REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
11.4° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Proxenetul care ameninţa că se aruncă în aer, sub monitorizare la Penitenciarul Poarta Albă

Proxenetul care ameninţa că se aruncă în aer, sub monitorizare la Penitenciarul Poarta Albă

Replica API 1 aprilie 2017 | 13:03 3213

Claudiu Giorson Belecciu

Claudiu Giorson Belecciu a fost săltat de oamenii legii din Constanţa, miercuri, 29 martie, în timp ce dădea un interviu. El fusese condamnat la 8 ani cu executare de către Curtea de Apel Constanţa, măsură ce i s-a părut nedreaptă, motiv pentru care a anunţat că se va arunca în aer, cu tot cu maşină, în faţa clădirii instanţelor, joi, 30 martie, de dimineaţă. Numai că poliţiştii erau deja pe urmele lui, astfel că l-au găsit numaidecât. A fost introdus în Penitenciarul Poarta Albă, acolo unde celula sa este păzită în permanenţă şi asta pentru că bărbatul a spus că se va spânzura.

"Au fost luate toate măsurile de monitorizare pentru afirmaţiile făcute în spaţiul public", a declarat, pentru "Replica", Gabi Botezan, din cadrul Penitenciarului Poarta Albă. Amintim că, la data de 29 martie anul curent, instanța a decis ca Belecciu să primească 8 ani cu executare, Mioara Mâner (fostă Duţu) - 5 ani şi 6 luni închisoare, Margareta Drăguţ - 2 ani şi 11 luni închisoare cu suspendare, Mihai Narcis Negoiţă - 5 ani şi 6 închisoare, Lucian Borcea - 5 ani închisoare, Daniel Dinicu - 2 ani şi 8 luni cu suspendare, Adrian Abagiu - 2 ani şi 8 luni cu suspendare, Ali Miradasîl – 2 ani cu suspendare.

"Obligă pe inculpaţii Peniu Silviu Nicolae, Chirimbu Cristian George, Andon Cristinel, Stavăr Cristian, Mihalache Bogdan Iacovache, Fatacher Valentin Olimpiu, Caluda Ianciu, Opriş Ion Aurel, Niazi Mustafa şi inculpata S.C. PUB PINK CATS S.R.L. la câte 1.000 lei cheltuieli judiciare în apel către stat, restul cheltuielilor judiciare avansate de către stat în apel rămânând în sarcina statului", potrivit minutei. Decizia este definitivă.

Reamintim că un scandal sexual uriaş s-a stârnit în Constanţa, în 2014, implicate fiind şi minore! O profesoară de la Liceul Mihai Eminescu (la acea dată), Margareta Drăguţ, un poliţist din cadrul Secţiei III, Lucian Borcea, şi un fost jandarm, Silviu Nicolae Peniu, erau, conform anchetatorilor care au întocmit dosarul penal, pioni importanţi în gruparea infracţională, care racolau minore şi le puneau să se prostitueze, sub paravanul unui salon de masaj erotic. Este vorba despre Pink Cats, al cărui administrator este Claudiu Giorson Belecciu, chiar concubinul cadrului didactic.

Treburile erau, conform oamenilor legii, bine împărţite: profesoara posta anunţuri pe internet, poliţistul îi ţinea la curent cu controalele oamenilor legii şi ajuta la transportarea acestora de la o locaţie la alta, iar fostul jandarm punea la dispoziţia acestora un apartament. Însă, la data de 26 ianuarie 2014, poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate din Constanţa şi procurorii DIICOT au efectuat mai multe percheziţii domiciliare, inclusiv la sediul Pink Cats, de pe strada Dumbrava Roşie.

Liliana CHIRU

Video:

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Gibonu de mic era talent la mangle
0
0
Si noua nu ne place jegul
0
0
Asta e noul joc care se joaca in locul balenei albastre care se termina cu sinucidere. Curcanii si gaina. Se termina cu excursie la oferta. Super promotie: haine gratis, cazare gratis, trei mese pe zi gratis, asistenta medicala gratis, sport gratis, secs gratis. Nu conteaza in care parte a madularului te afli.
0
0
dusi pe camp si lasati sa se detoneze, nici o problema!!
3
1
Daca astasi-a pus in cap, asta o sa faca, ca nu poate nimeni sa-l pazeasca 24 de ore din 24. Sunt curios daca o va face, va raspunde cineva ptr asta. Justitia independenta mai si greseste. Iar in ultimul timp...cam des. Va veni insa si vremea dreptatii...
4
1
lasati-l sa-si duca gandul la fapta,daca vrea sa se spanzure aduceti javrei o parama,cand era liber inca, vroia sa-si vare un baton de dinamita in cur cu fitilul aprins
3
3
Nu ma mai satur de filmuletul asta. Buletin aveti? Nu va dau buletinul. Boul se credea la traversare pe rosu
10
3

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218