REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.5° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
19.5° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

PSD Constanța: ”Președintele Klaus Iohannis calcă pe cadavre”

PSD Constanța: ”Președintele Klaus Iohannis calcă pe cadavre”

Replica API 7 octombrie 2019 | 00:13 485

Organizația PSD Constanța reacționează dur după ce președintele Klaus Iohannis a dat vina pe guvernarea PSD pentru înfiorătorul accident din Ialomița, soldat cu 10 morți și 7 răniți.

”După repetate încălcări grave ale Constituției și sabotarea guvernării prin blocarea activității, președintele Iohannis, aflat demult în campanie electorală, calcă din nou pe cadavre.

Astfel, tragicul accident din județul Ialomița este pus în mod iresponsabil pe seama Partidului Social Democrat, prin acuze cu care jignește memoria celor care și-au pierdut viața. Nu este prima oară când ușurința și inconștiența cu care reprezentantul celei mai înalte instituții a statului învrăjbește români cu români, în loc să-i unească, prin exercitarea atribuțiilor legale, care îi cer să concilieze și să unească.

PSD Constanța consideră intolerabil și incalificabil un asemenea comportament, care descalifică pe oricine folosește o adevărată tragedie în scopuri electorale, ieftine și insultătoare. Timpul rămas până la alegerile prezidențiale nu îi mai permite candidatului Iohannis să devină un om, eventual un om bun, dar chiar și așa ar face bine să se abțină” - transmite conducerea PSD Constanţa, prin intermediul unui comunicat de presă.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
zoi umane, la fel cum sunt toti pesedeii. Ce putem face? Sa belim bine ochii cand votam, ca sa nu belim poola dupa vot, cum am patit in ultimii ani!
6
0
Cred ca Stroe Felix si PSD sunt vinovati ca judetul Constanta au distrus 16 ani acest teritoriu. Cand o sa ti demisia din functia de director la Raja si scazi pretul astronomic de mare al apei si canalizare.Rusine
9
0
Poza istorica cu tot ce are Constanta mai jegos. Numai secaturi, javre si marlani- sclavi ai ciumei rosii.
10
0
constanta sa ii aratam curul
3
5
PSD Constanta o sustine neconditionat pe Vasilica Veorica. Sustinem Dragnea. Pupam in cur pe oricine este hot ca noi.
6
3
Un frustrat!
1
1
daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
5
0
Stroe porcul gusat.. Avem voie sa postam????
10
3

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212