REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.1° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
16.1° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

PSD i-a RETRAS sprijinul politic viceprimarului Capitalei

PSD i-a RETRAS sprijinul politic viceprimarului Capitalei

Replica API 31 ianuarie 2019 | 03:36 417

Comitetul Executiv al PSD București a decis retragerea sprijinului politic pentru viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu, notează stiripesurse.ro.

Decizia a fost luată cu unanimitate de voturi, existând doar 5 abțineri.

Lui Bădulescu i se reproşează atitudinea jignitoare şi comportamentul manifestat în şedinţele CGMB, dar şi în relaţie cu colegii de partid.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mai votati penali psd ca acest condamnat penal DRACnea care pentru a-si scapa pielea si averea furata tarii, averea noastra a tuturor, penalul da foc la tara si toti banii ii baga in buzunarele SPECIALILOR cu pensii cat patru milioane de romani numai sa-i croiasca tudorel sluga si CCR sluga O lege pe masura lui si sa-l scape.. Asta-i PSD-ul actual si, mai votati PSD, hoti penali ca DRACnea, macar sa stim ca ne-a luat drkul pe toti!
5
0
Cum drak sa mai votezi PSD cand astia ingrasa toti HOTII si penalii pe bune cu PENSII SPECIALE cat patru milioane de pensii de amarastean! La fraieri le creste la televizor pensia de le sar ochii din cap cand vad cat au crescut preturile. Niste borfasi sustinuti de televiziunile celor mai mari infractori si condamnati penali.Replica si ea sustine la greu PSD.
11
0
tu cu ma-ta tot doua animale ramaneti , indiferent cine e la putere . Doua rebuturi , traiti din ce postati , adica lingeti curul usr-ului !
2
10
ca la comunisti . un partid retrograd care trebuie sa dispara de pe scena politica ........ajunge cu falsii social democrati ...
13
3
aveati impresia ca veti guverna la infinit- pana aici v-a fost. Criminalul tudorel sa dea o OUG- este expert in asa ceva- prin care sa se introduca pedeapsa cu moartea si primul beneficiar sa fie puscariasul draknea
13
4
cand esti pe faras incepi sa dai din gura ca Firea .Spui pe la televiziuni ca ai mintit procuratura in legatura cu 10 August,acum orice ai spune nu te mai crede nimeni Esti un jeg de om ,vezi ca te asteapta hastagistii acuma esti de al lor ,jegurile la jeguri trag !
8
9
Unanimitate, dar cu 5 abtineri... Multi prosti pe la Replica...
16
0
Wow! Se incinge hora, daa.....! Hora mare pesedista! Cine canta, cine danseaza !?
13
4

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272