REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.6° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
21.6° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

PSD: La PNL, falsul în CV merită sancţionat; la USR este tolerat - Coliban este omis

PSD: La PNL, falsul în CV merită sancţionat; la USR este tolerat - Coliban este omis

Replica API 16 decembrie 2021 | 00:00 906

Social-democraţii afirmă că la PNL falsul în CV "merită sancţionat", în timp ce la USR 'este tolerat'.

"La PNL, falsul în CV merită sancţionat - deci Roman e demis. La USR, falsul în CV este tolerat - deci Coliban este omis! Dacian Cioloş este satisfăcut că liberalul Roman, acuzat şi că şi-a inventat o licenţă în CV, a demisionat pe bună-dreptate din Guvern. În ipocrizia sa, dl Cioloş se face că uită însă cum stă la masa conducerii USR alături de un politician care a făcut fix la fel: primarul Braşovului, Allen Coliban, a minţit în CV că a terminat o facultate de la care fusese exmatriculat. Domnule Cioloş, când ieşiţi să cereţi şi demisia lui Coliban?", se arată într-un mesaj transmis de PSD, miercuri, pe Facebook. potrivit Agerpres.

Ministrul Cercetării, Florin Roman, a demisionat din funcţie miercuri.

Anterior, purtătorul de cuvânt al Executivului, Dan Cărbunaru, a reiterat că premierul Nicolae Ciucă i-a cerut lui Roman să clarifice acuzaţiile de plagiat, menţionând că acesta va trebui să ofere lămuriri şi cu privire la noile acuzaţii apărute în spaţiul public.

Presa centrală a publicat informaţii conform cărora Florin Roman ar fi urmat studii universitare de scurtă durată în cadrul unui colegiu universitar din Alba-Iulia şi a susţinut examenul de absolvire a acestor studii la UBB Cluj-Napoca. Astfel, Roman a obţinut o diplomă de absolvire, nu una de licenţă de la UBB, aşa cum ar apărea în CV-ul său.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
daca se afla nu se pirasc intre ei.Daca erau corecti primeau acolo si oameni cu scoala si fara,cazul lui Udrea degeaba scoala daca ea a furat la greu ,prefer unu cu 8-12 clase acolo chiar si fara bac daca e cinstit,ce garantie imi da mie unu cu dr ca e cinstit,fix pix,asta este viata cuza voda a fost cel mai cinstit si boierii da si mos Ion Roata.
2
2

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212