REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
21.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Proxeneţi din Cernavodă, săltaţi de mascaţi: fraţii Niţel îşi luau maşini şi chefuiau cu manelişti pe banii produşi de fete

Proxeneţi din Cernavodă, săltaţi de mascaţi: fraţii Niţel îşi luau maşini şi chefuiau cu manelişti pe banii produşi de fete

Replica API 21 iunie 2013 | 00:00 1527

Mândri că sunt ţigani, fără să dea un ban la stat

Mândri că sunt ţigani, fără să dea un ban la stat

Scoteau fete la produs în Spania şi Italia, dar acum li s-a înfundat. Este vorba de mai mulţi indivizi din Cernavodă, la casele cărora oamenii legii au descins, joi, 20 iunie. Patru persoane au fost duse la audieri, două fiind învinuite, pe când capul grupării, Gheorghe Niţel, a fost reţinut pentru 24 de ore. De asemenea, menţionăm că suspecţii sunt fraţi.

Trei percheziţii domiciliare au avut loc în cursul zilei de joi, la Cernavodă, patru persoane fiind duse la audieri, dintre care două sunt învinuite. În urma audierilor, Gheorghe Niţel a fost reţinut pentru 24 de ore. Potrivit şefului poliţiei din Cernavodă, Emilian Nicolae, persoanele vizate erau filate de mai multă vreme, pentru documentarea activităţii infracţionale. Mai exact, la data de 20 iunie a.c., în intervalul orar 06.00 -10.00, poliţiştii Compartimentelor Investigaţii Criminale şi Ordine Publică din cadrul Poliţiei oraşului Cernavodă cu sprijinul jandarmilor din cadrul IJJ Constanţa - Detaşamentul 8 Cernavodă, sub coordonarea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia, au efectuat 3 percheziţii domiciliare la locuinţele a trei bărbaţi din Cernavodă. Acţiunea a vizat identificarea suspecţilor Eugen Niţel, de 29 de ani, Gheorghe Niţel, de 33 de ani şi Ion Niţel, de 32 de ani, fraţi, cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de proxenetism. În sarcina suspecţilor se reţine faptul că în perioada 2011-2013 au îndemnat sau înlesnit practicarea prostituţiei a două tinere majore, în Italia şi Spania, în scopul obţinerii de foloase materiale. Cu ocazia descinderilor a fost ridicată suma de 9.500 euro, cantitatea de 100 grame bijuterii şi un paşaport turistic pe numele uneia dintre tinere. Doi dintre suspecţi au fost conduşi la Parchetul de pe lângă Judecătoria Medgidia în vederea audierilor.

Profil de proxenet în Cernavodă: cefe late, BMW şi chefuri cu manelişti celebri

Fraţii Gheorghe, Ion şi Eugen Niţel nu au nici o ocupaţie, dar tinerele pe care le obligă să se prostitueze pentru ei în Spania şi Italia le aduc suficienţi bani încât să ducă o viaţă de huzur. Ca orice proxenet care se respectă, sunt ţigani (şi se laudă cu asta, deci nu e nici un fel de jignire aici) au în dotare cefe late, BMW şi Audi, iar la petrecerile pe care le organizează sunt invitaţi specimene precum Sorin Copilul de Aur. În mai 2006, Gheorghe Niţel (cu domiciliul pe strada Medgidiei, bl. H1, sc. C) şi Eugen Niţel (domiciliat pe str. Seimeni, nr.47) şi-au făcut o firmă, Gicu & Andreea SRL, cu domeniu de activitate întreţinerea şi repararea autovehiculelor, cu sediul declarat pe în Cernavodă, strada Medgidiei, bloc H2, sc. D. Fraţii Gheorghe şi Eugen Niţel sunt asociaţi, în timp ce administratoră este Lăcrămioara Simionoaică, de 30 de ani, din Comana. Service-ul auto nu a funcţionat nici o secundă, potrivit datelor oficiale ale Ministerului de Finanţe, întrucât nu a declarat niciodată vreo activitate. Asta înseamnă ori că afacerea se derulează perfect la negru, într-o ilegalitate totală, ori că fraţii Niţel au renunţat la maşini pentru femei, mai bănoase, mai ales dacă sunt trimise la produs în Spania şi Italia. Preocupaţi de chefurile pantagruelice, în care aruncă în manelişti cu banii munciţi de fetele de afară, nu plătesc nici o taxă la stat, dovadă fiind şi somaţiile trimise de Primăria Cernavodă pe numele lor.

Liliana CHIRU, Cristian ANTON

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Stergeti numele :Bianca Maria Comanici - in 2013 cand apare acest articol ea avea doar13 ani - iar numele ei a fost adaugat de Madalin None si clanul sau .Ambii sunt in concurs la Puterea dragostei .Nadalin joaca murdar vrea sa o elimine pentru ca fata ii sta in cale spre castigarea marelui premiu .
1
0
bianca din tecuci nu are nici o treaba cu o postare de ani de zile sub numele ei de jos se ascunde madalin none piron ajutat de pizdel ginel
3
5
Sunt Bianca din Teccuci ,cea mai perversa fetita ! Caut sponsor ! Se gaseste pe aici unul pentru mine ?
5
7

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102