REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.3° Constanța Mie., 15 Mai 2024
Anul XX Nr. 6730
13.3° Constanța Miercuri, 15 Mai 2024 Anul XX Nr. 6730
 

PSD-istul Cătălin Grasa și-a depus și el candidatura într-o atmosferă tovărășească! Video

PSD-istul Cătălin Grasa și-a depus și el candidatura într-o atmosferă tovărășească! Video

Mirela PASCAL 29 aprilie 2024 | 11:44 4668

Cu figuri care făceau senzație pe vremea lui  Ceaușescu, în fața fostului sediu al Comitetului Județean de Partid, dr. Cătălin Grasa și-a depus și el candidatura la șefia Consiliului Județean Constanța. Însoțit de foștii tovarăși Felix Stroe și Ion Dumitrache, alături de mult stimabila și iubita Mariana Gâju, primarul comunei Cumpăna, într-o atmosferă mai mult de înmormântare, decât de petrecere, social democrații au intrat, oficial în lupta pentru voturile cetățenilor din județul Constanța.

PSD-istul Catalin Grasa si-a depus si el candidatura intr-o atmosfera tovaraseasca! Video

Pesediștii și-au tras, din nou, straiele de sărbătoare... ele parfumate și coafate, ei fără cravate... au pornit, în turmă, către fostul sediul al Comitetului Județean de Partid, ținându-l de mână pe candidatul lor la șefia Consiliului Județean, dr. Cătălin Grasa.

PSD-istul Catalin Grasa si-a depus si el candidatura intr-o atmosfera tovaraseasca! Video

 

Video 1:

Un nume scos din joben pe ultima sută de metri de Stroe și Dumitrache, alias Lolek și Bolek, care să nu deranjeze și să nu strice jocurile liberalilor la alegerile din 9 iunie.

Video 2:

Fostul șef al Spitalului Județean Constanța, Cătălin Grasa, fără rezultate deosebite în mandatul pe care l-a avut la conducerea unității medicale, va fi, cel mai probabil, candidatul care nu ne va oferi nicio surpriză...nici plăcută, nici neplăcută.... După depunerea candidaturilor, social democrații au pozat într-o familie mare și fericită.

 

PSD-istul Catalin Grasa si-a depus si el candidatura intr-o atmosfera tovaraseasca! Video

Video 3:

Cu o listă de consilieri slăbuță, șansele ca social democrații să revină la șefia Consiliului Județean Constanța sunt foarte mici, ca să nu spunem imposibile. Așadar, rămâne de văzut dacă social democrații constănțeni vor rămâne în aceeași formulă, și la fel de uniți, și după 9  iunie.

Iată lista de consilieri județeni cu care dr. Cătălin Grasa vrea să rupă gura târgului!

Lista este deschisă de Ionel Bucur, Fostul director al CNE Cernavodă, achitat definitiv vineri, 20 octombrie 2023, în dosarul în care era acuzat de DNA de pentru abuz în serviciu, conflict de interese, respectiv complicitate la abuz în serviciu. Aceste acuzații au fost legate de faptul că inculpații au făcut tot posibilul să atribuie contractele, în mod ilegal, firmelor coordonate de fostul colonel de securitate, Dărămuș Victor.

PSD-istul Catalin Grasa si-a depus si el candidatura intr-o atmosfera tovaraseasca! VideoIonel Bucur, fostul director al CNE Cernavodă

PSD-istul Catalin Grasa si-a depus si el candidatura intr-o atmosfera tovaraseasca! VideoPoziția 2 e ocupată  de Gela Marinela Ivașcu, director Şcoala din Limanu -2 Mai, urmată de Stere Bușu, medic la Spitalul din Medgidia. Pe locul 4 este Cornelia Pîndichi-medic, consilier local la Cogealac, iar pe poziția 5 PSD defilează cu George Niță--manager, consilier local la Lumina. Inspectorul școlar Daniela Stan, ajunsă în ISJ prin anul 2009, cu sprijinul PreaÎnaltului Teodosie, iar din mai 2022 inspector școlar adjunct, va prinde și ea un loc călduț în Consiliul Județean. Sesizăm, în continuare, alte nume cu notorietate la nivel local, precum Ana Maria Malciu, fiica afaceristului Constantin Malciu, sau Marius Stamate, patronul de la Marco Chim.

PSD-istul Catalin Grasa si-a depus si el candidatura intr-o atmosfera tovaraseasca! Video

Vom reveni!

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
❤️ Fete fierbinți te așteaptă --- X18.FUN
0
0
Doamne , astia din poze sunt groparii Constantei !
1
0
de ce poarta unii ochelari fumurii cand afara e innorat imi aduc aminte de mafioti, drogati si vedete
3
1
Din Independenta, o vreau pe Elena. Doar asa te votez.
3
0
Fosile,fosile,combinatori si cativa lingai. Bravo,ati infrant!Din nou!
5
2
Pai cu dana stan cea mai corupta persoana din invatamant si restul ticalosilor o sa ajungeti pe ultimul loc.
3
2
La puscarie! Toti! Niste infractori.
4
3
Techirghiolul are și el un reprezentant beton Ceara Paul
4
2
si tot felul de agatatori si lipitori de afise pe acolo
9
2
Hai ca-i bine!
3
2
Ferească dzeu,g***a și H Constantinescu.Chiar ne cred așa p****i pe noi constănțenii?Horia escrocul Nr 1,g***a un manager praf,in spitalul mare doar urgente,restul te trimit la ei la privat,nu contează dacă omul are sau nu,in spital că medici câțiva rezidenți și vrea și la Cj jigodia de g***a
11
2
NUMAI INFRACTORI ARE TARA ASTA
12
1
Bre nea r*****a lăsați-ne să comentăm la animalul ăsta patruped idiot și tâmpit scursura și ratare a societății de Horia constantinescu
16
2
pe locul 47..și-au bătut joc de Dan Pisicul, practic s-au p_ișat pe el... Motanule, nici nu știi cât de jos ai ajuns să fii...asta e soarta tuturor celor fără coloană vertebrală...
10
1
in nomenclatorul profesiilor si meseriilor din Romania, nu exista director,consilier.Acestea sunt functii. A nu gresi ,Mitica...
10
1
CEA MAI BUNA ALEGERE ESTE...POZITIA 15....ESTE ...NICOLAE...EMILIAN...MILITIAN...MARELE...AVO...K....KAT... UNDE DRACU L-ATI GASIT PE ACEST i*******r CERNAVODEAN???DOAMNE...ESTE ADEVARAT???NE MAI FACEM BINE???CUM A AJUNS ACEASTA ROMANIE??? CINE VRETI SA VA MAI VOTEZE???DRACU DE LA 12 NOAPTEA??
13
3
Ați început bine lista cu Hotul nr 1 care a vândut centrala nucleara la bucata și scos de DNA în cătușe.
12
0
CU ..g***a...SI NICOLAE EMILIAN-MILITIAN....IN FRUNTEA JUDETULUI...VOM AVEA VUCTORII MULTE...DE...K....KAT... JEGURILOR
12
1
Gaju, Mars în latrina istoriei!! Suntem în 2024 și tu ești de pe vremea lu Stalin, cu toți din jurul tău, pe care lumea europeana nu ii recunoaște. Ba, votez AUR, GRAUR, FAUR....ORICE, numai pe voi nu, ca ati distrus PSD în Cta.
19
3
..LA POZITIA 15....NICOLAE EMILIAN....AVO...KA KAT...CE RUSINE...CE RAU A AJUNS ACEASTA TARA...SA TE CONDUCA,,,JIGODIA...NICOLAE EMILIAN-MILITIAN...
10
1
CITESC....SI MA MINUNEZ..DOAMNE..CUM A AJUNS ACEASTA ,,,ROMANIE,, PE LISTA DE CONSILIERI LA C.J. CONSTANTA, LA POZITIA 15..APARE UN NUME....NICOLAE. EMILIAN...MILITIAN...SOFER...AVOKAKAT...DE UNDE ATATA AVOCATIE LA ACEST JEG DE OM ???DIN ACEST MOTIV,,,,,ROMANII NU VOR SA MAI AUDA DE VOI...PESEDEU...NE-ATI UMILIT..NE-ATI MINTIT...DAR ACU....DRACU V-A GASIT... PENTRU LINISTEA JUDETULUI...CONSTANTA....VOTATI CU INCREDERE.....JIGODIA...NICOLAE EMILIAN-MILITAIAN,,,,,ASA SA NE AJUTE DOMNEZEU..
10
1
Cu asa o lista de consilieri județeni, va alege Pulea Spătaru!! Nici măcar o persoana de calitate, cunoscuta, profesionist ceva....numai activiști de 2 lei și cu bani din familie. Ce rusine, ce mizerie, ce alegeri.....Toate partidele au valori pe ici pe colo, numai psd are nevoie si atat! Mars ma de aici!
16
2
DLE...C. g***a ??? NOI CERNAVODENII TE-AM VAZUT COCOTAT PE STALPII DIN ORASUL NOSTRU,...ALATURI DE CEA MAI MARE JAVRA DIN POLITICA ROMANESCA...ALATURI...ADICA...IN LATURI... CU MARELE.....MILITIAN....NICOLAE EMILIAN...JAVRA ...JAVRELOR....CHIA R N-AI STIUT LANGA CINE TE AFISEZI???CE RUSINE... CUM SA TE ONOREZE ASEMENEA LICHEA..N-AI CITIT GIOGRAFIA DE K...KAT A...MILITIANULUI...??? IN CE POSTURA ESTI PUS...RUSINE...
10
0
Stroe a chemat mai multi ca sa generalizeze alegerea lui pentru g***a la CJ. Sa dea impresia ca asa au vrut primarii locali. In realitate e o doar o strategie pentru cAnd pierde
10
2
o vrajeala , asta ce mai promite ? toti la ciolan...au distrus oras asta ? hmm, e bombardat mai rau k alea din ukrai na
10
0
Cu alde onur asan un tiriplici din piata chiliei scolit pe bani publici cu astia vor ei sa castige. Auzi la ei onur asan. Doamne dumnezeule pana jnde se merge ????? Chiar atat de jos a ajuns partidul asta incat nepotii interlopilor candideaza pe listele psd?si dupa va mirati de ce da lumea cu r a h a t n voi. ...... vai de mama voastra. Iar mireluta a stwrs pe jos in articolul asta cu psd.in sfarsit si a dat seama si a nceput sa scrie corect. Lolek si bolek. Mireluto sa mor daca nu mi vine sa vin la tine sa te pup. Maxim a fost aia
11
1
Doamne,ce chinuit este nasturele de la sacoul dr.g***a! Probabil sacoul este de pe vremea cand candidatul avea vreo 20 kg.mai putin.
12
0
Este omul care ne poate salva deficitul de la 5% la 9% Pentru Ciuli nu-i problemă , lasă crească ca toți ne dorim să crească Mari idioti sunt și la fel cei care-i votează
12
0
J7matate din ei au dosare sau a fost deja la parnaie. Frumoasa echipa, ce sa zic, sa tot votezi. Parca s-a reunit gasca de la ipj sau puerta blanka! Nu era nicio minune daca il treceati si pe mazare.
16
0
Posibil că acest mesaj să fie șters repede. În cazul în care va fi publicat. Pentru că vorbește despre cât de imparțială este publicația voastră. Nu am treabă cu echipa Stroe dar sare în ochi diferența de abordare a articolului PNL versus PSD. Deontologia profesională, dacă există vă obligă să fiți imparțiali. Uite așa mă convingeți să votez AUR! Sau... Oricine altcineva! Fiți profesioniști ce dr... Am încheiat citatul!
12
2
Ce caută gaganul ăla pitic în gașca asta? Ăla care are un container la intrare pe Poarta 1 Port Constanța, cu produse expirate de luni bune. Nu cumva spală bani prin maghernița aia? Cât de mult a decăzut PSD Constanța, cu toate scursurile orașului în echipa lor! N aveți șanse cu echipa asta nicăieri, oamenii s au deșteptat și vă vor țăca pentru bătaia asta de joc!!!
20
0
A tunat si i-a adunat! Learcyu nuîl injura pe felics acum ceva ani, toto intro campanie? Ala vopsitul, al de-l pusese banias adjunct la casa de pensii, care a stat in pârnaie ceva, ce totr iese ca paduchele in frunte? Cu de alde astia defilezi mai nea felics?
18
0
ordinarilor!
14
2
gunoaielor,o sa pierdeti toate averile in curand,vine si randul altor partide
19
3
Alergam pe strada in campanie pt voi j8godiilor si va bateti joc de partid si de munca noastra. Dupa 09 iunie abia asteptam sa va schimbam Dumitrache, Dede Perodin si Felix Stroe, niste mafioti si canwlii batrane de care nu mai scapam. Tragem pentru Horia Constantinescu si speram sa va schimbe desi o sa piarda cu brio din cauza voastra alegerile . Voi nu vedeti ca iese lumea in sila pt partid din cauza voastra nenorocitzilor, ca ati vandut bucata cu bucata toate promisiunile pentru functii ca functiile in sine, nu o sa le primeasca niciodata partidul dupa umilinta ce o vom primi la alegeri
27
0
impuscati in cap. toti.
15
1
vai de domnul doctor Catalin g***a, haina aia parca nu e a dumnealui!
16
0
baga mi as pooola in gura zagoane , si a ta lupule lasa ca zburati voi de la regia de drumuri si poduri jegurilor ati furat de ati rupt , m ati dat afara de la munca dupa ce m ati slugarit peste tot
7
2
Sper ca a-ti observat ca aveam Chanelu la gât inculților PS ce femei frumoase are Felix lângă el
18
1
Felixe îți dau bătaie și ție și lu fratili tău Lupu de vă citește Teodosie prohodu
20
2
Matusalemica Mariana Gaju cu permanentu făcut la zi!
24
2
Pai cu dana stan cea mai corupta persoana din invatamant si restul ticalosilor o sa ajungeti pe 5 sau maxim 4.
23
1
Ne ați făcut sovietici și comuniști?! Răilor!
18
1
O turma de vite.
23
1

REPLICA

LOTO

6/49
204933262414
5/49
3573633186
joker
514837407