REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.5° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.5° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

PSD pune presiune pe Carmen Dan

PSD pune presiune pe Carmen Dan

Replica API 4 decembrie 2017 | 09:57 468

Carmen Dan e sub presiune în PSD! Ministrul de Interne a demarat o anchetă internă în ministerul pe care îl conduce, după ce protestatarii din Piața Victoriei au împiedicat instalarea Târgului de Crăciun în fața Guvernului. Secretarul general al PSD, Codrin Ștefănescu, îi cere ministrului să facă demiteri la Jandarmerie, notează stiripesurse.ro.

”După opinia mea, doamna Carmen Dan ar trebui să se gândească foarte serios dacă nu este necesar să producă nişte schimbări la ministerul pe care îl conduce şi poate se gândeşte şi legat de jandarmi. Adică eu cunosc, cel puţin personal, mulţi ofiţeri din Jandarmeria Română, adjuncţi ai domnului Cucoş (şeful Jandarmeriei, Gheorghe Cucoş - n.r.), care au fost foarte intransigenţi cu noi când am manifestat împotriva lui Boc sau a lui Băsescu. (...) Cred că ar trebui totuşi ca legea să fie impusă pur şi simplu, adică legea este una pentru toţi. Nu poţi 200 de oameni să dai peste cap plăcerea şi bucuria a două milioane de bucureşteni care, totuşi, vor un târg de Crăciun”, a spus Codrin Ștefănescu, după ședința de la PSD, de duminică seara.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Doar o alta curva, partenera de trotuar a Olputzei, care isi indeplineste rolul de sluga a taranului dragnea!
1
0
@REZIST si fara PSD-isti
3
0
sa faca precum dl ministru stroie sa demita pe seful Jandarmeriei ptr ca ia lasat pa aia sa demonteze tribuna si pentru ca sub ochii jandarmilor un batran a fost agresat
0
2
Aduo pe ma-ta sa-i primeasca.Daca nu face fata aduti si nevasta!
2
0
Sa le luati jocul la derbedei din piata victoriei.Daca nu va convine aducem minerii.
1
5
Bine CA nu Pune,Psd-ul,adica condamnatul Dragnea,p..a PE tine,du-te Mai fato,la scoala generala,unde ai lucrat,femeie de serviciu,si lasa PE altii capability de acest domeniu,sa munceasca,du-te,du-te,cit Mai ai timp,
3
1
Beeei,numai dragnea baga presiune la madama carmencita.Numai el stie cum s-o dea si cum s-o ia.
4
1
Eu cred ca ar fi trebuit ca Firea sa organizeze in P-ta Viotoriei un targ de vechituri, ca cei 2 mil de bucuresteni sa-si vanda ce mai au prin casa si cu banii castigati sa-si poata cumpara cate ceva pentru Craciun si daca le mai ramane ceva sa poata plati facturile si intretinerea pe luna dec. ca la majorarile astea le-ar fi curs balele prin targul de Craciun al lui Firea. multi nu-si permit nici macar turta dulce.
11
1
Sa ti dau muiane
3
8
Poate gaseste maine poimaine si vreo camera ascunsa
7
2

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272