REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

PROXENET SUPRAVEGHEAT TEHNIC: Anchetatorii au aflat cum le promitea fetelor că le va lua de soții

PROXENET SUPRAVEGHEAT TEHNIC: Anchetatorii au aflat cum le promitea fetelor că le va lua de soții

Replica API 18 octombrie 2019 | 00:00 372

Instanța de fond l-a condamnat pe V.T., în vârstă de 47 de ani, la pedeapsa de 2 ani pentru furt calificat și 4 ani pentru proxenetism. În final, pedeapsa a fost stabilită la 4 ani și 8 luni de închisoare. Însă, la apel, a fost achitat pentru furt întrucât fapta nu există, rămânând pedeapsa de 4 ani, pentru proxenetism. Decizia a rămas definitivă.

Analizând materialul probator administrat în cursul urmăririi penale și în cursul cercetării judecătoresti, instanța de fond a reținut că organele de cercetare penală au fost sesizate cu privire la faptul că, în noaptea de 15 spre 16.03.2017, inculpatul V.T. a sustras un telefon mobil marca HTC M8S, din cabina unui autocamion. Totodată, din probele administrate în prezenta cauză, a reieșit că același inculpat a înlesnit practicarea prostituției de către numita A.E., în perioada ianuarie 2016 – martie 2017, pe raza municipiului Constanța și, în perioada 24.05.2017 – 18.09.2017, a obținut foloase patrimoniale de pe urma practicării prostituției de către G.E., pe raza mai multor localități din țară, inclusiv din Constanța, sumele de bani astfel obținute fiind folosite de către acesta în scop personal. Astfel, din probe rezultă că bărbatul s-a deplasat pe raza mai multor localități în perioada în care a fost supravegheat tehnic de către organele de poliție, împreună cu numita G. E. și aceasta a practicat prostituția pe raza acelor localități. S-a mai constatat și faptul că, în ciuda faptului că inculpatul V.T. nu are o sursă legală de venit, el are cheltuieli mari, exemplu fiind factura la telefonia mobilă, în valoare de 1055.84 lei. Au urmat percheziții domiciliare, de unde au fost ridicate probe. În urma cercetărilor, s-a stabilit că individul practica metoda clasică de proxenetism, în sensul că, potrivit anchetatorilor, racola tinere pe care le făcea să se îndrăgostească de el și cărora le promitea că le va lua de soții, însă, între timp, le punea să se prostitueze. În Constanța, locul era calea ferată din zona Vivo, însă fetele erau duse și în Bistrița, Suceava etc.. Inculpatul petrecea puțin timp în fiecare localitate, tocmai pentru a nu trezi suspiciuni organelor de anchetă. Acesta nu are loc de muncă și nici sursă de venit. Însă, în ceea ce privește telefonul sustras, Curtea de Apel Constanța a decis că nu el este autorul faptei. Mai exact acel telefon a ajuns în posesia uneia dintre fete după ce a întreținut raporturi sexuale cu șoferul autocamionului.

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pe prostituata aia de Faruk nu o mai arestati si alti pesti din oras cu bolizi de sute de mi
0
0
Bravo ma!gladiator mare asta!
0
0
Sa va dam la muie
0
3
La navodari pestii ridica blocuri si au masini de peste 100.000 de euro si nu au lucrat o zi in viatza lor
5
0
Juganaru este prea prost pt a fi proxenet in schimb este plina primaria de curve divortate
9
0
Juganaru de la pol loc C-voda are femei le duce in bulgaria prin vama ostrov!
5
0
DIN CERNAVODA NE AUTODENUNTAM SA VINA POLITIA,DIICOT,SERVICII SPECIALE,TRANSPORTURI ADICA LUMBISTI DOI SI UN SFERT SA NE DUCA LA POARTA ALBA PENTRU FETITELE DUSE LA PRODUS DAR NU AVEM SANSA SA NE DUCA LA PUSCARIE.STITI DE CE NU SE ATING DE NOI???.FIINDCA NOI AM SPONSORIZAT SI SPONSORIZAM JUSTITIA SI ORGANELE AMINTITE DE MAI SUS CU SUTE DE MII DE EURO.
9
4
Unde ai disparut turnatorule , m-ai poate Miha ?
7
0
Pentru proxeneti aia dovediti ca au furat fete le-au sechestrat dupa care le-au exploatat sexual sau le-au vandut altor borfasi pedeapsa ar tebui sa fie egala cu aveea pentru criminali foarte periculosi pentru ca si ei tot un fel de criminali periculosi sunt.
9
0
La beci cu el pentru cat mai mult timp.
13
4
Cioara borata a intrat la parnaie pt. ca o coarda a furat telefonul unei manivele !
11
4

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367