptat de partea puternică a economiei, respectiv de economia privată. Este vorba de un proiect de lege care abrogă legea aprobată în Parlamentul României care suspenda – un lucru firesc pentru o economie de piață: dreptul companiilor de stat să acceseze fonduri din sectorul privat. Astăzi reparăm o nedreptate. Acest proiect de lege merge la Parlament. E un mesaj clar spre investitori că acest Guvern susține investițiile, care are nevoie de investiții pentru a se dezvolta și este un semnal corect”, a spus Florin Cîțu.

Este vorba de LEGEA nr. 173 din 13 august 2020, propusă de PSD, privind unele măsuri pentru protejarea intereselor naționale în activitatea economică, prin care se interzicea, pentru o perioadă de 2 ani, înstrăinarea acțiunilor deținute de stat la companiile și societățile naționale, la instituții de credit, precum și la orice altă societate la care statul are calitatea de acționar, indiferent de cota de capital social deținută.

Video

D.M.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
PNL VINDE TARA.......
1
1
eu nu vad nici un angajat de la APC ce fac astia acolo nu inteleg pntru cine striga a pardon angajati APC sunt aroganti fitete nu se duc la munk apai la protest
1
1
Numai tampiti cu 7 clase.Ies si tipa dar nu stiu pe ce lume sunt.Niste mici ceva daca nu la munca nu la stat toata ziua in fata primariei.
8
5
Nu voi ati votat usr faceti dim gura
3
6
Sa-i ia gatul lui Basescu ca el a vandut flota.Cu neamul lui cu fratele lui.Judecatorii din Constanta ce au judecat? Le-au dat drumul.Un amarat nevinovat plateste inmiit judecata judecatorului din Constanta.Lumanari si tamaie la toti care au judecat,avocati,primar spit,anaf,fagadaul curului pentru ei si familiile lor.Sa fiti blestemati!
9
3
Primaria ea portu face investiti apoi il vinde la smecheri din ct care sunt i terlopi pe unde calca primaria numai ravagi face
2
10
O adunatura de idioti utili stransi de pe la Galati sa sufle-n trompete fara nici cea mai mica legatura cu Portul Constanta. Oameni cu par alb in cap ii prosteste un putoi din galerie.
15
5
ai fost vreodata in port? cred ca vorbesti din auzite sau ce ai vazut la tv ,marsh la cotetz excrement uman
9
3
Cei care vor propune si cei care vor vota instrainarea Portului Constanta trebuiesc condamnati la moarte !
6
10
Scufundamamiralul.ro
9
11
din 1990 ehei ce bine o duceam! nu se vindea nimic din avutia nationala, toti aveau de lucru, nu erau drogati si violatori pe strada,armata era armata,era raiul pe pamant. Asa de bine era ca nici nu aveai de ce sa-ti faci vacanta in strainatate. Totul sub inteleapta condicere a lui Georgel si a Sosoacei cei mai iubiti fii ai poporului roman
9
11
AUR,legionari scarbosi.
13
14
Sa merg si eu printr un port asfaltat, curat, european! Hai mai rpd cu vanzarea! P.S. hai si cu cfr ul!
22
12
ati vandut flota acum ati venit la putere vindeti si portul si ce a mai ramas PNL slugile strainilor care dau ordine, si asa am ajun s colonie unde aduc tot ce nu se vand la ei si fac teste pe noi jeguri ati fost jeguri ati ramas adevarat a zis ceausescu nu o sa vopsiti ce a facut nu sa mai construiti
19
15
belea si cu fbk ca uite cum i-a prostit pe toti sa voteze PNL-USR!!!
9
10
Belea mare cu internetul asta. Fiecarui terchea berchea i se da posibilitatea sa faca pe desteptu si sa-si dea cu parerea. Ce bine era in anii 90. Citeai stirea in ziarul pe care-l cumparai de la chiosc, si pe urma injurai sau te bucurai in gand. Si gata. Asta era tot.
12
3
Lasati portul pe mana hotilor locali mioritici ca sunt ai nostri .Aia de la protest sunt rupti in cur si nu au dupa ce bea apa si ii doare de port.
22
6
A venit circul la Constanta!
20
6
Si asa natia i vanduta , la ce sa mai tineti portul!Sa furati fiecare cate o dana , sa v o puneti in pat!?
15
4
Asta a fost vointa poporului la vot si a presedintelui cand a numit premierului, deci ciocul mic si suportati.
16
9
Eliberati-ne de liberali!
16
12
Marea Praduiala penelisto -pluserista va fi urmatoarea: CEC,Trezoreria Statului,Casa de asigurari de sanatate,Casa de pensii,gazele din Marea Neagra,Hidroelectrica,Nuclearelectrica,portul Constanta.Asa vom fi colonia perfecta,n-o sa mai avem nimic si vom fi sclavi in propria tara.Nu-i nimic,femeile la futut afara si barbatii capsunari.
25
11
Sunteti saraci si veti ramane asa pt ca atata minte aveti. Trebuia sa protestati atunci cand a scazut volumul de marfuri tranzitat, cand nu s au mai facut investitii, cand mangementul a devenit de cumetrie si nu acum
25
6
Odata vandut, portul va avea aceiasi soarta ca si Sidex Galati, ALRO Slatina si alte mari combinate mari ale tarii. Va fi praduit si inchis ca sa nu mai faca concurenta olandezilor, francezilor, nemtilor etc. Golanii astia de la guvernare, abia asteptau sa praduiasaca ce a mai ramas
21
9
Pina acum 1 an mai skpai de ciuma rosie cu un tratament de covid da de sulita lu tepes numai scapa nimik ori cu ei in potriva lor.e doar inceputu cred
11
3
Mai Liberalilor ... daca tot v-am votat , luati masuri impotriva acestor USR-isti tradatori !
18
6
Vanzarea portului??? De ce vanzare si nu concesionare? Sau dat in contract de management.. De ce trebuie vandut? Nu ajunge ca energia electrica o platim francezilor, gazele la fel plus austrieci.. Apa curenta la fel... Aproape toate de importanta strategica sunt vandute.. Este o politica de managemet total aiurea... Daca este companie de stat nu inseamna ca este si falimentara.. Hidroelectrica este falimentara? De ce o vindeti? Asa vor jidanii? Unde te uiti numai de Ilan.. Itic.. De astia dai intr-una.. Nu meritati decat ce a patit Ceausescu.. La zid.. Nu este departe ziua aceea..
23
3
Urmeaza pas cu pas sa praduim romania
20
8
Ce pula calului de obiectiv strategic mai e portul..zici ca il cumpara strainii si nu mai putem sa iesim cu flota a 7-a de submarine din el..Sa acceptam adevarul, suntem rupti in cur de foame nu mai avem bani sa facem ceva cu portul, orice cacat de investitor ar aduce un plus valoare.
17
19
stati linistiti ca daca nu este vandut o sa fie furat bucata cu bucata
17
6
SA VA TRAG CLANTA DE COMUNISTI,FUTUVAN GURA CU AURUL VOSTRU.
20
22
Nu il vindem, il lasam sa moara incet, incet. Gandire pur comunista.
18
12
sugi powla , nespalata de un an , la toti moldovenii !
21
12
au venit neamurile moldovenilor din Poarta 6, nu cumva sa ramana salahorii fara munca, sa nu mai aibe cine le trimite bani pentru vodcal.
16
33

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367