REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.3° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
23.3° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

PSD îi pune condiţii lui Isărescu. Marian Oprişan în cere guvernatorului BNR să prezinte public un proiect

PSD îi pune condiţii lui Isărescu. Marian Oprişan în cere guvernatorului BNR să prezinte public un proiect

Replica API 29 iunie 2019 | 02:32 480

Președintele PSD Vrancea Marian Oprișan a declarat că Mugur Isărescu ar trebui să vină să spună, într-o dezbatere publică, ce știe să facă pentru România și sistemul bancar, din poziția de guvernator al BNR, scrie stiripesurse.ro

„Cred că domnul guvernator Mugur Isărescu ar trebui să spună într-o dezbatere publică ce știe să facă pentru România și sistemul bancar românesc ca guvernator. Eu nu discut competența dlui Isărescu aici. Eu cred că domnia sa, care este un profesionist, ar trebui să explice mai detaliat ce vrea să facă în fruntea BNR pentru România”, a afirmat Marian Oprișan, la finalul CEx al PSD de vineri, potrivit Mediafax.

Ministrul Economiei, Nicolae Bădălău, a anunţat, vineri, după şedinţa Comitetului Executiv al PSD, că s-a decis susţinerea lui Mugur Isărescu pentru un nou mandat de guvernator al Băncii Naționale a României.

Șerban Nicolae a declarat, miercuri, că niciun senator PSD nu și-a arătat sprijinul pentru candidatura lui Mugur Isărescu privind funcția de guvernator BNR. Cu privire la anunțul lui Călin Popescu Tăriceanu de susținere a lui Isărescu, senatorul a spus că acesta nu face parte din PSD.

Călin Popescu Tăriceanu a declarat, luni, că în urma discuțiilor cu președintele interimar al PSD Viorica Dăncilă, coaliția PSD-ALDE îl va susține pe guvernatorul BNR Mugur Isărescu pentru un nou mandat. În noul Consiliul de Administrație, PSD va face patru numiri, ALDE una, PNL două, iar USR una.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ce sa mai pezinte Isarescu proiect ca nu osa va prezinte nimic trebuie dat jos sa vina unu care bani sanatatii sa fie bani sanatati sa intre into banca si ca la tuci sa meaga ori ce moneda asta e politica monetara si Isarescu acasa pentru ca a facut mult rau rominiei a jmecerit robor si moneda si a bagat pe uni din datornici in faliment si a ales presedinti el el el acasa
0
0
Hotul, hotilor a nenorocit Romania si s-a umplut de bani el si gasca lui. Singura tara din Europa in cate bancile straine detin peste 80% din piata bancara. Face jocul multinationalelor si a instrainat aurul tarii fata aprobarea parlamentului.
0
0
face multe impotriva romaniei adica mai rau decat nimica!
2
1
stie sa faca ce faceti si voi. nimica. hooooooooo
3
2

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212