REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.2° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
14.2° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

PSD-istul Drăguţ ENCICĂ, şeful Poliţiei Locale, în loc să plece de mână cu FĂGĂDĂU, îl aşteaptă pe Vergil CHIŢAC să-şi ofere serviciile!

PSD-istul Drăguţ ENCICĂ, şeful Poliţiei Locale, în loc să plece de mână cu FĂGĂDĂU, îl aşteaptă pe Vergil CHIŢAC să-şi ofere serviciile!

Replica API 14 octombrie 2020 | 11:02 9858

Mai sunt câteva zile până când noul primar al Constanței, Vergil Chițac, își va intra în drepturi. Până atunci, directorii aparatului de specialitate al primarului stau ca pe ace cu gândul că vor fi ”executați” de noul edil. De altfel, Chițac a anunțat recent că vor pleca cei care au încălcat legea și cei care nu și-au făcut treaba. Unul dintre aceștia ar putea fi și Drăguț Encică, șeful Poliției Locale, și omul de bază al fostei administrații PSD. Poliția lui Făgădău abundă de nereguli și abuzuri reclamate de cetățenii Constanței împotriva acestei instituții, fiind semnalate cazuri în care instituția „a închis ochii” la infracțiunea constatată flagrant, efectuând controale la comandă în detrimentul adversarilor politici.

Decebal Făgădău şi Drăguţ Encică

După ce Decebal Făgădău a pierdut alegerile, oamenii lui Făgădău au început, rând pe rând, să-și caute locuri călduţe şi să-şi piardă urma prin alte servicii din cadrul Primăriei Constanţa. Nu vorbim despre directori, căci mulți țin cu dinții de scaune, ci despre funcționari mai mici, aduși de edil în administrația locală în 2016, când a câștigat mandatul. Șefii de departamente, în schimb, încearcă să plece capul și să se plieze nevoilor și viziunii noii administrații, în speranța că vor scăpa de ”executare” și-și vor păstra funcțiile. Alții, sunt pe picior de plecare. Am încercat să aflăm chiar de la aceștia ce gânduri îi încearcă, dacă se gândesc să-și dea demisia ori dacă se așteaptă să fie demiși.

Își dă șeful Poliției Locale demisia?!

Ne-am îndreptat atenția spre Drăguț Encică, șeful Poliției Locale, în trecut director adjunct la Disciplina în Construcţii, care l-a săpat şi turnat pe Ionuţ Pripiş autorităţilor statului, la sugestia lui Făgădău, devenind omul de bază care executa toate comenzile politice ale acestuia şi ale fostei administraţii PSD, împotriva adversarilor politici. Controale comandate, hărţuirea agenţilor economici care nu îi cântau în strună lui Făgădău etc.

Nu de puține ori, poliția lui Făgădău a fost acuzată de nereguli și abuzuri reclamate de constănțeni, dar și de unii agenți economici, investitori, afaceriști, nu neapărat simpatizanți ai PSD, care susțineau că sunt ”agasați„ de controale comandate de mai marii șefi ai administrației locale.

Encică nu a vrut să ne spună dacă ia în calcul să-și dea demisia ori dacă se teme că va fi demis și ne-a trimis la purtătorul de cuvânt al primăriei.

Tot la purtătorii de cuvânt ne-au trimis și directorii de la Direcția Achiziții Publice, Mihaela Niță, sau reprezentanții Direcției Patrimoniu și Cadastru. La Direcția Financiară, Marcela Frigioiu nu a putut fi contactată, aflându-se în tot soiul de întâlniri. Alții spun că nu au motive de îngrijorare, întrucât și-au făcut treaba, cum este cazul Loredanei Gorpin, șefa Direcției Locale de Evidență Persoane.

Radu Vânturache

Despre Directia de Urbanism, ce să mai vorbim? Daca Constanţa arată cum arată, un rol negativ îl are şi arhitectul şef Radu Vânturache, dar şi chimista de la Urbanism, Cristina Stamat, specialista care îi făcea toate lucrurile murdare lui Mazăre şi bineînţeles, lui Făgădău.

Vom reveni!

Andreea POPA

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pai trebuie sa fii tare prost ca sa o tii o scursura din asta in preajma ta, inseamna ca asa cum i-a binganit pe altii, te poate turna si pe tine. Dar ce sa zic, unii agreeaza astfel de sclavi, cred ca le vor fi loiali pupatorii si lingatorii de cururi
2
0
Sankarul ista, neam cu clanul oie din grivitei
3
0
La Abator a fost aprobat un PUZ cu pentru Sammarina Imobiliare care include in baza acestui complex imobiliar si terenul bazei sportive Triunghi teren al orasului Constanta. Inainte de alegeri tot proprietarul acestei firme imobiliare a pus la dispozitie primariei Constanta un sediu de al lor in zona 2 Cocosi, Palas un sediu de al lor cu titlu de gratuitate pentru fi folosit ca adapost pentru oamenii strazii. Si asa a facut domnul Fagadau cu dl Vanturache manevre in primaria Constanta...noi trecem ce vrei tu ca PUZ si mai dam si de la noi teren insa noi trebuie sa si primim ceva la schimb.
0
0
Scoate-i la tabla pe toti !
2
0
Replica a sters comentariul in care am zis ca in urma cu aprox un an si jumate scriau numai de bine despre primarie fagabou le a dat si un teren piata tomis 3 pt ca il promovau dar acum chitac cu comanescu au marit miza uuuuu javrelor revin si cu alte adevaruri ce putin le stiti
7
0
pentru Lucian alias Serpicu, du-te-n pwla mea de boschetar cu encica al tau cu tot, cu care luai spagi in Mamaia. sugeti-o lui Fagabou pe alte plaiuri, labagiilor!
11
0
Lucian 15:11, nu trebuie sa-i dea nimeni spaga sefului politiei locale ca sa fie corupt sau o nulitate. Eu mi-am rupt piciorul intr-o groapa in august, in portul turistic Tomis, Replica a scris si a publicat si foto de la mine, dar nu le-a publicat si pe cele cu echipajul de politie locala, un barbat si o femeie politisti, care au refuzat sa faca proces verbal de cercetare la fata locului cu santul neacoperit pe justificarea ca pietonala este domeniul poblic al Primariei si ei nu pot constata un eveniment ca si accident pentru ca-i da afara din serviciu. A venit salvarea si UPU Sp m-au salvat.
5
4
...la DGAS este doliu national...cumetrele impreuna cu directorul lor incompetent au intrat in fibrilatii...cloaca de vipere ce trebuie sa dispara...
6
2
Cap de Pwla ce esti ... mars la puscarie pervers , corupt ce esti ... de bratara cu Fagabou si Arh Stedinberg ati terorizat investitorii ... javrelor ordinare !
7
2
De cand se rididica blocul din Abator, politia locala ridica masinile parcate langa bloc. Ani de zile nu au ridicat masinile, chiar daca este trece de pietoni langa bloc.
10
0
este o publicatie care manipuleaza .Nu observati ca atunci cand promoveaza pe cineva -care a platit,desigur -blocheaza comentariile ? 0
10
6
ti ai dracu de corciti auzi valoare morala ala un tigan fara educatie ...l ati asociat repede sa iasa bine va n gura de lepre fara sange n voi si fara principii sa zica de cazu pincio daca il tine
10
0
Encica este un om de valoare morala si profesionala. Sunteti niste nulitati astia care mancati cacat. Asta este cunoscut ca si Tudose ca fiind cei mai corecti oameni din corpul de control al primariei. Sa vina unul in concret sa spuna ca le a dat spaga. Sunteti niste ratati toti cei care latrati
5
36
sa plece si hotomanul de la RAEDPP sau deja e pnl-ist cu acte in regula?
13
0
Niste spagari cu aere de diva,batuti in cap si incapatanati in prostie,aroganti si razbunatori......sa dispara
15
1
locul 3 ca primar in functie nu este RUSINOS este o CATASTROFA!
11
3
Ia sa se informeze Chitac cati politisti sunt in orasul Constanta,cati jandarmi si cati locali caci tigari si marfa fara acte se gasesc peste tot in oras,,puterea intrelopilor a crescut,traficul de droguri la fel,deci orasul fara locali inseamna bani mai multi la primarie. Acum Chitac poate sa desfiinteze pol.locala sau se foloseasca de slugoi astia tot asa cum a facut si D Fagadau,iar directori astia nu o sa isi dea niciunul demisia caci astia sunt niste hoti,spagari si pupincuristi,ori daca nu este indepartat un parazit nu paraseste corpul gazda pana nu il mananca de tot.
16
4
pentru bani se gudura la noul stapan.Port sa fie Chitat ca pastreze pe toti cipanezii flocosi in functiile deunde au jefuit orasul.Politia Locala trebuie desfiintata in intregul ei fiind o adunatura de cipanezi.Trebuie reformata cu romani. Vanturache direct la puscarie. Nu o sa-i vina sa creada cand o sa ajunga la Poarta Alba.
15
2
Bravo, asa e normal.
2
1
Bai dar de toata conducerea Raedpp care are pe mana toate cladirile si terenurile din Constanta nu ziceti nimic? Aia sunt toti numai prepusii lui felix mazare si fagadaw.
9
1
Omul care a tinut calul lui Fagadau.Sa plece si el o data cu Fagadau dar si calul.
17
3
parca are stele de general..niste jigodii toti....de ce sunteti beliti in cap???unde va este podoaba capilara??
14
2
nici nu va puteti inchipui ce jale si doliu mare este in primarie ! Pilele nu stiu ce sa faca, rudele la fel, cumetriile sunt disperate, numai coardele de sugatoare asteapta sa se schimba barca ca sa suga de la rosu acum la galben ! Nenorocire mare in primarie fratilor !!!
23
2
Directorii si directorii adjuncti si sefii de servicii trebuie inlaturati din functii. Politia locala este cea care se sterge la fund cu sesizarile noastre ale cetatenilor. Trebuie reformata din temelii.
25
4
Bah, Encica Dragut! Du.te bah ! esti atat de prost incat trebuie sa.ti deseneze cineva ce sa faci! Luati.i bah un ceaun sa aiba de lucru in viitoarea meserie
32
1
O aroganta proasta pusa pe functie ca barbasu e la protv. Gavrila ii face toata treaba pt ca ea e praf sarmana..urata si proasta
17
6
Ce chip de prezervativ are asta, pfffff....ma tavalesc de ras
21
2
Cu uniforma lui, parca e portarul de la Cazino
21
1
regele a murit . traiasca regele
10
2
Vanturache, Merla,Encica dati va demisia ........
29
2
Hai Enci pleaca odata ca mi-am aranjat sa intru eu la comanda..
28
0
Replica intrebati i si pe Popescu Mihaela si Eugen Caruntu Directorii de La Administrativ si Evenimente , oamenii lui Fagadau si Babu ! Prima este cea care a intermediat toate spagile la Neversea si licente de taxi iar al doilea intervenea pe filiera Narcis secretara si obtinea Autorizatii de Construire celor care cotizau ! Caruntu si a angajat socrul la Stadionul Farul pe care el ca Director il Avea in administrare !! Ce concurs a dat pe post socrul lui Caruntu dl Valentin pensionar din politie ? examen pe post trucat !!!trafic de influenta DNA!
23
4
Encica Spaguta un sifon si un lingai. Asta si-a vandut toti prietenii pentru a primi o functie
37
2
O panarama de om, un jeg ordinar !!
32
2
Cand o sa faca bulngiul asta nefericit armata si o sa merite sa stea acolo, vor mai trece probabil 30 ani! Mars afara, javra ordinara!
36
2
Fatalau si babuinu sunt doua specimene rare de imbecili. Doua maimute. Muie psd cu fatalau si babulau.
29
3
Encica este de culoare clanul oaie
42
1
Nu-l cunosc insa dupa figura si tinuta pare un slugoi analfabet lipsit de creier.
43
2
Vor veni alti tigani sifonari cu Bacalaureatul luat in fals la 30 ani dar cu carnete de partid pnl sau si mai grav plusr. Pentru cetateni va fi la fel. De vina va fi psd si greaua mostenire.
25
12
Politia Locala Primaria Constanta de doi ani este aservita S.C. CAMBELA cu patronul BELA NACI , la ordinul lui Encica asta si a viceprimarului Babu. Cei de la CAMBELA care construiesc blocul de pe spatiul verde ,controversat de cetateni , pe SOSEAUA MANGALIEI NR 59. Tot timpul politistii locali din zona au inchis ochii la zecile de basculante si betoniere care stationau sau taiau marcajul , plus ca trotuarul in dreptul trecerii pt pietoni este spart pe 10 metri iar politistul local Barbatu de la Disciplina in Constructii nu a luat nici o masura legala la zecile de sesizari, pitite !
44
4
A ajuns Primaria Constanta raiul tuturor corijentilor si repetentilor. Ajung acolo fiind slugile altora, carpe cu care se sterge pe jos pentru un salariu. De-aia a iesit toata lumea la vot sa dea afara jumate din primaria analfabetilor
43
3
Acestui 'fanfaron' i-ar trebui imputate toate ororile facute in urbanismul Constantei. El oricum va pierde postul de arhitect al urbei noastre, pentru ca nu s-a remarcat cu nimic bun in materie de urbanism.
31
4
Oameni cu bacul falsificat
30
1
ar fi bine sa plece. E paralel cu meseria. Are limba lunga
36
3

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272