REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.3° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
13.3° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

PSD a DECIS cine vor fi LIDERII grupurilor din Senat și Camera Deputaților

PSD a DECIS cine vor fi LIDERII grupurilor din Senat și Camera Deputaților

Replica API 18 decembrie 2020 | 14:25 2571

Consiliul Politic Naţional al PSD a stabilit, joi, cine va conduce în viitorul legislativ grupurile partidului din Senat și Camera Deputaților, au declarat surse din partid, scrie stiripesurse.ro.

Lucian Romașcanu

Liderul grupului PSD din Senat va fi Lucian Romașcanu. Fost ministru al Culturii și fost purtător de cuvânt PSD, Romașcanu este coleg de județ cu liderul formațiunii, Marcel Ciolacu.

Alfred Simonis

Liderul grupului PSD din Camera Deputaților va fi actualul titular, Alfred Simonis. Aflat la al doilea mandat, Simonis este ales în Timiș, fiind coleg de județ cu prim-vicepreședintele PSD Sorin Grindeanu.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
muie la ciuma
0
0
N-am vazut niciun partid din Constanta sa protesteze impotriva abuzurilor constantenilor.De ce Constanta singurul oras din tara carantinat? Sunt afacerile cele mai mari la Constanta? Se falsifica cele mai mari cifre aici? Se fura cei mai multi bani aici? Se fac cele mai mari hotii aici? Se oamoara cei mai multi oameni in Constanta? Se falsifica cele mai multe documente de morti in Constanta? Cine verifica mortii de covid? Cine ancheteaza aceasta mafie a Constantei? De ce permiteti ca Municipiul Constanta si constantenii sa nu aibe Craciun? Ce afaceri au cei de sus aici?
3
0
stanga nu va disparea niciodata de pe scena politica. Doar cretinii isi inchipuie asa ceva gen Joianis, Orban, Chlotide, fritz, Siegrified si alti romani neaosi
2
1
degeaba.o sa faceti opozitie pana veti dipare de pe scena politica, infractorilor.
4
6
AU TRECUT 2 ZILE IAR NU ESTE APA !
3
0
Boss, stai cam prost cu geografia - Judetul Teleorman nu Telorman...iar Iliescu e din Calarasi, pt info. Ai auzit de Marin Preda, Zaharia Stancu, Gala Galaction? Dar de Liviu Vasilica? Mai citeste si altceva decat presa aservita!
5
1
Pana acum sub era psd ne conduceau cei din cel mai tare judet din romania...telorman judet impartit intre munteni si olteni ,adica olteni precum ,in ordinea anului in care s-au nascut amintim printre altii pe ceausescu,iliescu,dragnea ,s.a.m.d.care au fost adevarati fii ai poporului....acum vad ca un alt judet foarte dezvoltat a venit tare din urma ......buzau.......
5
2

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272