REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.2° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
21.2° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

PSD-ista Daniela Stan are cel mai mare salariu din Inspectoratul Școlar Județean Constanța!

PSD-ista Daniela Stan are cel mai mare salariu din Inspectoratul Școlar Județean Constanța!

Mirela PASCAL 26 mai 2023 | 00:00 10337

În timp ce profesorii stau de zile întregi la poarta Guvernului și-și strigă nemulțumirile față de salariile mizere care abia le ajung, inspectorii școlari se bucură de leafă ”babană”. Unii, ajung să câștige mai mult decât inspectorii școlari generali, cum este cazul social democratei Daniela Stan, ajunsă în ISJ prin anul 2009, cu sprijinul PreaÎnaltului Teodosie, iar din mai 2022 inspector școlar adjunct. De data aceasta, cu sprijinul PSD. Un adjunct care câștigă mai mult decât generalul Sorin Mihai, fiind beneficiara a gradației de merit, adică de un salariu majorat cu 25%, dar și a titlul de doctor în teologie.

PSD-ista Daniela Stan are cel mai mare salariu din Inspectoratul scolar Judetean Constanta!

Daniela Stan, profesor de religie la Colegiul Național Mircea cel Bătrân, a ajuns în ISJ prin anul 2009, cu sprijinul PreaÎnaltului Teodosie, apoi a stat o vreme în concediu de creștere a copilului. Cum necum, a reușit să revină la ISJ în 2012, iar din mai 2022 este inspector școlar adjunct. Anterior, a fost inspector școlar de religie cu jumătate de normă., din 2015 până în 2018, când a fost detașată pe funcția de inspector pentru Educația permanentă.

PSD-ista Daniela Stan are cel mai mare salariu din Inspectoratul scolar Judetean Constanta!Daniela Stan, alături de social democrați, la evenimentul de lansare a cărții

Nu are o avere stufoasă, doar un apartament dobândit prin succesiune, în 2021, în schimb se laudă cu venituri lunare exorbitante. Doar de la ISJ încasează lunar peste 13.000 lei, salariul brut. Un adjunct care câștigă mai mult decât generalul Sorin Mihai, de altfel, are cel mai mare salariu din ISJ.

PSD-ista Daniela Stan are cel mai mare salariu din Inspectoratul scolar Judetean Constanta!

Și asta pentru că PSD-ista Daniela Sta a avut grijă, în urmă cu doi ani, să obțină gradația de merit, adică de un plus la  salariu majorat de 25%, dar și titlul de doctor în teologie, un plus de 950 de lei la salariu.

Deși, cel mai mare salariu brut din ISJ Constanța este, evident, cel al inspectorului școlar general Sorin Mihai, 13.080 lei, care cuprinde sporul de 25%, reprezentând gradația de merit, și 10 % sporul de suprasolicitare neuropsihică. Adjuncta sa, Daniela Stan, îl întrece, grație titlului de doctor obținut în aprilie 2020.

PSD-ista Daniela Stan are cel mai mare salariu din Inspectoratul scolar Judetean Constanta!Sorin Mihai

La finalul anului 2019, și-a susținut teza de doctorat cu titlul: „Învățământul românesc la sud de Dunăre, în secolul al XIX-lea”, sub conducerea ştiinţifică a prof.univ.dr. Runcan Nechita, în domeniul fundamental Științe teologice, domeniul de doctorat Teologie. Din comisia de doctorat au făcut parte IPS Teodosie, care a fost și președintele comisiei, Prof.univ.dr. Runcan Nechita, Prof.univ.dr. Chifar Nicolae, de la Universitatea “Lucian Blaga” Sibiu, Prof.univ.dr. Ene Ionel,de la Universitatea „Dunărea de Jos” Galati  și Conf.univ.dr. Cotan Claudiu, de la Universitatea „Ovidius” Constanța. Pe lângă titlul de doctor, Daniel Stan se laudă și cu gradația de merit obținută tot în anul 2020, adică de un plus la salariu de peste 2000 de lei.

PSD-ista Daniela Stan are cel mai mare salariu din Inspectoratul scolar Judetean Constanta!

A lansat și o carte…, înconjurată de social democrați

Pe 18 mai, când a împlinit 47 de ani, și-a lansat cartea-lucrare de doctorat „Învățământul românesc la sud de Dunăre, în sec al XIX lea”, fiind înconjurată de colegii ei social democrați. Între ei și senatorul Felix Stroe, președintele PSD Constanța, Daniel Georgescu, prim vicepreședinte PSD, Florian Lixandru, secretar de stat în Ministerul Educației, Mariana Gâju, primar Cumpăna, Irinela Nicolae, inspector școlar, Nicu Lascu, președinte TSD, Ana Malciu, secretar TSD și Marilena Dragnea, subprefect.

PSD-ista Daniela Stan are cel mai mare salariu din Inspectoratul scolar Judetean Constanta!

Soțul ei, omul bun la toate la Școala 29 Mihai Viteazu din Constanța

Soțul ei, Gheorghe Stan, fost ospătar la restaurantul Dorna, a ajuns, în septembrie anul trecut, pe postul de muncitor întreținere, după ce a susținut concurs, având și un contra candidat, care a fost respins.

PSD-ista Daniela Stan are cel mai mare salariu din Inspectoratul scolar Judetean Constanta!

Pe forțele proprii a ajuns soțul în sistem, și tot pe propriile forțe a luat și concursul. De altfel, cât de greu o fi să fii... bun la toate?! Cât despre salariu, evident nu e foarte mare, dar mai are importanță, când partenera de viață câștigă bani cu carul?!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
De ce i se plateste doctoratul???? Este ilegal! Doamna are un doctorat in Teologie, deci trebuia sa fie inspector de religie pentru a lua sporul de doctorat! Ea nu are doctorat in management educational! Dar, ce ne mai miram? Ne-am obisnuit cu ilegalitatile isjului! Poate alte institutii vor face dreptate!
0
2
Nasica, Danutza, te mai cotai tu cu finu, barbatul meu? De asta am trecut la cele vesnice, ca am aflat ce faceati. Dar cu naselul lui frCtu ala de prin Vrancea, ala director la seminar in Bucuresti, te mai cotzai?
2
2
Stane dar pe nevasta-mea , cumnata-ta , o mai musti de c*r. Dar pe fratele nostru ala mic ai reusit sa il scoti dintre interlopi si din droguri. Dar pe tata cartoforul ala de o insela pe mama il mai musti de c*r acu ca nu mai e. Dar cu mama ai reusit sa te intelegi intr un final. Dar pe bunici ai reusit sa ii jefuiesti. Dar pe matusa ai reusit sa o dai afara din curtea unde a stat o viata , dupa ce l-a suportst de alcoolicul ala de unchiu.
3
0
Stane mai mergi tu la nunti fara sa platesti ca acum vad ca ai bani. Dar mditatiile copiilor ti le platesti acum sau tot cu mana intinsa stai. Dar in vreo vacanta pkatita de jurista isj sau platita de lixandru in grecia mai mergi sau iti pkatesti singura.
2
0
Smechera Bercaru asta daca va da atatea insomnii. Indiferent ce cretinatate apare prin invatamantul din satul Constanta Bercaru e de vina. Si mai are si presa la degetul mic de va comanda articole toata ziua. Rau e sa fii p***t! Dar e smechera asta. A bagat spaima in oasele voastre. Dracu va ia pe toti daca ajunge asta acolo. Hahaha
1
1
In afara de a ravni locul altora, de a barfi pe toata lumea, de a baga zazanie intre colegii din scoli, de a isi insela barbatul, de a-si neglija copiii neadaptati orin 7 scoli, de a lua spaga, de a face trafic de influenta, de a il minti si a il insela pe Preaminunat, de a i-o s...ge lui stroe si lui lixandrel caxsa ajunga unde a ajuns, ce alte realuzari are doamna stan?
3
1
Articol tendentios, se manipuleaza opinia publica si se distrage atentia de la groparii invatamantului constantean, prostul si c****a!
12
5
Voi chiar sunteti imbecili..... auzi, venituri exorbitante...... pai daca la ea sunt venituri exorbitante, inseamna ca voi, replica, sunteti vai steaua voastra....
8
3
Asa merge peste tot in romania la stat. E o mafie, 90% dintre ei sunt incompetenti, angajati pe spaga si ajunsi in functie incearca sa-si recupereze spaga inzecit. Pentru bugetari e un calcul simplu: cat dai si cat scoti. E o afacere.
10
0
Dar sa-l vedeti pe domnul Mircea Costel de la Scoala 39, care se crede in plina ascensiune, tanjind dupa functia de director si pregatindu-se asiduu pentru aceasta: doctorat , grade didactice, lider de sindicat, care nu face greva… fara caracter, barfitor ca asa il invata Scriptura… si de o nemernicie si prostie incomensurabile!
12
2
o rusine de tara am ajuns, cu materie religia! cu doctoranzi in religie, tampenie mai mare nu exiosta pe planeta! cu educatoare ajunse inspector general! Cu profesori cu salarii de femei de serviciu.,dar cu asistente medicale, grefiere/dactoilografe cu salar cat 3 profesori de liceu. Asta e educatie? RUSINE
14
4
Totul în țara noastră este corupt. Avem nevoie de o schimbare radicală de sus în jos. Știrile sunt pline de acest nepotism, furt și corupție zilnic. Trebuie să drenăm mlaștina.
10
0
Exact ce trebuie în funcția de inspector scolar
5
3
Meritul ei sau ...cum o fi reușit oare? A muncit din greu cu siguranta
4
1
BAI REPLICA, E JENANT LINSAJUL PE CARE IL FACI LA ADRESA DOAMNEI! ADICA IN INTERVIURILE (PLATITE?) CU SORINEL MIHAITZA NU LASI COMENTARII SI TRATATI SUBIECTE DE 2bani IN LOC SA IL INTREBI: AI AVUT CONOSTINTA DE SPAGILE LUI FALIBOGA SI CABRSNCEA, CUM ATI DEVENIT TU SI METREASSA TITULARI DE CATEDRA LA CELE MAI IMPORTANTE LICEE CONSTANTENE, CUM AI LUAT LUAT GRADATIE DE MERIT, CATI BANI TI-A PLATIT ISJul IN 4 ani PTR NAVETA MANGALIA-CONSTANTA SI IN FINAL SA IL INTREBI DESPRE TUNUL DE LA GRADATII DE MERIT DE ACUM UNDE LA SECTIUNEA UNDE CANDIDEAZA DOSARUL CYHORY PIZZI S-A MARIT SUBIT SI ILOGIC NR DE LOCURI, DE LA 4 LA 20!!!!????
14
6
Profesor de teologie director la inspectoratul judetean Constanta? Salariul peste 7000 de lei? Ce face de acesti bani aceasta in functia ei pentru educatie in Constanta? Ce dracu ne-am tampit de tot in Constanta? Astea sunt valorile orasului promovate? De asta au bagat religia materie la bac? Acum ii numesc si in functii de conducere? Puneti un om capabil sa gestioneze corect si bine problemele inspectoratului nu teologie pusa de PSD. Nu se poate.Este inadmisibil asa ceva.Luati-va gandul PSD de la votanti cu astfel de persoane numite de voi.Rusine hotilor!
18
3
Taximetrista niko bercaru este eterna refuzata din PSD. De 15 ani incearca sa ajunga si ea importanta pe undeva, la isj, la primarie, la minister, la cj dar este rejectata de peste tot. Ea este cea care produce cele mai multe subiecte de mishtocateala si hohote de ras si valuri de voma in oras. Stan este o doamna serioasa fata de bercaru.
16
8
Daca era imbracata in curcubeu, daca ati mai fi comentat ceva rau vreunul. Si mai terminati cu spitalele in locul bisericilor, limitatilor. Voi nu vedeti ca nu sunt cadre ? A, sau doar de-or veni preotii sa slujeasca si-n ele. Ca spitalul are origini bisericesti.
4
9
sa vedeti distractie la rotativa cind Daniela Stan de religie ajunge inspector general şi Gabriel Georgescu de sport ajunge inspector adjunct. O sa fie distractiv
16
0
Sincer ma cam arde pe mate ca nu am putut ajunge la varful ISJ Cta si ori de cate ori am ocazia mai comand cate un articol impotriva Danielei Stan si implicit a PSD Cta. Fac si eu ce pot, daca nu m-au vrut acum ii ard pe unde-i prind. Era visul meu. Asta binenteles cat voi mai putea ca si de mine se vorbesc multe si nevrute prin targ. Sunt constienta ca am ales p***t tabara insa mergem inainte. Golanelelie se fac doar de GOLANCA din mine. Hai, va pup jos pe toti. Muah ...
10
12
lume descurcareata! meritocratia teodosie!
10
1
Focar de coruptie si prostitutie la ISJ constanta. Prostanakul mihai sorin si scursura dana stan ne arata cu pnl si psd au siluit educatia in judetul constanta. Un tzaranete slobozit in baragan si o femeie ieftina au distrus constanta.
23
1
"inseamna vreo 7500 in mana, nu e cine stie ce." zice careva pt o materie inutila, religia, e f mult.
13
5
Plm religia e prima putere in stat, in Romania asa zisa educata! Vai plua noastra. Un stat esuat care nu e capabil sa demoleze o baraca denumita pompos biserica. Un stat esuat care se teme de amenintarile voalate ale lui teoDositul. Oare cum s-ar fi interpretat amenintarile voalate facute public de teoDositul in alta speta? Un stat esuat unde biserica prin reprezentantii ei indeamna prostimea cu cine sa voteze. Un stat esuat unde se investesc sute de milioane de euro intro cladire care nu aduce beneficiu decat celor in sutana, cand din acei bani se puteau construi cateva spitale. Va mai mirati de o oportunista care incaseaza doua mii de euro lunar? Vai plua noastra! Amin.
22
5
Georgescu penalul din vama veche si tzigganul de la minister o fac posta pe danutza.
13
1
Coruptie generalizata! In toate domeniile !
21
0
O lesbianca !
4
5
Bag de seama ca viitorul PSD-ului e asigurat la Constanța, Lascu, Malciu ...
19
1
Coorva peenala. O freaka Lixandru de la ministerul educatiei si Dan Georgescu primarul de la Vana Veche, cam 1 pe luna fiecare. Gika sotul, face combinatiile ca un peste si incaseaza cashul. Dana o souge cu placere de fiecare data, dar trebuie sa-i iasa si ei ceva! PSD cu 4 courve obeze vrea sa castige alegerile? Execrabila fiinta.
19
4
inseamna vreo 7500 in mana, nu e cine stie ce.
14
11
Un articol rautacios scris de o minte invidioasa.
14
20
Nu e chiar o mare surpriza; daca te sprijina escrocul de teodosie si mafia psd evident ca se deschide robinetul cu bani; si calificarea si doctoratul spun multe - profesoara de religie - o materie foarte importanta si de mare viitor (pentru ea); daca era fizica sau chimia, optionale mai nou, nu eram deloc impresionat
27
4
O pup eu,ca tare i deșteaptă,e ca o frăguța.
9
4

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367