-2° Constanța Lun., 30 Ian. 2023
Anul XX Nr. 6259
-2° Constanța Luni, 30 Ianuarie 2023 Anul XX Nr. 6259

PRU: „PNL o ia în direcție nazistă: purificarea țării de bolnavii de cancer“

Replica API 8 februarie 2016 | 00:19 190

Președintele Partidului România Unită, deputatul Bogdan Diaconu, a transmis un comunicat de presă prin intermediul căreia atacă PNL: „Câtă vreme scena politică românească va fi dominată de PNL-PDL și de PSD, aflate de altfel într-o cârdășie totală, românii se pot aștepta doar la ce e mai rău“.

„PNL continuă decimarea românilor inițiată de PDL pe principiul cei săraci să moară, cei bogați să mai primească și în plus, cu condiția să împartă cu noi. Această viziune asupra lumii și vieții, aplicată de Guvernele PDL care tăiau salariile românilor în timp ce moșmondeau sute de milioane de euro pentru firmele apropiate, a făcut pui la PNL-ul actual prin legea prevenției în sănătate. Ce spune această lege nazistă prin care țara poate fi epurată de cei bolnavi și săraci? Că dacă nu te tratezi de pe vremea când ești sănătos, nu mai ai dreptul să fii bolnav. Și naziștii scăpau de bolnavii incurabili într-un mod asemănător.

Filosofia neoliberală, aplicată cu success de PNL-PDL a fost întotdeauna simplă: ești sărac, ești bun atâta vreme cât muncești și produci ca sclav ca să avem noi ce fura. Nu ai drepturi, nu poți deschide gura și oricum, vorba ministrului actual al sănătății, românii au parte de un sistem de sănătate mai bun decât merită. Tehnica neoliberală nu este doar să țină oamenii în genunchi, ci și să-i umilească, așa cum făcea și Traian Băsescu atunci când i se cerea socoteală. Cui nu-i convine în România, adică pe moșia stăpânilor, să plece în străinătate, spunea fostul președinte Băsescu. Ce dovadă mai mare de aroganță și de dispreț la adresa românilor din partea celui care acum vrea să revină în politică pe un mare cal alb?

Magnum BET - Ad.
Magnum BET - Ad.

PNL nu se deosebește cu nimic de PDL, așa cum noul PSD nu s-a deosebit cu nimic de vechiul PSD: aceleași tare, aceleași minciuni, aceleași hoții. Câtă vreme scena politică românească va fi dominată de PNL-PDL și de PSD, aflate de altfel într-o cârdășie totală, românii se pot aștepta doar la ce e mai rău“

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Ti-a placut articolul?

COMENTARII

REPLICA

LOTO

6/49
9192523938
5/49
91138331417
joker
131033312820