REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.8° Constanța Mie., 1 Mai 2024
Anul XX Nr. 6716
15.8° Constanța Miercuri, 1 Mai 2024 Anul XX Nr. 6716
 

Proxeneţii săltaţi la Constanţa au palmaresul infracţional încărcat...

Proxeneţii săltaţi la Constanţa au palmaresul infracţional încărcat...

Replica API 13 mai 2022 | 22:35 4229

Polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Constanța - Serviciul de Investigații Criminale, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, au desfășurat activități într-un dosar penal care vizează săvârșirea infracțiunii de proxenetism. Opt persoane au fost puse sub arest preventiv, iar 3 au primit măsura controlului judiciar, o persoană fiind încarcerată în Penitenciarul Poarta Albă, unde execută o pedeapsă privativă de libertate. O parte dintre cei opt nu sunt la prima faptă de acest fel, ei fiind implicați în alte dosare de-a lungul timpului.

Ramazan Cabirbedi-Aihan și Cadîr Geilan au acționat și la Suceava

Ramazan Cabirbedi Aihan (zis Nebunu sau Aihan) și Cadîr Geilan (zis Guvide sau Cap mare) au racolat o minoră de 14, obligând-o să se prostitueze, la Suceava. Cei doi s-ar fi ocupat de închirierea apartamentului și de postarea pe publi24.ro a anunțului cu numărul de telefon al fetei. Din cercetări rezultă că cei doi o instruiau cum să dialogheze cu clienții, îi procurau lenjerie intimă, șervețele umede și prezervative, o supravegheau, stabileau tarifele, și intervalul orar zilnic în care minora trebuia să practice prostituția. Programul de sex al minorei era între orele 7.00 dimineață și 2.00 noaptea, în funcție de cererea clienților, tarifele fiind între 200 și 400 de lei, după tipul de sex și timp, care însă nu putea depăși o oră. În acest fel, rezultă din monitorizarea făcută de polițiștii BCCO care s-au ocupat de caz, fata obținea zilnic din prostituție 2.000-3.000 de lei. Cei doi nu au fost găsiți la percheziții, fiind se pare fugiți din țară.

Barosu, acuzat de sclavie sexuală în Anglia

Ionuț Pompiliu Barosu a fost arestat pentru exploatarea unei femei în scopul practicării prostituției în Anglia. Potrivit lancashiretelegraph.co.uk, Ionuț Pompiliu Barosu din Accrington Road, Blackburn, a fost trimis în arest la Preston Crown Court. El a fost acuzat potrivit legii sclaviei moderne, de exploatarea unei femei și controlul acesteia în scopul practicării prostituției.

Vă reamintim că Cadâr Geilan, Ramazan Cabirbedi Aihan, Mustafa Gevat, Floreanu Ștefan Adrian, Gherasim Ștefănel Marius Constantin, Barosu Ionuț Pompiliu, Oprea Costinel Cornel și Cadîr Beigean au fost puși sub arest preventiv, fiind bănuiți că ar fi înlesnit practicarea prostituției și ar fi beneficiat, în mod direct sau prin intermediari, de sume de bani, în lei și valută, provenite din aceste activități, care au fost desfășurate atât în mai multe orașe din România, cât și în străinătate. La percheziții, au fost descoperite și ridicate, în vederea continuării cercetărilor, 8 muguri de substanță vegetală, 2 grindere și foițe pentru confecționat țigarete, precum și 7.980 de lei și 14.110 euro, dar și 6 autoturisme.

Citește detalii despre dosarul în care au fost săltaţi acum, aici: Droguri și bolizi de lux, săltate de la proxeneții din Constanța

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Vinde in tot orasu ii vinde 16-uri lu arsen
0
0
Iar ii ocoliti?.De ce ?.Inseamna ca sacii nostrii de euro ajung lunar la timp la persoane cheie din sistem.
0
0
E plina de astia
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272