REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.4° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
20.4° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

PROTEST în Parlament: Deputații și senatorii PSD au cerut DEMISIA ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu

PROTEST în Parlament: Deputații și senatorii PSD au cerut DEMISIA ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu

Replica API 2 februarie 2021 | 20:56 1244

Deputații PSD au venit, luni, la Parlament cu pancarte negre, pe care scrie cu alb „Voiculescu, demisia”, considerându-l responsabil de gestionarea situației după incendiul de la Institutul „Matei Balș”.

Deputatul Mihai Fifor a spus că este necesar ca ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, să vină în Parlament și „să dea socoteală”, iar până la acel moment, parlamentarii PSD îi cer demisia.

"Senatorii social democrati au cerut acum cateva minute demisia ministrului sanatatii, pentru incompetenta si lipsa de umanitate. Actualul ministru nu poate fi considerat un incepator lipsit de responsabilitate, pentru ca a mai fost ministru in guvernul Ciolos, se presupune ca stie in detaliu problemele din sanatate, are solutii - asa s-a batut cu caramida in piept in campanie.

In plus, a preluat stafeta de la un coleg din coalitia pierzatorilor #dedreaptaunitalaciolan, penelistul Tataru, care a manageriat Sanatatea 1 an si 3 luni.

Demisia sau demiterea sunt singurele solutii onorabile, daca PNL si USR - Plus mai au vreun pic de onorabilitate si de respect fata de români, scrie știripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
cam degeaba ca n-a facut nimic saracu.Vreti motive? 1.privatizare medicina ,mai putin urgenta 2.Eliminare compensare medicamente.la fel ca rca,etc 3.Eliminare cota asigurari de sanatate, ca e degeaba Uite 3 motive de ars maimuta pesedista si electoratul R1a la gaoz.
0
2
acum i si dau arama pe fata cei de la udmr la motiune sa tine ti minte psdistilor voi a ti castigat si alti au facut aliante conform constitutiei si democratiei de cacat din romania
1
0
Pentru toti pizideii sa aveti justificare dupa ce ii izolati la balamuc, sic.
0
2
De arahat nu ziceti nimic ca asta a prins 5 incendii inclusiv colectiv si e tot in functie ,da si indicatii la tv cum sa porti masca in familie de craciun ca el e ciuhab.
2
1
USRistul de voiculescu care a avut nevoie de 10 ani sa termine o facultate privaya, pe multi bani. Javre securiste!
6
3
Te doare cacatul...Ciolanis...Alupigus...
2
5
decat penalist sau userist securist
2
6
Ooo..... ciumatii se baga in seama, vor sa se remarce, au venit odihniti dupa o luna de vacanta parlamentara, daa... Luati-o si pe sosoaca de partea voastra, incompetentilor, LATRAILOR..... Va justificati OARE, salariile si sporurile incredibil de mari ?! Sunteti atat de multi..... !! De ce nu 300 cum am votat acum cativa ani buni.....?! Rusine sa va fie, lichelelor!
8
7
este omul lui kwj
8
1

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212