REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
11.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

PSD iese în stradă! Mitinguri programate pe data de 9, cu voia sau fără voia liderilor judeţeni

PSD iese în stradă! Mitinguri programate pe data de 9, cu voia sau fără voia liderilor judeţeni

Replica API 5 decembrie 2017 | 16:47 490

Social-democraţii s-au reunit, duminică, în formulă restrânsă, stabilind că vor organiza mitinguri în toată ţara, împotriva “statului paralel” şi a “abuzurilor”. Luni, social-democraţii s-au întrunit din nou şi... surpriză! Nu toată lumea este de acord cu evenimente precum cel anunţat şi susţinut deja de ministrul Muncii Lia Olguţa Vasilescu la Craiova. Chiar şi aşa, într-o intervenţie la un post de televiziune, şi Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, a dat asigurări că mitinguri vor avea loc în aceeaşi zi, în toată ţara. “Fiecare organizaţie îşi organizează un miting în judeţ. Bucureşti-Ilfov se va organiza în Capitală. Toată lumea pe data de 9”, a spus Firea. Urmează să se decidă locul manifestării.

Ce va face PSD Constanţa? Ei bine, în cursul zilei de azi este convocat un Birou Permanent Judeţean, în cadrul căruia liderii organizaţiei judeţene vor trebui să se pronunţe dacă organizează miting la Constanţa, dacă merg să se alăture unui eventual protest la Bucureşti sau... dacă fac şi una, şi alta. Ce e drept, declaraţia legată de “decizia” din BPJ a fost făcută de un lider al PSD Constanţa înainte ca Firea să “decreteze” la tv că se fac mitinguri!

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
gigi sa ne vedem in strada te rezolv frate daaa.ia si pe mamata cu tine promit va rez pe amindoi.
1
0
Vreau sa-i vad pe nenorocitii astia in strada ! Tembeli ...
0
1
isiti PSD-isti la miting ca sa am ce bate si eu pe strada ! sa va rup guritzele alea cu care roadeti pachetele si mocangeala care vi se da. Ti-ai draku de sclavi !
1
1
Sa iasa neaparat si ,,Pestele Brailoiu,,in strada,sa apere cururile fetitelor din PSD dar sa nu le ceara bani ,cum face cu ,,fetitele fi Spania,,de le confisca tot,UN Golan drogat si betiv,cum bine El si ne da sfaturi sa fim uniti,El UN derbedeu cu prostitutele Lui unde am ajuns,Vai Vai,
4
0
cu ce ii mai mituiti acum?
1
0
Ies in strada pachetari psd si asistati social
5
1
Din cauza tradatorilor ,a sobolanilor din conducerea tari care au dat pe doi lei resursele acestei tari am ajuns sa nu avem bani nici de salari ,ne imprumutam,si ne imprumutam.
6
0
Fac miting sa ce? Bai oameni buni, nu mai credeti tot ce vi se livreaza prin A3 sau prin gura unora care sunt bine mersi dar au nevoie de prostime, sa o bage'n fata! Mai bine ati cere socoteala pt felul in care distrug tara asta frumoasa. Chiar nu realizati ca Dragnea si Tariceanu si gasca lor vor sa va foloseasca drept scut, masa de manevra? Nici ceilalti nu' mai breji, la psd, cum ii prins unul ca fura, gata: americamii, europenii, rusii, DNA, stat paralel, servicii, martieni, tuica si boli... Nici un cuvintel despre cum au facut unii milioane in doar 3-4 ani si cu slujba la stat.
6
1
nu este bine
1
1
Nu vad nici o problema.Asa cum unii sunt in strada sa apere abuzurile unor institutii antiromanesti intarite in tot ce e mai rau de Basau,Macovei si Kovesi,de ce nu ar iesi altii cu alte idei? Adica unii da si fara autorizatii,altii nu? Sa iasa,nu este nimic rau in asta,doar sa fie jandarmeria si politia foarte severa in pedepsirea celor ce se apuca de instigari tembele . Apoi,cei deja votati sa-si faca treaba in folosul tarii ,nu in folosul unor grupuri de interese.
1
9
nenea aia uratzi de la isis ar avea ce face...
0
0
Parca am fi in era stalinista.Asta se intimpla cu un popor prost in proportie de 80%.
10
1
Iesiti psd-ilor ca sa am de cine sa rad!!!
16
2
Sa faca si 1000 de mitinguri de sustinere a unor hoti, degeaba. Deja nu ii mai crede nimeni iar peste hotare lumea si-a dar seama de cine este condusa tara si in ce haos suntem
20
3
Autocarele lui Pandele ,tot alea cu enoriasii de la cuvioasa,cred ca sunt pregatite dar ,aici este altceva ,s-ar putea lasa cu capete sparte si nu cu burti pline cu sarmale si vin dea moaca!
25
2
cum vor dardai de frig pentru daddy si manechin.aici se vede prostia celor care ies sa-i apere pe cei care le fac viata de cacat. lor si copiilor.
24
2
Sa le aratam ca suntem mai tari decat boschetarii si drogatii din piata victoriei
6
31
Miting de sustinere a penalilor PSD-isti !
27
5

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102