REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
10.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Proxenet arestat după ce a obligat două minore să se prostitueze, în Năvodari și Constanța

Proxenet arestat după ce a obligat două minore să se prostitueze, în Năvodari și Constanța

Virgil STOIAN 28 martie 2023 | 15:56 3229

Un bărbat a fost arestat preventiv pentru  săvârșirea infracțiunilor de trafic de minori și proxenetism. Acesta este acuzat că ar fi adăpostit, transportat și obligat două persoane minore, de 16 și 17 ani, să practice prostituția, într-un apartament din orașul Năvodari, sau în alte locații din județul Constanța, în vederea obținerii de foloase patrimoniale. Potrivti informațiilor noastre este vorba despre Nicolae Bogdan Mărăloiu.

Proxenet arestat dupa ce a obligat doua minore sa se prostitueze, in Navodari si Constanta

În urma activităților desfășurate, la data de 22 martie 2023, de către polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Constanța, a fost continuată documentarea activității infracționale a persoanelor bănuite de săvârșirea infracțiunilor de trafic de minori și proxenetism.

Astfel, la data de 27 martie 2023, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Constanța au dispus reținerea, pentru 24 de ore, a unei persoane bănuite de săvârșirea infracțiunilor de trafic de minori și proxenetism.

În cauză s-a reținut faptul că, în perioada iunie – iulie 2022, bănuitul ar fi adăpostit, transportat și obligat două persoane vătămate minore, de 16 și 17 ani, să practice prostituția, într-un apartament din orașul Năvodari, sau în alte locații din județul Constanța, în vederea obținerii de foloase patrimoniale.

Persoanele vătămate ar fi fost recrutate în luna iunie 2022, de către un alt bănuit, care este cercetat  în stare de arestare preventivă, profitând de starea de vulnerabilitate a acestora, provocată inclusiv de consumul de droguri, cu scopul de a le exploata sexual, prin obligarea acestora la practicarea prostituției.

În cursul acestei zile, 28 martie, urmează să fie sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Constanța cu propunere de arestare preventivă a bănuitului, pentru 30 de zile.                            

În aceeași cauză, alți patru bănuiți sunt cercetați în stare de arestare preventivă.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din Poliția Română.

Facem precizarea că, pe întreg parcursul procesului penal, persoanele bănuite beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
mizerii ca astea sunt posibile si numeroase pentru ca pedepsele pentru proxenetism sunt prea mici si pur si simplu este mai rentabil sa risti decat sa renunti de frica pedepsei nemaivorbind de coruptia politiei si justitiei care sunt varza amandoua din cauza mafiei politice de infractori care le-au distrus si dezorganizat pe amandoua in loc sa le organizeze si reformeze
3
0
Tarara este pește
4
0
COLCAIE DE PESTISORI,IAR CEI CARE ISI PRIMESC SPAGA LUNARA II OCOLESC
7
0
AMALIA FARCAS CEA MAI MARE SIFOANCA DE PE ORASU NĂVODARI A BAGAT MULTA LUME LA PUSCARIE SE f**e PE 1 G DE CRISTAL BAGANEAM PULAN TINE DE NESPALATA
2
8
Asta e sifoneala clar baga mi as p**a n rasa ta Amalia ca tu sifonezi fututi fata aia de traseista infecta
2
8
O meserie cinstita, scoti gaurile la produs, cinste lor...cinste coloratilor!
5
3
Minciuni, presa minte, fetele l-au angajat pe proxenet sa le pazeasca, iar proxenetul castiga cinstit si corect banii. De ce mintiti?
4
5
La adresa acestui articol nu mai scrie nimeni comentarii rasiale si cu tenta sexual anala,nu mai spera nimineni ca autorul sa ajunga la Poarta Alba si sa ajunga fetita,ca pina la urma ce a facut?A pus minore la produs o nimica toata nu?Ceva nornal?Sa scriem comentarii si sa-i injuram pe cei care vand tigari,dau o hartie sau conduc fara carnet.Pe ordinarii acestia care obliga minore sau femei sa se prostitueze,nu-i mai injurati comentatorilor lesinati de foame
10
2
Be-leşti pwla mi-roşi cwru
1
3
Le drogau si le prostituisu pe minore… Cine stie cate majore or fi care se ddogheaza
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614