REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.6° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
18.6° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

PRU a deschis filială şi la Ovidiu: preşedinte este fostul PSD-ist Şerban

PRU a deschis filială şi la Ovidiu: preşedinte este fostul PSD-ist Şerban

Replica API 20 august 2015 | 00:15 112

Încă o lansare

Încă o lansare

Partidul România Unită are, de marţi, filială şi în oraşul Ovidiu. Filiala locală a formaţiunii politice îşi continuă dezvoltarea prin înfiinţarea de organizaţii în toate localităţile din judeţ. Astfel, la începutul acestei săptămâni, a luat fiinţă organizaţia PRU din oraşul Ovidiu. Ion Şerban este preşedintele interimar al organizaţiei locale a PRU Ovidiu şi vicepreşedinte al filialei PRU Constanţa, primind astfel girul preşedintelui PRU la nivel judeţean şi vicepreşedinte la nivel central, Dumitru Bădrăgan.

„El a venit, a aderat, văzând modul în care sunt transpuse ideile PRU în mass-media şi pe reţelele de socializare. Nu ne-am cunoscut până în momentul în care şi-a manifestat dorinţa de a se implica în proiectul PRU. Ştiu că e din grupul “disidenţilor” din Ovidiu, cei care s-au opus anumitor proiecte politice şi ale primarului şi care au fost excluşi la un moment dat din PSD şi, implicit, au pierdut funcţiile de consilieri locali. Oamenii se luptă pentru principii! (...) V-am zis că ne luptăm, da? A adunat adeziuni (Şerban - n.r.), sunt deja peste 50 pe Ovidiu. Se implică serios în proiect. (...) Surprize vor mai fi!

Ne interesează oamenii care vor să se implice, chiar dacă au făcut sau nu politică. Nu aici e principalul modul pe care lucrăm, important să fie oameni care vor să schimbe ceva în societate”, a spus Bădrăgan, pentru „Replica”. Ion Şerban a fost exclus din PSD Ovidiu, fiind unul dintre cei trei consilieri ai partidului care au făcut în ultima perioadă front comun împotriva primarului George Scupra. Fostul consilier vrea să continuie lupta şi promite administraţiei locale din Ovidiu numai zile negre. „Mă motivează pentru că este un partid care promovează valorile naţionale, lupta anticorupţie şi cinstea!

Ultima fiind caracteristică acestui partid... (...) Vom duce mai departe şi vom face cunoscute aceste lucruri, în primul rând pentru cetăţeni! Eu nu am nimic, personal, cu actuala administraţie, decât cu ceea ce face! Eu nu sunt de acord cu ce fac ei, divergenţele sunt pe linia aceasta, pentru că nu lucrează, din punctul meu de vedere, în sprijinul cetăţeanului. Orice ales local are, în primul rând, datoria morală să lucreze numai în beneficiul cetăţeanului. Ne luptăm doar cu actele care nu sunt în beneficiul comunităţii”, a spus Şerban, pentru „Replica”.

Săptămâna trecută, a avut loc şedinţa de constituire a Partidului România Unită Mureş, din care fac parte 21 de organizaţii locale. Este cel de-al 38-lea judeţ în care PRU şi-a deschis filială și, printre cei care pun umărul la PRU Mureş se regăseşte şi un constănţean. Octavian-Gabriel Ivanov este un tânăr naţionalist, student la Universitatea de Medicină şi Farmacie din Târgu-Mureş şi este, la origine, constănţean. El este responsabil de Departamentul de Comunicare în cadrul formaţiunii locale a PRU.

La evenimentul de înființare a organizației PRU Ovidiu au participat și reprezentanți ai formațiunii politice de la nivel central: Bogdan Diaconu – preşedintele PRU şi Augustin Hagiu - prim-vicepreşedinte PRU.

Marius Florian VASILE

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272