REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
16.4° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

PSD anunță creșterile de alocații și pensii, dar nu uită nici de războiul cu PNL și Klaus Iohannis

PSD anunță creșterile de alocații și pensii, dar nu uită nici de războiul cu PNL și Klaus Iohannis

Replica API 3 aprilie 2019 | 00:59 555

PSD anunță, într-un mesaj pe pagina oficială de Facebook, că începând cu 1 aprilie cresc pensiile și alocațiile. Cei de la PSD susțin că aceste creșteri ar fi venit mai repede, dacă nu era blocat bugetul de către Klaus Iohannis. Cu toate acestea, ei ”uită” să menționeze faptul că Legea bugetului a fost trimisă cu o întârziere de peste 3 luni în Parlament, scrie stiripesurse.ro

”Începând de azi, 3,6 milioane de copii din România au alocațiile mărite! Pentru cei cu vârsta până la 2 ani sau cei cu dizabilități alocația va crește de la 200 lei/lună la 300 lei/lună, iar pentru ceilalți copii de la 84 lei/lună, la 150 lei/lună. Pentru acest an, Guvernul va aloca în total 1,3 miliarde euro pentru plata alocațiilor.

Această majorare a fost posibilă datorită parlamentarilor PSD care au inițiat și au susținut amendamentul de majorare a alocațiilor și de modificare a legii plafoanelor bugetare. În contrast, demersul demagogic al PNL propunea ca pentru majorarea alocațiilor să fie luați bani de la fondul de pensii, ceea ce era ilegal și neconstituțional.

Copiii ar fi primit aceste majorări încă de luna trecută dacă Iohannis nu ar fi fost primul președinte din istoria României care a blocat bugetul propriei țări.”, se arată pe pagina oficială de Facebook a PSD.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Altceva mai stii, ma boule.............. Alupigus la toti disponibilii......
1
7
MUIE cu cacat, la toti simpatizanti PSDului, de la toata natia Romana anti PSD!
8
1
aveti doua fete care sug pula la toti psd-istii , in parcarea de la poarta unu . Asa au facut si nevestele voastre , au supt pula la greu pana au gasit doi rezistenti labari cu care sa se marite . Si acum ragaie ....arabeste ! prostilor , sunteti slugile mele inca doi ani !
2
7
ART. 1 Poate fi supusa controlului, in conditiile prezentei legi, provenienta bunurilor oricarei persoane fizice, daca sint date sau indicii ca exista o vadita disproportie intre valoarea bunurilor acesteia si veniturile sale si nu se justifica dobindirea licita a bunurilor. ART. 2 Valoarea bunurilor a carei provenienta nu se justifica este supusa unui impozit de 80%. Prin justificarea provenientei bunurilor se intelege obligatia persoanei in cauza de a dovedi caracterul licit al mijloacelor folosite pentru dobindirea sau sporirea bunurilor. ART. 5 Daca rezulta date sau indicii ca intr
5
0
PSD-ul a frecat-o lent si bland,a tacut ca cacatul in iarba in timp ce basanaii impreuna cu neonazistii aparuti fac scandal si pun piedici nu doar pesedistilor,ci tarii in ansamblu. In loc sa ia masuri dure impotriva sabotorilor,pesedeii au labarit verbal si poate si fizic. Masturbari intelectuale pesediste,in timp ce hoarde de extremisti cu comportament de jihadisti sau fascisti au terorizat si atacat oameni ,aubagat frica in categorii de oameni,au creat impreuna cu bulibasa Iohannis o natiune dezbinata si dusa la limita prostiei.
1
5
e usor sa dai pomeni din imprumuturi. Sa vedem cine da bani inapoi !!! Muie unu cu cacat, muie dragnea infractorul, muie pesede !!!
4
4
Hai veniti odata cu maririle alea ca preturile la produse si servicii le-ati marit de mult.
5
2
Muistule, sugi pula la toata natia romana in viata,tu si tot neamul tau de comunist imputit,muie cu cacat!
4
4
@ rezit, te-am vazut pe treptele justitiei protestand langa procuroarea Lancrajan erati 16 ! Atatia ati mai ramas?Nu mai desconsidera romanii ,ca sunt tacuti ,modesti, linistiti da dar, prosti nu !
1
6
Muie hastagistilor
2
6
gheorghe cat de cretin poti sa fii , sa te umilesti ptr ceva ce-ti apartine si pe care acesti nemernici tot amna sa ni-l dea. Si eu sunt pensionar numai ca spre deosebire de tine continui sa gandesc neajutat, nedrogat, nespalat pe creer- multumesc ptr umilinta la care ne sului pe toti. Sa iti fie rusine
6
3
cati km de pula a inghitit ma-ta pana sa te fete , multinationalule ? nici nu stii cate natii si-au dat mana-pardon-pula, ca sa apari tu pe lume !
4
8
daca imi mareste pensia,merg la vot
7
2
Muie PSDului!
11
4
Nu va e rusine sa inchinati oda partidului SLUGILOR. NU dau din buzunarul lor..DACA DAU...dau din contributiile noastre. Si una peste alta NU este initiativa lor. Dintr-o GRESEALA au ajuns sa aprobe asa ceva. Vorbiti despre ABUZURILE PSD si a acolitilor si tarfelor puse pe scaune caldute. Cine nu e cu partidul..e pus la zid..cine e cu partidul e privilegiat...vine cand vrea..pleaca cand vrea...face ce vrea. Nu i se.da de munca..stau de parca asteapta ajutorul social. Mergeti in institutii si vorbiti cu oamenii. Mergei la AFIR..DAJ..OCPI..ANIF..si va veti convinge
8
4
nu mai mancati rahat,,,legea 221 provoaca discriminare intre cel care a muncit 25 ani in grupa 1 de munca si cel care a muncit 24 de ani,,la unu se imparte stagiu de cotizare la 25 ,iar la altu cu 24 la 35 nu este normal.
6
2

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272