REPLICA ONLINE CONSTANTA

13° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
13° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

PSD a decis: Cine îl va înlocui pe Valentin Popa la Ministerul Educației

PSD a decis: Cine îl va înlocui pe Valentin Popa la Ministerul Educației

Replica API 1 octombrie 2018 | 00:47 393

Valentin Popa

Premierul Viorica Dăncilă a trimis, la Palatul Cotroceni, propunerea ca interimatul funcției de ministru al Educației să fie asigurat de Rovana Plumb, au declarat, sâmbătă, surse guvernamentale.

Rovana Plumb este ministru al fondurilor europene.

Valentin Popa a demisionat, joi, din funcția de ministru al Educației, după ce în cursul dimineții a avut loc o discuție la Palatul Parlamentului cu președintele PSD, Liviu Dragnea.

Valentin Popa a declarat că a demisionat din funcția de ministru al Educației deoarece nu este de acord cu solicitarea UDMR de modificare a ordonanței privind desfășurarea orelor de limba română la clasele cu predare în limbile minorităților.

sursa

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
bai cacatule eu am fost la sediul vostru de doi lei dar n-ai apart muistule ! Sa ne lingi cacatul la toti animalule ! Si mai ales pensionarului care se si pisa pe voi ! Muie postacii pesedei cu cacat, muie dragnea, muie pesede !!!
1
0
esti omul usr pe fb . Sa ne pisam in gura ta ca poate ti-au taiat apa , saracule ! bagati-ai pula in ma - ta , vino ma la sediu sa ne arati nemultumirile ....sa-ti oferim raspuns la ele ....
1
1
economia duduie ,avem autostrazi de nu mai e loc pe harta de ele ,scolile sunt toate moderne si spitalele fac transplant de creier gratuit pt votantii pesede si cacatii care se uita la antena 3 deci ati terminat cu bunastarea tarii si acum faceti referendum pe bani multi pt poponarii din bor si pedofilii din biserica .bravo natiune
3
2
Ia-ti tratamentul, nu mai intarzia!
1
4
Romania a ajuns in mainile unor hotii care si-o impart in functie de interese. Oare tot analfabetii trebuie sa ne conduca?, in cadrul ciumei rosii si analfabetii si cei considerati capabili, stapani pe domeniile ce le pastoresc-expl sluga si presul tudorel- toti parca consuma acelasi drog, nu vad si nu simt decat miros de bani , indiferent de unde, nici de la a-i lua de la gura copiilor bolnavi, nu se dau in laturi
4
4

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272