REPLICA ONLINE CONSTANTA

11° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
11° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Protest la Mangalia pentru elevul bătut cu bestialitate. Primarul intervine!

Protest la Mangalia pentru elevul bătut cu bestialitate. Primarul intervine!

Replica API 12 februarie 2020 | 12:14 1279

Primarul din Mangalia se implică în cazul elevului bătut cu bestialitate! Un copil în vârstă de 14 ani se află în moarte cerebrală, după ce a fost bătut de un elev de vârstă apropiată.

Agresorul este Daniel M. S., un băiat care provine dintr-o familie dezorganizată. El locuiește cu părinții la Herghelie, spun cei care-i cunosc, atât mama, cât și tatăl consumă bauturi alcoolice, însa fiul lor avea o reputație bună. La 15 ani, a devenit un delincvent și riscă să-și petreacă restul copilăriei și tinerețea după gratii. Revenind la victima sa, trebuie precizat faptul că ceea ce a pățit a impresionat intreaga comunitate. Sprijiniți de Asociația Solidarity Children, mangalioții au anunțat că vor organiza un protest pentru a trage un semnal cu privire la actele de violență. De asemenea, cazul a ajuns și la urechile edilului Cristian Radu care este alături de familie. "Țin să mulțumesc public primarului Cristian Radu, am avut o telefonică cu dumnealui pe cazul Andrei Ivan.

Este în contact cu medicii din Constanța și familia lui Andrei, va avea tot suportul și sprijinul de-a fi transferat la o clinică din străinătate dacă opiniile medicale sunt pozitive", se arată într-un mesaj pe facebook.

Update:

Asociația Solidarity Children a anunțat că nu va organiza mitingul: ”Am hotărât să nu mai organizez mitingul de sustinere, nu vreau să îmi imaginez o mare masă de oameni scapați de sub control și la ce se poate ajunge după acest miting. Am încredere totală în cei care anchetează cazul și și cred că cel/cei vinovati vor plăti în litera legii. Din câte am înteles, între Andrei și agresor au existat mesaje telefonice directe de amenințare, iar în telefonul lui Andrei s-ar fi găsit mesaje prin care la rândul lui îl ameninta pe agresor, iar intr-un final să-i propună o întâlnire să o dea "parte în parte". au transmis reprezentanții asociației.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Si voi credeti ca chiar agresorul a postat anterior acel comentariu?
0
0
Bravo Arul merci daca ar sti lumea ca urmeaza sa pateasca la fel nu ar mai da deloc cu pumnul sa puna la respect pe aia care se dau smecheri dar nu au valoarea mea. Bai galbejitilor uite care e treaba noi tiganii suntem smecheri pe baza victimelor acum am 15 ani imi da 7 ani fac 3 si dupa aia sa vezi ce respect o sa impun degeaba va ofticati voi cate capete ati facut la viata voastra hai la herghelie sa ne masuram daca aveti curajul
1
1
20:52 a vorbit si el ca se plictisea , iar pentru cei care zic ca si batausul trebuie omorat sau bagat in coma nu realizati ca faceti aceasi greseala , asta inseamna cel care-l bate pe bataus sa fie baga si el in coma la randu lui , dupa logica voasta de romanasi cu prosti cu foamea-n burta, va salut animalelor
2
2
Daca infractorul adolescent va ajunge in puscarie se va scoli si va iesi de acolo un maniac perfect. Principul reeducarii in puscarii din pacate nu functioneaza. Este doar perfectionare! Desi penitenciar vine de la penitenta! Traim intr-o societate bolnava, putreda in care jocurile violente de pe calculator si filmele tin loc de educatie. Lipsa educatiei creeaza monstri! Fara cultura suntem condamnati... Din pacate... Criminalul trebuie sa fie pedepsit! Pentru ca ESTE un criminal!
2
1
sa fie si el batut si sa intre in coma....sa-l planga toti apropiatii lui..care sunt niste hahalere ca si el...niste gunoaie de care societatea se leapada...nu doresc sa fiu in pielea golanului..ucigas...daca are mama...o rog sa se gandeasca la sacrificiul unei mame..atunci cand copilasul este la necaz...daca mama este cu tigarea si cu iarba in nas...ne cerem scuze...asa ne trebuie..anm vrut democratie..adica...golanie...
7
1
cum bai dar ce agresorul n-are si el drepturi? cum puteti fi asa de ingusti cu drepturile omului infractor? Voi nu stiati dar criminalii, politicienii, talharii, hotii, NELEGIUITII au mai multe drepturi decat voi boilor, fraierilor, oamenilor cu frica de Dumnezeu,N-ati aflat ca sunteti niste fraieri ca ascultati de Dumnezeu? Prostilor ,ucideti, omorati inselati, preacurviti-va , numai asa va puteti implini destinul si mosteni Pamantul
4
3
PENTRU CRIMA INCHISOARE PE VIATA !!! SCHIMATI LEGILE !!!! JEGUL ALA NENOROCIT O SA MAI NENOROCEASCA SI PE ALTII 100% !!! DACA AUTORITATILE APARA INFRACTORII IN ACEASTYA TARA DE CACAT ATUNCI IL ELIMINAM NOI PRIN METODA LINSARII !!!!!
13
1
DANIEL STRATULAT il cheama pe nenorocit
13
3
Pai ce protest sa organizeze Filon, pupincuristul numarul 1 si sanchi presedintele asociatiei Solidarity Children? Ala daca nu are el vreun avantaj nu misca un deget, ce face e pt reclama, atentie si buzunar. Scarba.
14
1
Ce sa mai protestati ? Prindeti-l si linsati-l pe nemernic.
22
1
Bagati in pirnaie infractorul pe viata! sa taie sare pina moare!!!
19
1
Ochi pentru ochi, dinte pentru dinte..... Numele infractorului tigan!
18
2
ce rpotesst domne ! una doo repede sa iasa rumani in strada la munca ba rominilor tigani are cap ca face bani din nimic ia sa vina jandarmi sa dee in iei cu gaze
8
9
Agresoru sa mearga la puscarie impreuna cu COJANU STEFAN care a omorit un om pe trecerea de pieton la lidl in mangalia si e in libertate nenorocitu
26
1
1.moarte cerebrala inseamna ca nu mai functioneaza creierul deci NU isi mai revine oriunde l-ai duce 2.agresorul "risca". cum adica risca? e posibil sa nu faca puscarie?
31
4
Vrem si numele agresorului, si pentru el trebuie sa se stranga pumni si picioare!
25
2
La dracu' cu marii medici din Constanta. De ce, la orice caz mai grav, se ia drumul Bucurestiului? Sau al strainatatii? Ce le lipseste medicilor din Constanta?
26
6
Daca iti ramane creierul fara oxigen mai mult de 3 minute ramai o leguma pe viata, saracul baiat nu mai are nicio sansa, pacat.
18
1
Doamne ajuta. Sa ne rugam pentru acest copil. Agresorul a nenorocit o familie intreaga. Sa speram intro minune. Doamne ajuta-l !
33
1
primarul intervine ca sa-si faca capital electoral, ce stiti voi, credeti ca intervine asa ca nu mai putea de acel copil? intervine si el ca sa dovedeasca cu intentie cat de implicat si sensibil este
26
12
foarte frumos ,unde si cand ?
15
4

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108