REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

PSD Constanța și-a impus om în conducerea Șantierului Naval Mangalia, compania statului aflată în pragul falimentului

PSD Constanța și-a impus om în conducerea Șantierului Naval Mangalia, compania statului aflată în pragul falimentului

Replica API 1 iulie 2022 | 21:48 4252

Consilierul local din Mangalia, Mihai Bănceanu, a ajuns în conducerea Șantierului Naval Mangalia. Acesta a fost numit recent în Consiliul de Administrație al companiei, renunțând la poziția sa din Consiliul Local Mangalia, pentru a nu fi incompatibil, fiind înlocuit de către PSD cu Maria Călin, de profesie psiholog. Cine știe?! Poate venirea lui Bănceanu va fi cu noroc la companie. Șantierul Naval este în cădere libere, din punct de vedere financiar, anul trecut compania având profitul pe minus, față de 15 milioane cât a bifat în 2020.

La alegerile din 2020, PSD intenționa să meargă pe mâna lui Zanfir Iorguș, în cursa pentru Primăria Mangalia, după ce sondajele au arătat că stă cel mai bine în preferințele electoratului. Iorguș era susținut și de PNȚCD și de ALDE, însă ulterior a renunțat la candidatură pentru a-l susține pe Murad. Omul lui Iorguș, Mihai Bănceanu, a ajuns, în Consiliul Local însă și-a dat demisia, după ce PSD l-a trimis în Consiliul de Administrație al Șantierului Naval Mangalia.

Locul lui va fi ocupat de psihologul Maria Călin. Aceasta a depus jurământul joi, 30 iunie,… online, pentru că așa a vrut primarul Cristian Radu.

Revenind la Șantierul Naval, anul trecut compania a avut profitul pe minus, față de 15 210 720 lei, cât a avut în 2020, și datorii de 2, 5 milioane de lei. Compania este condusă de Dan Oprea, ajutat de directorul economic Mihaela Tudor și directorul tehnic Radu Milea.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Spor la furat. Sa iti cumperi lumanari de toti banii
1
0
Un santier naval are nevoie de oameni din domeniu nu luati de oriunde.Nu este magazin sa vina clientii de pe strada... clientela politica este 0 . Trebuie oameni cu relatii in acest mediu... dar ce conteaza la noi...
0
0
Cumetre mai citeste odata articolul.madame aia e consilier local.i a luat locul lu asta care a trecut la santier.iar pt MI RE LA, draga noastra, iar cu Radu in gura?iar ai tinut mortis sa iti arati ira viscerala fata de Radu.trebuia sa ti faci norma anti Radu pe saptamana asta ca doar Murad deconteaza pe nr de articole.ce ieftina esti sunteti.te frustreaza Radu maxim bag de seama.in lacrimi si cu mu ci la nas scrii despre el.devi penibila.sincer acum.esti de toata mila si jena.mi e mila de tine cum ai ajuns
2
0
cind esti prst de bubui dar vrei sa ai o asa zis diploma,te faci psiholog.ce intelege madam psiho din nave,nimic,dar banii si spaga ptr psd trebuie sa curga!
0
0
Baiatul asta chiar este un tip vertical, acum sa vedem cat poate sustine pe coloana greutatea PSD.
0
0
Acelasi PSD si-a bagat-o si in conducerea portului Constanta, pe Catana Jr.
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108