REPLICA ONLINE CONSTANTA

21° Constanța Mar., 21 Mai 2024
Anul XX Nr. 6736
21° Constanța Marți, 21 Mai 2024 Anul XX Nr. 6736
 

Protocol de colaborare între Universitatea ”Ovidius” și Instituția Prefectului

Protocol de colaborare între Universitatea ”Ovidius” și Instituția Prefectului

Georgiana BOGLEA 12 aprilie 2024 | 14:59 722

Astăzi, 12 aprilie 2024, la sediul Instituției Prefectului - Județul Constanța, a fost semnat protocolul de colaborare pentru furnizarea de servicii de consultanţă în domeniul digitalizării, inovării și servicii de sprijinire a inovării, între Consorțiul CiTyInnoHub, prin coordonatorul său, Universitatea ’’Ovidius’’ din Constanța, reprezentată de către conf. univ. dr. Dan-Marcel Iliescu, în calitate de rector și Instituția Prefectului - Județul Constanța, reprezentată prin domnul Silviu-Iulian Coșa, în calitate de prefect. 

Protocol de colaborare intre Universitatea ”Ovidius” si Institutia Prefectului
Prin primul protocol semnat, „Consorțiul CiTyInnoHub” acordă Instituției Prefectului - Județul Constanța, fără contraprestaţie financiară din partea acestia, un set de servicii, produse şi procese digitale publice noi şi optimizate. Acestea sunt rezultatul implementării proiectului intitulat: „ConsTanta INNovation Hub, un centru pentru transformarea digitală a IMM-urilor și a OSP-uri din SE României - CiTyInnoHub” și a Acordului de Grant semnat cu Comisia Europeană. 

Protocol de colaborare intre Universitatea ”Ovidius” si Institutia Prefectului

 ‘‘Am semnat cu Universitatea ’’Ovidius’’, coordonatorul „Consorțiului CiTyInnoHub”, un protocol de colaborare privind acordarea de asistență pentru digitalizarea activităților instituției. Un prim proiect este deja în curs de derulare: crearea unui platforme digitale pentru evaluarea stării de securitate din școli. Faptul că am fost în aceste activități umăr lângă umăr, demonstrează că rolul digitalizării este acela de a ne conecta, pentru a lucra mai eficient împreună. Mulțumesc Universității ’’Ovidius’’ pentru faptul că a reușit să creeze acest hub digital și pentru că ne-a ales ca prim partener ’’, a declarat prefectul județului Constanța, Silviu-Iulian Coșa.  
 

Protocol de colaborare intre Universitatea ”Ovidius” si Institutia Prefectului

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Stau si ma intreb oare cat vor mai fi in prim plan domnii si doamnele de la ovidius care nu inspira altceva decat ingamfare, IQ sub zero si parvenitism. Pe domnul din imagini de la ovidius fara par dar cu chelia zburlita il tot vedem peste tot si nu inspira nimic in afara de greata. Partea p*****a e ca mai toti de la acea universitate sunt la fel. Unul nu inspira incredere, toti sunt numai "pa smecherie". Partea p*****a e ca nici cei care tot vor sa revina nu sunt mai buni. Aceeasi calitate, doar tricourile ... scuzati...costumele sunt diferite. In ritmul asta se va inchide ovidius-ul pt ca nimeni nu va avea incredere intr-o diploma emisa de niste habarnisti
4
1

REPLICA

LOTO

6/49
392234462419
5/49
22315123624
joker
61933284515