REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.8° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
18.8° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

PSD: Atacul la CCR - doar un tertip ca să mai stea câteva zile în plus la Palatul Victoria

PSD: Atacul la CCR - doar un tertip ca să mai stea câteva zile în plus la Palatul Victoria

Replica API 21 august 2020 | 00:00 1097

Atacul la Curtea Constituţională referitor la moţiunea de cenzură este "doar un tertip" ca guvernul "să mai stea câteva zile în plus la Palatul Victoria", consideră Partidul Social Democrat.

"România are nevoie de soluţii clare şi eficiente, nu de oameni care sunt cu gândul doar la furat şi la distrus! După 9 luni de guvernare PNL, România este într-o criză profundă: sanitară, economică şi socială. Au folosit starea de urgenţă pentru a da tunuri din banii românilor, au abuzat de putere pentru a-şi pune pilele şi rudele în funcţii, au încălcat legi după legi pentru a aduce bunăstare pentru firmele de casă şi austeritate pentru toţi ceilalţi", susţine PSD pe pagina de Facebook, scrie Agerpres.

Social-democraţii reafirmă că Guvernul trebuie să plece.

"Au provocat haos şi dezastru. Trebuie să plece! Atacul la CCR este doar un tertip ca să mai stea câteva zile în plus la Palatul Victoria! De ce le e frică nu vor scăpa!", a adăugat PSD.

Premierul Ludovic Orban a declarat, joi, că liberalii au luat decizia de a declanşa conflictul juridic de natură constituţională între Guvern şi Parlament privitor la depunerea moţiunii de cenzură de către PSD.

"Am luat decizia să declanşăm conflictul juridic de natură constituţională între Guvern şi Parlament privitor la depunerea acestei moţiuni de cenzură", a afirmat Orban, la Palatul Parlamentului.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Muie roman si sustinatorului lui de mai jos. Doua jeguri umane platite sa poseze aberatii. sa va luam familiile in pula la ambii si sa o facem posta pe mata
1
0
Bravo postarea "roman" !!
2
1
nu curvelor ordinare, vor ramane la guvernare, fie ca va place sau nu- ce sa faceti voi muncitorilor necalificati, soferi, instalatori care nu reusiti sa cititi cursiv o fraza. In veci nu veti mai guverna- poate , la puscarie, veti conduce, stiu eu, se gaseste ceva acolo, cum detinutul draknea are vechime
2
1

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212