REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
11.4° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

Provocare virală: Un elev de 14 ani a murit după ce a mâncat chipsuri picante

Provocare virală: Un elev de 14 ani a murit după ce a mâncat chipsuri picante

A.F. 7 septembrie 2023 | 00:00 1545

Un elev în vârstă de 14 ani din Worcester, Massachusetts, a murit, iar familia sa spune că decesul a fost cauzat de complicațiile provocate de consumul unor chipsuri extrem de picante, care face obiectul unei provocări virale, notează Mediafax.

Provocare virala: Un elev de 14 ani a murit dupa ce a mancat chipsuri picante

Mama lui Harris Wolobah a declarat, pentru NBC10 Boston, că familia adolescentului crede că acesta a murit din cauza complicațiilor provocate de One Chip Challenge, deși se așteaptă rezultatele autopsiei.

Comunitatea școlară din Worcester este în doliu pentru Harris, un elev al Doherty Memorial High School, pe care superintendenta școlilor publice din Worcester, Rachel Monárrez, l-a numit „o stea în ascensiune".

Cauza morții lui Harris nu a fost confirmată, iar oficialii nu au împărtășit mai multe informații despre circumstanțele din jurul acesteia.

One Chip Challenge este o provocare pe rețelele de socializare care presupune consumul celui mai picant chips din lume, apoi o lungă perioadă fără hrană sau apă pentru „eliminare”.

Chipsul vine într-un recipient și are un avertisment care precizează că trebuie ținut departe de copii, că este destinat doar adulților și că nu ar trebui consumat de persoanele sensibile.

Oricine are dificultăți de respirație, leșină sau îi este greață este îndemnat să solicite asistență medicală, potrivit paginii de internet a companiei care produce chipsurile.

Mama lui Harris, Lois Walobah, a declarat pentru NBC10 Boston că a fost chemată vineri la școală de o asistentă medicală și că fiul ei i-a spus că un coleg de clasă i-a dat chipsurile, după care a avut o durere puternică de stomac.

S-a simțit mai bine după ce a plecat acasă, dar după-amiază, când urma să plece la baschet, a leșinat, a spus ea. Harris a fost dus la un spital din apropiere, unde a fost declarat mort.

Un purtător de cuvânt al poliției din Worcester a confirmat că agenția investighează moartea adolescentului, dar nu a precizat dacă ancheta se concentrează pe vreo potențială activitate criminală.

Lois Wolobah a declarat că fiul ei ar fi trebuit să fie trimis la spital imediat după ce a mers la cabinetul asistentei și vrea ca și alții să știe despre chipsuri pentru a preveni alte tragedii, citeayă stiripesurse.ro.

Provocarea One Chip Challenge există de mai mulți ani. Anul trecut, unii directori de școli din zona Bay Area din California au emis un avertisment cu privire la chipsuri.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Condiment periculos daca era interzis copiilor si persoanelor sensibile; bun exemplu de libertate americana ucigasa; chipsurile de la noi sunt numai foarte sarate si in mod sigur fac rau pe termen lung; ar trebui introdusa o limita legala ptr sare pe 100 de grame de produs ptr ca aproape toate sunt mult prea sarate; asta este pericolul de la noi care suntem pe unul din primele locuri la boli de inima, eram pe loc 1 acum cativa ani si sunt tot mai multi tineri
0
0
Multe produse din market sânt cancerigene Statul te vrea bolnav Mafia lucrează Fraierii cu cancer se alimentează Verifică Gogu de la lăptărie
2
1
Pana a plecat la facultate copilul nostru a mancat acasa mancare gatita acasa de noi, parintii lui. Daca parintii sunt comozi si comanda mancare online sau lasa copilul sa manance junk food din oras nenorociri ca aceasta se pot intampla. Copilul se va imbolnavi cu siguranta. La fel si daca il lasi nelimitat la joaca pe internet. Dupa cate am observat cuplurile au mai degraba grija de animalele de companie decat de copiii lor. Au grija ca my pet sa manance sanatos il plimba il trateaza veterinar analize vaccinuri monta dragoste cu pupaceli in bot. In tot acest timp copilul e pe smartphone si haleste chips desi e supraponderal si il cauta diabetul in pampers. Apoi tipa ca vaccinurile umane sunt periculoase. Generatii de parinti si copii cretini.
5
2

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468