REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.7° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.7° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

PSD NU a RENUNȚAT la MOȚIUNEA de CENZURĂ! Iată când va fi DEPUSĂ

PSD NU a RENUNȚAT la MOȚIUNEA de CENZURĂ! Iată când va fi DEPUSĂ

Replica API 11 mai 2021 | 00:30 1752

Înainte de Sărbătorile Pascale, mai exact, pe data de 8 aprilie 2021, PSD Constanța a organizat o conferință de presă pentru a aduce în discuție mai multe probleme de interes național, local, dar și teme de interes regional. La eveniment au participat deputații Cristina Dumitrache, Lucian Lungoci și senatorul PSD Constanța, Felix Stroe. La acel moment, senatorul Felix Stroe anunța cu surle și trâmbițe că, în cel mai scurt timp, se va depune o moțiune de cenzură la adresa actualei guvernări, care, din punctul acestuia de vedere, a eșuat lamentabil. Deși părea că totul s-a liniștit, ei bine, conform parlamentarului Lucian Lungoci, nu s-a renunțat la ideea moțiunii de cenzură, aceasta urmând a fi depusă până la sfârșitul primei sesiuni ordinare.

Iată ce declara senatorul Felix Stroe la acel moment

În cadrul conferinței, parlamentarii constănțeni declarau că actuala guvernare liberală a eșuat lamentabil, iar în scurt timp vor organiza o moțiune de cenzură. ,,După un an și jumătate trebuie să ai bun simț și nu mai încerci să mai păcălești lumea cu această sintagmă, 'greaua moștenire'. Iohannis, foarte vehement, spunea, în urmă cu ceva vreme, că Parlamentul, din perioada 2016 – 2020, nu mai are legitimitate, că voința poporului nu mai este respectată și că trebuie organizate alegeri anticipate. Astăzi, după un an și jumătate de guvernare liberală, și mai nou în coaliție cu USR-PLUS și UDMR, poporul și-a dat seama că a fost mințit și înșelat că nimic din ceea ce s-a promis nu s-a realizat. Astfel, PSD va organiza o moțiune de cenzură", a declarat pesedistul Felix Stroe.

Rațiunile care stau la baza promovării unei moțiuni de cenzură sunt diverse. Este posibil ca în situația promovării ei de către opoziție, scopul să fie preluarea puterii de către aceasta.

Când va fi depusă moțiunea de cenzură?

Contactat de către reporterii Replica, deputatul Lucian Lungoci a declarat că ideea depunerii moțiunii de cenzură a rămas în picioare. Astfel, PSD va depune o moţiune de cenzură la adresa guvernului Cîţu până la sfârșitul lunii iunie atunci când se finalizează prima sesiune parlamentară. „Moțiunea de cenzură va fi depusă până la sfârșitul acestei sesiuni parlamentare”, a declarat acesta.

Andreea VREJOIU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Foarte bine
0
0
Mizerii PSD-iste. Dupa ce ati distrus Jud Constanta in ultimii 20 Ar trebui sa fiti toti la Poarta Alba.
3
2
Voi ce ati facut pan mai ieri....
8
2
Se plictisesc si nu au ce face
12
3
.. Felix Stroe si familia lui de hoti inca sunt liberi si nu la puscarie langa complicii lor, Mazare si Constantinescu! Bai, hotule, cu ce ati amenintat-o pe Directoarea de la Igiena sa va predea spatiul de pe Tomis? O sa vina ziua da va ia DNA-ul si pe tine si pe familia ta de ordinari si sa va arunce la Poarta Alba! Puscaria va mananca! Nu degeaba v-a pedepsit Dumnezeu, si pe tine si pe fii-tu!
21
1
Cu asa parlamentari priceputi
10
1
Numai oameni valorosi! Ca in toate partidele, dealtfel!
14
1
E mai mult un ... bluf !
16
1

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920