REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

PROTEST în fața PREFECTURII din Constanța

PROTEST în fața PREFECTURII din Constanța

Replica API 20 ianuarie 2021 | 14:32 3524

PUBLISIND a protestat miercuri, 20 ianuarie contra înghețării salariilor și pensiilor, a neindexării pensiilor cu valoarea inflației, precum și a creșterii salariului minim net cu doar 41 de lei.

„Miercuri pe 20 ianuarie 2021, începând cu ora 10,00 vom face cât mai mult zgomot sub geamurile Ministerului Justitiei dar și ale Prefecturilor din Constanța, Prahova si Mureș. Ne vom scanda lozincile și ne vom reitera revendicările. Vă așteptăm alături de noi pe baricade! Daca nu reacționăm acum cu toții, în scurt timp se va ajunge la diminuari salariale și disponibilizari”, a declarat reprezentantul Federației.

Revendicări generale vizate:

• eliminarea inechitatilor salariale din sistemul public;

• aplicarea legii-cadru privind salarizarea bugetarilor;

• un salariu minim corelat cu cresterea preturilor de consum.

.

Federatia PUBLISIND afiliată la Blocul Național Sindical, totalizând 35.000 de membri din domeniile administrație publică centrală si locală, asistență socială, poliție și poliție de frontieră, grefă judiciară, penitenciare și probațiune, sport și tineret, finanțe și control financiar, mediu și RA-APPS, a declanșat proteste începând cu data de 31 decembrie 2020 (data la care sindicatele afiliate PUBLISIND au organizat mitinguri la prefecturi și la sediul MAI) în reacție la adoptarea OUG nr. 226/2020 prin care este suspendată aplicarea Legii 153/2017.

D.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
@Adri.Vezi ca nu prea stapanesti gradele,este comisar sef de penitenciare ca sa fie general trebuiau cu fir aurit stelele,este prea tanar,iar generalii la soldele lor nu au nevoie sa iasa la jalba-n protap!
0
0
intrebati liderul vostru de sindicat cat are salariul . Pe Doru Costin il doare fix in pwla de voi
6
2
Ia cititi ,ca vor sa dea sporuri in min.justitiei.
2
4
Protestati capuselor ca o sa vedeti pe dracu' cand or incepe astia sa va disponibilizeze!!!
10
9
cat mai aveti timp. La Oradea au mai ramas 50%. Ce ar mai dori ei acum salariile " mizere"...
8
5
Parca e un pic ipocrita situatia. Publisind-ul e sindicatul politiei. Care, acum e nemultumita de bani. Dar cand imparteau cu nemiluita amenzi de 2.000 de lei desi vedeau clar ca 'infractorul' prins fara declaratie, nu are de unde plati atata amar de bani, cum era? Erati tartori, nu? Va umflati in pene ca curcanii lu' bunica-mea. No, roata se-nvarte, dragilor.
8
11
Ala care sufla-n vuvuzela , are trei stele mari pe umeri,,e general deja si cica nu-i ajunge leafa !
13
9
D'aia-i servici la Stat,sa stam!Sa ne dea ca viata-i grea.Iar privatii nu mai luati diferenta de la part time in mana ca se cheama evaziune fiscala iar la pensie o sa va minunati ca-i mica si veti iesi la miting!
11
7
MUIE MALARIA GALBENA SI TUTUROR VOTANTILOR SI SIMPATIZANTILOR SAI
13
11
Ce atata demonstratie! Cine nu este multumit se poate reprofila oricand . Nu sunteti multumiti de retributie cautati in alta parte. Nu este nimeni legat de scaun.
13
10
toti bugetarii sa suga pula. Futuva-n gura de milogi, dupa ce ca frecati menta cat puteti la servici, baliti dupa vreo atentie sau dupa vreo shpaga, aveti si pretentii de marirea salariului. I-a munciti macar o saptamana la privat sa vedeti ce inseamna munca adevarata. Ti-ai draku de sclaveti si putori ce sunteti.
14
17
Problema nu este la angajatii di privat ci la angajatori. Niste javre care se dau cinstiti dar fura la negru cat pot si isi bat jocde angajati. Ii cosidera negrii pe plantatie, proprietatea lo. Cred ca daca ii platesc pot sa ii puna sa faca orice.
25
1
Ce imi place cum se cearta fraierii. aia care se fac ca muncesc la stat si aia care se fac ca muncesc la privat. Platiti taxele si treceti la treaba putorilor. nu mai pierdeti vremea pe internet
12
8
Mirositi a branza baaa.. puneti mana la munca nu la cerseala. Milogii dreaq treceti la privat daca vreti bani
13
13
Ce ma machedonilor..nu va mai ajunge aracetu?
16
3
astia cu privatul,ati umplut Constanta de cat sange va da pe nas din cauza muncii! Scoala nu,meserie vai de ea lenesi nu mai spun,aranjamente cu patronii,concedii medicale facute jumi-juma veniti la munca va luati salariu ,patronul nu plateste taxe ca doar sunteti in concediu medical.Hai lasati lametarile si treceti cu adevarat la munca!
14
17
ce v-ar mai place si voua la stat, dar nu e loc. munciti, munciti, munciti a spus tov. Lenin
14
17
Luati o caruta de bani si pensii babane pe nemunca . Un salriat de la privat munceste pana ii da sangele pe nas si cand iese la pensie , abea dacca isi duce zilele de azi pe maine . Va-ti invatat putorilor sa luati bani cu sacosa si pensii de invidiat . Nu mai spun ca iesiti la pensie la varste fragede . Ajungeti sa iesiti la pensie inaintea parintilor vostri . Puneti presiune pe guvern acum cand economia lumi intregi sufera de pe urma pandemie . ESTE CLAR CA LA INDEMNU SEFILOR DE SINDICAT SIMPATIZANTI SI PRIETENI CU CIUMA ROSIE .
21
14
Tocmai voi protestati, voi care aveti salarii mari si va pensionati devreme lenesilor. Aveti tupeu,treceti la munca nu va plangeti
24
17
Astia dupa ce ca au salarii mai mari ca in privat au si timp liber sa protesteze,daca erau la privat nu mai aveau atata timp liber in care se plictisesc.
24
17
Nu mai pierdeti timpul cu protestele si dativa demisia ma,pentru ca voi sunteti oameni cu scoala si vrednici pe care dabia ii asteapta privati sa ii angajeze cu salarii duble decat aveti acum nu doar cu cateva procente pentru care protestati voi.Hai vrednicutilor la privat cu voi sa produceti bani pentru statul asta sarac care tocmai pentru ca este asa sarac si lipsit de vlaga voi vati napustit peste el ca un animal de prada peste altul mai slad,ranit sau batran care nu se poate apara.
20
14
Asa. Sa faceti scandal inclusiv pentru achitarea lui Mazare.
19
11
sa vina la privat si dupa sa se planga de salariile de "bugetari"
24
16
Daca vreti salarii marite va sugerez sa mergeti sa lucrati la firme private.
27
22

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218