REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.3° Constanța Mie., 15 Mai 2024
Anul XX Nr. 6730
13.3° Constanța Miercuri, 15 Mai 2024 Anul XX Nr. 6730
 

Protestul salariaţilor din Casele Judeţene de Pensii se suspendă

Protestul salariaţilor din Casele Judeţene de Pensii se suspendă

A.F. 30 noiembrie 2023 | 00:00 1908

Protestul salariaţilor din Casele Judeţene de Pensii se suspendă, după ce sindicaliştii au convenit cu premierul şi miniştrii Muncii şi Finanţelor alinierea salariilor la cele ale angajaţilor din Casa Naţională de Pensii.

Protestul salariatilor din Casele Judetene de Pensii se suspendasindicaliștii și reprezentanţii angajaţilor din CNPP, întâlnire cu primul ministru

„Astăzi, reprezentanţii Blocului Naţional Sindical împreună cu reprezentanţii angajaţilor din Casa Naţională de Pensii Publice au avut o întâlnire cu prim-ministrul României, Ion Marcel Ciolacu alături de ministrul Finanţelor, Ion Marcel Boloş şi ministrul Muncii şi Solidarităţii Sociale, Simona Bucura Oprescu, pe tema protestului angajaţilor din sistemul de pensii. În urma discuţiilor avute s-a ajuns la un acord în ceea ce priveşte alinierea salarizării angajaţilor din Casele Judeţene de Pensii la nivelul Casei Naţionale de Pensii Publice”, a transmis, miercuri seară, BNS, într-un comunicat de presă.

Sursa citată a precizat că rezolvarea situaţiei va duce la creşteri cuprinse între 330 lei şi 1.500 lei net pentru aproximativ 3.000 de salariaţi.

Protestul salariatilor din Casele Judetene de Pensii se suspendasindicaliștii și reprezentanţii angajaţilor din CNPP, întâlnire cu primul ministru

„Veniturile acestora ar urma să fie majorate de la 01 ianuarie 2024. Această soluţie va fi inclusă într-o Ordonanţă de Urgenţă. Astfel, cele două părţi au stabilit ca luni, 04 decembrie 2023, să aibă loc o nouă întâlnire de lucru la Ministerul Muncii şi Solidarităţii Sociale pentru definitivarea actului normativ ce urmează a fi adoptat de Guvern”, au mai transmis sindicaliştii.

Aceştia anunţă că protestul angajaţilor din casele de pensii se suspendă. Greva generală în instituţiile subordonate Ministerului Muncii a început de luni.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
❤️ Fete fierbinți te așteaptă --- X18.FUN
0
0
cand te uiti la fata tampita si la prostiile debitate de Tziganul de Buzau alia Ciolanul Marcel iti dai seama cant de k***t suntem ca si Tara si ce ne paste in maxim 2 ani !!! Daca nu ne cresc astia taxele dupa alegeri, daca nu introduc astia impozite noi si biruri, o sa mai vorbim !!!! Suntem in groapa si astia fara sa reduca cu macar 300.000/400.000 numarul bugetarilor, sa taie pensiile speciale si sa faca o reforma adevarata .... nu inteleg ca nu se mai poate !!!!!
0
0
pt cei din justitie,sanatate, functionari publici, imediat se gasesc bani... culmea, tot pt astia care pacalesc statul si romanii de 30 de ani ,prin incompetenta, nesimtire, hotie. Pt educatie , nu se gasesc bani de ani de zile, ii duc cu zaharelul. Cand au intrat in grava , trebuiau sa continue pana dadea guvernul ordonanta de urgenta. La finante, cel mai incompetenti din guvern, li s a marit salariul cu 23% in cateva zile . Bugetar sa fii nene !
1
0
@Jean Asta nu este o optiune, sa iti dai demisia si sa fugi cu jucariile dupa tine cand nu esti multumit de locul de munca. Intai discuti, negociezi si daca in final nu se poate atunci ca ultima optiune iti dai demisia. Cat timp este democratie fiecare isi alege unde vrea sa munceasca, eu am muncit la privat si nu am fost multumit de conditii. Daca tie iti sunt dragi atunci munceste la dansii.
0
3
Nu inteleg, daca salariile sunt mici, ei policalificati, de ce nu-si cauta joburi in mediul privat sau sa-si deschida o afacere?
5
2
Suntem de rasu curcilor astia pe o parte dau lege pt reducere a dalariilor si tichetelor si pe alta partr le maresc , abrogati legile care le dati cz nu au nici un rost, primari si a marit salariile toti fac ce vor
6
1
Cum am ajuns, dintr o tara bogata, acaparata de niște analfabeți, pui de securiști, plantați pe posturi care habar nu au ce au de făcut Inafata de a fura, de a se droga cot la cot cu interlopii, de a și creste singuri salariile, am ajuns bătaia de joc a acestor speciali. Nu peste mult timp se vor trezi singuri ei și specialii drogați, specialiștii vor părăsiți în masa tara, tara care nu i merita. Arata timp cât acești nenorociți care și au transferat averile în alte state, și au plantat odraslele drogate în posturi bine plătite, nu vom reuși sa facem nimic. Mai nou au început sa divorțeze, atenție Ciolacu, averea fiind mare, trebuie protejată. Cât de meschin au ajuns, sau asa aufost mereu
8
1

REPLICA

LOTO

6/49
204933262414
5/49
3573633186
joker
514837407