REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.8° Constanța Mie., 8 Mai 2024
Anul XX Nr. 6723
15.8° Constanța Miercuri, 8 Mai 2024 Anul XX Nr. 6723
 

PSD cere PNL demersuri reale pentru învestirea unui guvern capabil să se ocupe de siguranţa cetăţenilor

PSD cere PNL demersuri reale pentru învestirea unui guvern capabil să se ocupe de siguranţa cetăţenilor

Replica API 7 martie 2020 | 00:00 960

PSD susţine că PNL, în loc să asigure buna guvernare pentru gestionarea eficientă a cazurilor din ce în ce mai numeroase de coronavirus, are un singur proiect, alegerile anticipate, şi solicită liberalilor să dea dovadă de "responsabilitate" şi să întreprindă "demersuri reale" pentru învestirea unui guvern capabil să se ocupe de siguranţa şi sănătatea cetăţenilor.

"În loc să asigure buna guvernare pentru gestionarea eficientă a cazurilor din ce în ce mai numeroase de coronavirus, confirmate pe teritoriul României, PNL are un singur proiect: provocarea alegerilor anticipate! Evoluţiile din ultimele zile arată că autorităţile române sunt total depăşite de provocările unei epidemii de coronavirus. Toate instituţiile responsabile sunt paralizate de criza politică prelungită şi de incertitudinea provocată de PNL. Din spitale lipsesc dezinfectanţi şi echipamente de protecţie, oamenii sunt băgaţi în carantină şi lăsaţi fără alimente şi apă, iar, în lipsa unor proceduri clare, persoane suspecte de coronavirus se deplasează liber, în timp ce poştaşii refuză să mai ducă pensiile şi alocaţiile celor aflaţi în carantină", se arată în comunicatul PSD.

Sursa citată adaugă că devine din ce în ce mai clar că instituţiile statului "nu funcţionează", contrar asigurărilor date de preşedintele Iohannis.

"România are nevoie urgent de un guvern responsabil, cu puteri depline, şi de instituţii care să funcţioneze. Este o contradicţie totală între agenda politică a PNL şi agenda cetăţenilor îngrijoraţi de efectele sociale şi economice ale epidemiei de coronavirus. PSD solicită PNL să dea dovadă de responsabilitate şi să întreprindă demersuri reale pentru învestirea unui guvern capabil să se ocupe de siguranţa şi sănătatea cetăţenilor. Sănătate, nu anticipate!", se mai afirmă în comunicat, potrivit Agerpres.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212