REPLICA ONLINE CONSTANTA

13° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
13° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

PROTESTE de amploare faţă de pierderea libertăţilor şi a drepturilor

PROTESTE de amploare faţă de pierderea libertăţilor şi a drepturilor

Replica API 26 aprilie 2020 | 00:05 5693

Proteste de amploare au loc în această seară la Berlin şi Stuttgart faţă de pierderea libertăţilor şi a drepturilor.

Sursa: digi24

La Berlin şi Stuttgart au avut loc sâmbătă manifestaţii faţă de pierderea libertăţilor şi a drepturilor din cauza măsurilor de protecţie în faţa noului coronavirus, informează DPA, scrie Agerpres.

Aproximativ 1.000 de oameni s-au adunat în Berlin pentru a protesta împotriva restricţiilor impuse de guvern pentru a stopa răspândirea virusului, în ciuda interdicţiei demonstraţiilor.

Protestul de la Berlin a fost organizat în faţa Volksbuehne, un teatru din centrul oraşului. Mulţi dintre cei prezenţi au fost împiedicaţi să ajungă în piaţa din faţa clădirii, încercuită de poliţie pentru a împiedica aglomeraţia.

Poliția le-a cerut manifestanților să plece

Poliţia a folosit în mod repetat megafoane pentru a le cere protestatarilor să plece. Câteva persoane au fost arestate. Protestatarii au părăsit treptat zona în cursul după-amiezii.

Cei care au demonstrat au venit din tot spectrul politic, printre participanţi fiind inclusiv bine-cunoscuţii populişti de dreapta, membri ai formaţiunii extremiste Alternativa pentru Germania, adepţi ai teoriei conspiraţiei şi alţii, scrie DPA.

Astfel de proteste au avut loc la Berlin în ultimele patru sâmbete. În această săptămână, 200 de poliţişti au fost dislocaţi pentru a face faţă evenimentului.

Sute de oameni și la Stuttgart

În Stuttgart, între 350 şi 500 de oameni s-au adunat în centrul oraşului pentru a protesta împotriva pierderii drepturilor lor fundamentale, au spus poliţia şi organizatorii.

Protestul a fost organizat de un grup numit 'Querdenken' şi şeful acestuia, Michael Ballweg, a spus că demonstraţia are în vedere drepturile de bază, precum dreptul de asociere şi libertatea de credinţă.

Aceasta a fost a treia demonstraţie de acest fel din Stuttgart. Protestul a fost iniţial interzis de municipalitate, dar acest lucru a fost apoi respins de Curtea Constituţională Federală, potrivit dcnews.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
cind o sa respirati printr.un tub,intr.o capsula,o sa va cacati in pat si o parte o sa crapati,sa vedeti ce liberi veti fi atunci!cei mai liberi!
3
0
Jos Palaria!!!!!
2
1
Doar Soros daca i strangea pe neo marxistii lu' Ciolos?si altii care vad in elite altceva decat niste pedofili sau aia care sunt santajati de pedofili!Soros o sa se duca la puscarie curand si cei ce i au "supt"pula si fondurile o sa fie scuipati
2
3
Alo Romania,1,2,3 proba de microfon.
1
0
Ma mir ca apare o astfel de stire in presa mioritica. De obicei stirile despre proteste si mitinguri cu agenda antiglobalista, antisistem, sunt ocolite cu grija de ziarele si televiziunile de la noi si afli de ele doar de pe site-uri de stiri straine, neafiliate mainstream.
7
0
Eu As interzice toate televiunile Care nu stiu decit Circ Panica Etc
8
0
Si la noi protesteaza Ciorile. Vor libertate de miscare sa poata ciordii ceva.
14
2
Lumea striga pe strazi ca vrea sa fie libera fara sa inteleaga ce presupune libertatea. Libertatea presupune curaj si tarie de caracter, iar daca iti lipsesc aceste trasaturi iti pierzi libertatea.
17
3
La noi se protesteaza doar cand se face intai o manipulare a dobitocilor cu telefoane infinit mai destepte ca ei. Se iese in strada si se cere orice in afara de respectarea drepturilor si libertatilor,de oprirea abuzurilor din justitie sau oricare altele. La noi manifestantii striga impotriva lor insisi,asa de idiopti sunt,plus ca sunt si foarte agresivi,salbatici. Prosti cu bale striga in favoarea sau impotriva unor partied,manati ca vitele,in loc sa strige pentru propriile drepturi.
21
4
Toate canalele tv din ora in ora opresc emisiunile si baga stiri alaramiste ca sa induca panica.Media is cancer.
25
6
Vrei sa te cred?
2
0
ce ma bucur ca si nemtii au pizdeii lor! Citeste: prostii lor! Chiar daca sunt in total DOAR aprox. 1.000 de tolomaci in 2 orase mari cu o populatie insumata de 4.4 milioane de locuitori. Asa ca transmit caldurosul meu mesaj: MU!E P5D Germania! Citeste:MU!E P5D din toata lumea, uite-asa, ca sa nu se supere niciun prost!
13
16
Dinu eu cred ca tu trebuie sa iesi la tulcea
10
2
Noi cand iesim in strada Romaniaaaaa?????????
17
25
ai coronavirus din manipularea mondiala numita corona este bursa...
11
18
Imaginati-va ca multi deja mor de foame, in timp ce securistilor de la noi le intra pensia de 5000 euro sau salariul de acoperit, mm voastre.
40
10
CI-sti jegosi, ati si inceput sa va faceti numarul!
14
8
americanii fac asta pe timp de zi,kkt cel mare cu guvernul lui de tradatori servili,le-a luat urma SI IMPIEDICA OAMENII SA CASTIGE BANI ADICA SA-SI CASTIGE EXISTENTA ,si pana acuma eram o tara de asistati social,acuma intreaga tara va devenii asistat ,asa devii sluga statului infractor jidanesc
26
13
Tac si inghit, dar si cand o exploda mamaliga in cateva luni, toti alogenii cocotati in fruntea tarii ca paduchii: Orban, Arahatu, Helvig is Iohanis vor fi maturati ca niste gunoaie ce sunt.
40
15
Dobitoci, vor sa ia urma Italiei. Asa e omu, pana nu-i ajunge cutitu la os nu se lasa.
28
34
Niste bezmetici !
26
33
Lumea s a prins de minciuna. Ce nu a inteles lumea este motivul care sta in spatele mascaradei mediatice. Pericolul lipsei de materii prime care sa faca posibila viata pe pamant.
45
22
Bravo lor. Oameni cu coloana vertebrala
50
22
Acum vedem daca e valabila treaba cu infectarea in masa. Au protestat de 3 ori cateva sute. Asteptam.
41
5

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272