REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

PROTEST SPONTAN la Constanța: angajații de la Pensii, ITM și Prestații Sociale, nemulțumiți - VIDEO

PROTEST SPONTAN la Constanța: angajații de la Pensii, ITM și Prestații Sociale, nemulțumiți - VIDEO

Replica API 12 decembrie 2017 | 18:13 425

În cursul zilei de marți, 12 decembrie a.c., angajații de la Casa de Pensii Constanța, Inspectoratul Teritorial de Muncă și de la Agenția de Prestații Sociale s-au organizat într-un protest spontan în fața sediului comun de pe bulevardul Mircea cel Bătrâ din municipiu. Aceștia sunt nemulțumiți de valoarea salariului și cer remunerații decente. Printre lozincile pe care le strigă, unul dintre cel mai vocal este la adresa Ministerului Muncii: „Și noi suntem bugetari, doamna ministru”. De precizat este faptul că activitatea nu este întreruptă, se asigură o treime din personal, conform legii în vigoare.

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
TAXE platim si noi,ca si cetateni ai Constantei,asta nu inseamna ca ne platim salariile singuri.Dar este foarte usor sa improsti cu noroi,fara sa cunosti adevarul ,ne lucrand in sistem.Vetificati mai intai,si apoi emiteti pareri!
5
0
Nu au 1300 au 1700 si au un program de ne doare muci.Nu vb aici de angajatele de la as sociala de pe uniri.Acei angajati au 1700 lunar.Si faaac la treaba de numa numa.Verificati care ii situatia anchetelor sociale care trebuiau facute handicapatilor la domicili.Nu nu sint eventual care sint is facute pe coltul birourilor.La caldurica si cu pretejti mari.Sa vedem care ii pe post fara pila ia sa vedem.Mor oameni aceia fara a fi vazuti de nimeni niciodata.Factiva serviciul si gata.Daca nu ii posibil mergeti in privat.Sa vedem va coafeaza idea.
2
9
nu judecati aiurea,,poate au dreptate.
6
2
Inseamna ca nu santeti membri psd
0
7
Da. Se si vede cat munciti. Aveti timp de stat pe net, sa raspundeti la comentarii. Pe de alta parte daca afirmi ca muncesti 10-12 ore pe zi pentru 1300 lei atunci ori esti prost ori mincinos.
7
7
Daca va veti informa , veti ajunge la concluzia ca anumite persoane trebuie sa va informeze si sa va consilieze. Unde va mai plimbati voi daca nu suntem noi?
2
8
Exxl esti un mare retard
8
8
De la ITM nu a intrat in greva insp Dana Iliescu, ea se descurca din spagi. Sa dea acatiste pt ag ec controlati de ea, ca doar cu ajutorul acestora si-a ridicat viloiul de la Agigea. In urma cu 15 ani facea parte din fam nobila, se numea Dana Vay der Mamma Yei.
5
7
Daca nu va convine plecati ! Oricum nu stiti decit sa face- ti parada modei si nimic altceva ,plimbati hirtiile dintr- o parte in alta daca va cere omul o informatie raspundeti in sictir ! Voi sinteti la dispozitia noastra si sinteti platiti din taxele noastre !
9
12
Pt EXxl se vede ca aduceti afirmati nefondate si din cauza ca nu lucrati in sistem. Daca credeti ca suntem asa de multe am si o intrebare ti se pare ca e mult personal adica maxim 90 de persoane care lucreaza 170.000 de dosare de pensii. Iar in legatura cu faptul ca primiti 1500 lei la Dedeman unde lucrati, la noi un inspector cu facultate si cu master primeste 1300 lei si va garantez ca nu aveti raspunderea care o avem noi asa ca va recomand sa va mai documentati cand faceti niste afirmatii
11
9
Vino tu si lucreaza 10-12 ore pe zi sub presiune si amenintari , cu petenti nemultumiti din cauza unei legislatii , a carei vina nu o avem noi
9
9
Suntem nemultumiti in ultima vreme de spagile luate de la angajatori.Cei de la Relatii de Munca o duc mai bine cu spagile
9
7
umbla vorba in targ ca cola si-a adus un alt liberal in locul lui plesu, fost inspector sef de la itm ialomita?si multe fete noi pe la itm cta, ati facut angajari? nimic postat pe siteul de concurs....sau astia noi veniti sunt pile....noi ailalti muritori nu putem sa ne angajam la itm cta;oricum cuvantul de ordine este amenda si nu oricum amenda pe maxim;de consiliere si preventie nu a auzit conducerea itm cta; sa l vedem si pe noul director ce purici o sa faca.....
5
8
Adica pentru juma de zi de munca si cealalta de privit in oglinda nu e salariu decent? Treci la privat daca nu-ti convine. Ia mergi si munceste pe branci la dedeman pentru 1500 lei. Daca nu va convine... mai sunt altii care abia asteapta sa va ia locul.
8
9
Daca nu primiti raspunsurile pe care vreti VOI sa le auziti,de la persoanele din institutii "suntem multi si degeaba ".La ANAf sau APIA nu sufla nimeni cand se cer relatii depsre diverse,iara noi ca vrem niste conditii decente de lucru , avem comportament zeflemist
10
8
Dar meritati salarii decente? La cum va purtati cu cei care vin sa ii lamuriti nu meritati nici cat luati in prezent. Sunteti multi si degeaba, si cu comportamentul vostru "zeflemist"....
11
13

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108