REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.9° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
10.9° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Proxeneții care au sechestrat o prostituată au fost condamnați!

Proxeneții care au sechestrat o prostituată au fost condamnați!

Replica API 29 martie 2022 | 00:08 7031

Eduard Nicolaie și Nicolae Albert Iacoblef au fost condamnat la câte doi ani de închisoare, în regim de detenție, pentru săvârșirea infracțiunii de lipsire de libertate în mod ilegal. Eduard Nicolaie, fiind liberat condiționat, urmează să i se adauge și pedeapsa neexecutată, astfel că va executa 2 ani și 448 de zile. Sentința a fost dată pe 21 martie 2022 de Judecătoria Constanța și nu este definitivă. Cei doi sunt acuzați că, în jurul orei 21:45, pe bulevardul Tomis, au prins-o de mâini și de picioare pe Andreea I. și au urcat-o pe aceasta cu forța în autoturism, ducând-o apoi la domiciliul lui Eduard Nicolaie.

Nicolae Iacoblef / Eduard Nicolaie

Cum s-a petrecut incidentul

Potrivit declarațiilor victimei, în seara incidentului, practica prostituția în vederea obținerii unei sume de bani pentru a-i face mamei sale pomană. În timp ce stătea vizavi de magazinul Kaufland l-a observat pe N.A.I, acesta fiind singur în mașină. La scurt timp, acesta s-a întors fiind însoțit de această dată de Eduard Nicolaie. Gândindu-se că fratele fostului său concubin, vrea să o întrebe ce caută pe variantă, persoana vătămată a fugit. Eduard Nicolaie a coborât din autoturism și a alergat după ea, reușind într-un final să o prindă după ce a alunecat și a căzut la sol. Întrucât a refuzat să se urce în mașină și striga după ajutor, au apucat-o de mâini și picioare și au urcat-o cu forța pe bancheta in spate a autoturismului, transportând-o apoi la domiciliul lui Eduard Nicolaie, unde acesta a agresat-o lovind-o pe spate cu un băț, pe motiv că a fugit. La un moment dat, a venit mama lui N.A.I. care le-a spus că sunt căutați de poliție, astfel că s-au deplasat , unde le-a comunicat polițiștilor că s-a urcat de bunăvoie în autoturism așa cum îi Eduard Nicolaie îi ceruse să declare.

Eduard Nicolaie

Magistrații din cadrul Judecătoriei Constanța au reținut că elementul material s-a realizat prin acțiunea inculpaților de a imobiliza persoana vătămată, prinzând-o de mâini și de picioare și împotriva voinței ei de a o constrânge să urce pe bancheta din spate a autoturismului. Faptele inculpaților au avut ca urmare imediată îngrădirea efectivă a libertății de mișcare a persoanei vătămate, având în vedere modalitatea în care inculpații au acționat și intervalul de timp în care persoana vătămată a fost nevoită să se deplaseze împotriva voinței acesteia.

Vă reamintim că Andreea I. fusese racolată, în urmă cu mai mulți ani, de către N.A.I. și pusă să se prostitueze. În acest dosar, ea a cerut anchetatorilor să fie interceptată, dar și filmată în mediul ambiental, pe motiv că este amenințată cu moartea, dar și cu alte fapte de violență, de către mai mulți membri ai familiei ai celor doi inculpați, pentru a renunța la acuzații.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
MAGRAONUL asta era bun la sapun.
0
0
doar 2 ani?trebuia 20
0
0
Multe victime nu stiu ca pot colabora cu politia si de frica imbogatesc toate gunoaiele. Acum toti baietii se la tara au ajuns pesti.
2
0
Bombardieri de carton
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212