REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
16.2° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

PROTEST LA CONSTANŢA - VIDEO!

PROTEST LA CONSTANŢA - VIDEO!

Replica API 6 noiembrie 2017 | 00:29 604

Proteste în toată ţara! Oamenii au ieşit în stradă, duminică, pentru a-și striga nemulțumirile legate de proiectul de modificare a legilor Justiției! În Capitală, televiziunile au anunţat 20.000 de protestatari.

La Constanţa, circa 300 de persoane s-au aflat în faţa Prefecturii, unde au afişat următoarele mesaje: „Constanța contează. Țara n-a votat hoția! Voi nu sunteți România!”, „Viitor pentru copii, nu salvare pentru hoți”, „Dragnea ești un infractor” sau „Vrem justiție independentă”. Protestatarii au plecat apoi în marş, până la sediul PSD Constanţa, după care au revenit la Prefectură, unde manifestarea s-a încheiat cu intonarea imnului.

C.C., A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
e unu p-acilea care are probleme sa foloseasca termenul"inteligenta''sau desteptaciune in loc de "IQ".se crede foarte inteligent.Hai siktir ba.
0
0
S-au saturat de astia, ii vor inapoi pe aia care au marit TVA si au taiat salarii, au inchis spitale etc. Bun iesiti in strada, dar care e alternativa? Am vazut odata cand a venit marioneta Ciolos ce s-a intamplat, daca mai statea un an ajungeam din nou la masurile lui Basescu.
1
1
sa se cace pe el de grija IQ."cosmin reloaded"daca arunci asa o privire pe strada vei vedea foarte multi oameni tristi si ingrijorati pentru ziua de maine,batrani si tineri deopotriva."IQ"-ul tau ma streg cu el la cur nu-mi tine de foame,nu-mi da caldura la iarna,medicamente si nu-mi plateste birurile impuse de "daddy"dragnea.asa ca mai usor cu frazele pompoase si sforaitoare,marea majoritate sunt oameni simplii ca mine si cu nevoi stringente fara educatie de oxford cum poate ai tu.de-aia ies romanii-n strada ca s-au saturat de hotie.
0
0
Nu am zis nimic despre optiunile politice. Am zis doar ca trebuie sa aiba un IQ peste medie. Sunt persoane cu doua-trei clase al caror vot poate influenta viitorul tarii fara sa detina cunostinte minime despre economie, justitie s.a.m.d. Desi suntem furati de toate partidele politice de 27 de ani, lumea nu cere o schimbare. Observ multe jigniri si nu inteleg rostul. Care este rezultatul ?
7
1
Este normal sa ai oameni penali in parla.ment ? Este normal sa politizezi excesiv justitia ? Este normal sa-ti creasca ratele cu 5 la suta in 3 luni ? Este normal sa eliberezi puscariasii inainte de termen ?
6
2
Si ce te face pe tine sa crezi ca doar cei care au aceleasi optiuni politice ca si ale tale au un IQ peste medie? Din comentariul tau rezulta ca ai un IQ sub medie pentru ca nu accepti alte pareri!
3
2
Ba da-te dreaq de intelectual...mergi tu si voteaza si pt mine,inteligentule.
4
3
Nu inteleg de ce trebuie sa jignim. Peste tot jigniri. Ne comportam mai rau decat maimutele, dar ne dam cu parerea despre legi si despre economie. Pun pariu ca ca peste 70 la suta dintre comentatori nu au o pregatire temeinica juridica sau economica, dar aduc injurii. In 2017 inca vad persoane care scuipa pe strada, arunca mucuri de tigara sau gunoaie pe geamul de la masina si multe alte astfel de obiceiuri demne de lumea a a treia, dar tipa ca vor o tara ca afara. Prima data cred ca ar trebui sa ne civilizam ceva mai mult, iar drept de vot sa aiba doar cei cu un IQ peste medie.
7
5
300 de protestatari ! ! Rahat in ploate .. Constanta are 300 000 de locuitori . Onanisti Liberali Protestatari...
10
8
Lumea se revolta pt ca prosti ca tine sa o duca mai bine.
9
7
Sunt care curios... !!!... si mai faci morala altora ca nu stiu sa scrie
9
4
Sunt care curios ce studii reale fara spagi au sustinatorii PSD care habar nu au sa scrie. Nici macar jignirile nu stiu sa le scrie corect. Tind sa cred ca PSD este sustinut de analfabeti. Cel putin asa reiese din comentarii.
9
8
datorita celor ce au iest, ies si vor iesi in stada, veti fi si voi salvati. Habarn nu aveti ce vi se pregateste
9
6
Muee la toti care au iesit in strada!! Lesinatilor
10
20
cele mai multe orase cu manifeastatii sunt in Transilvania. Poate fac repetitie pentru independenta.
8
4
Dar pentru Cazinoul din Constanta-emblema orasului de ce nu ies constantenii in strada?Nu e un motiv de revolta halul in care a ajuns? Pentru ce se revolta cei care protesteaza?
11
6
Frustratii din opozitie cu aceleasi sloganuri de rahat. Si lumea s-a saturat de prostia lor.
10
14
parazitii care posteaza sint rupti de la sinul CIUMEI ROSII!SPER SA FITI STIRPITI!
4
15
multi prosti se adunara,
10
16
Iar este "consilierul independent" baiat de bani gata care munceste la.firma lui taticu si care a castigat postul de consilier local sustinut de fosta gasca PDL Andrei Popescu in fruntea protestatarilor? De cand a ajuns consilier e in campanie electorala continua.
8
2
Sa iasa prostimea in strada sa manifeste ptr mine.Cum isi permite Ponta sa ma dea in gat ca m am inecat cu soriciul si fripturile de la purcelusul adus de ZDRAGNEA ?.
11
12
Am castigat alegerile si facem legile noastre. Puteti sa strigati pe strazi cat va tin plamanii.
7
17
Ieftina iar incearca sa fie pusa in aplicare! Bineinteles ca idioti care nu inteleg nimic si vor sa vada numai catuse ies ca oile in strada. In orice sistem judiciar modern, procurorii nu sunt magistrati, ci au aceleasi drepturi si obligatii procesuale ca avocatii si de asemenea raspund pentru indeplinirea atributiilor, ca si judecatorii sau orice alte profesii. Trebui inteles ca puterea judecatoreasca nu se infaptuieste prin procurori, ci doar prin judecatori. Procurorii in acest moment, au acelasi statut ca pe timpul lui Gheorghe Gheorghiu Dej! Ne dorim un stat de drept,european saudictatura
13
5
Avem aceleasi legi pe justitie de 27 de ani cu rezultate ce tind spre 0. Nu va convine introducerea raspunderii magistratilor?
18
7
Ghe ... ratat ca si tine este mata care te a invatat sa vorbesti fara subiect si predicat !
14
11
Niste ratati fara capatai... habar nu au de legi
20
24

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218