REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.7° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
12.7° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

PSD, replică EXPLOZIVĂ la atacurile lui Klaus Iohannis: nu înțelege nimic din economie

PSD, replică EXPLOZIVĂ la atacurile lui Klaus Iohannis: nu înțelege nimic din economie

Replica API 31 ianuarie 2019 | 03:22 389

Președintele Klaus Iohannis a lansat un atac extrem de dur la adresa guvernării PSD și i-a acuzat că duc economia în cap. În replică, PSD răspunde cu o serie de cifre și arată că președintele ”nu înțelege nimic din economie”, notează stiripesurse.ro

”Președintele Iohannis nu înțelege nimic din economie. La începutul guvernării PSD, Iohannis spunea că programul de guvernare e nerealist și că economia va intra în colaps. În realitate, România a avut cea mai mare creștere economică din Europa. Când spunea că nu vor mai fi bani de salarii și pensii, în realitate veniturile românilor au crescut, în termeni reali, cu 18,6% pentru pensionari și cu 20,3% pentru salariați. Când spune că stăm rău cu absorbția fondurilor, în realitate România a recuperat întârzierea lăsată de Cioloș și a ajuns la media UE. Prin urmare, de câte ori Iohannis spune că economia va merge rău, trebuie să ne așteptăm că va merge bine. Dacă este atât de preocupat de economie, îi sugerăm să trateze mai serios lucrurile.”, se arată pe pagina oficială de Facebook a PSD.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Super cool! Bravo. Se caznesc toate antenele, toate mediile online sa-l minimalizeze pe Ciolos, dar va fi un recul de-o sa-i puna-n cur pe multi! Astia sunt oameni destepti si valororosi nu HOTI si PENALI ca gasca de HOTI din jurul lui DRACnea si ALDE tariceanu. Astia au grija godacilor cu PENSII SPECIALE care mananca TOT BUGETUL. Aproape trei sute de mii de speciali de-ai lui DRACnea si-a PSD-ului iau PENSII SPECIALE cat iau pensie patru milioane de amarasteni! Asta-i cea mai mare HOTIE care omoara tara si pe noi toti!
6
0
Tara arde si ei ne sfideaza in zeci de articole, aratandu-ne ca marii corupti se intorc din puscarie zambind la averile lor si noi traim ca fraierii din resturile impuse de ei ca salariu,dupa ce mai ramane cand isi fac pensii speciale,dupa ce si-au dus milioanele de euor in zeci de tari..Asta-i psd-ul si gasca de HOTI care l-a acaparat si-il distrug numai pentru ca un HOT condamnat penal sa scape de LEGE si puscarie.
10
0
Adica toti politicieni au furat nu doar Dragnea poate ai dreptate si era mai bine pe vremea lui adrian nastase cand toti furau fara frica acum maleficul asta de D N A a inceput sai mai rareasca striga ma in strada m.e D N A.
8
0
uite parere unii au condamnari iar altii nu pentru ca DNA-ul lui Kovesi urmarea doar o parte din clasa politica, pe altii ii ocolea cu buna stiinta ca asa erau ordinele!
2
7
Ai dreptate nevasta lui e la parchet Dragnea a iesit de la parchet condamnat cu executare este o diferenta asa zic eu tu ce parere ai.
10
2
MAre prost e yohanis asta.e penal sef el.apropo, nevastuica lui a fost la parchet?
3
12
KWI si in somn tine prelegeri anti PSD. Este penibil si dizgratios situatia in care se pune.
5
12
Adicatalea sa vina investitorii strainezi, nemti, sa stam la mina lor ca romania nu e stat de ... dfreptzi Huoooooo, regi strainui, m presedinti straini, tzara instrainata Traiasca politica Cind si or da seama romaniiv ce si cine sunteti va fi vai si amar de voi
4
8
Kwi ca sa citeasca 10pag are nevoie de 30 zile, ca sa le inteleaga nu cred ca mai are timp pe lunea asta
11
11
@nae, NAE este sinonim cu naiv sau prost ,ca nu-ti atunci aminte de flota,banci, paduri macar ai bunul simt si extinde muia si la cei din opozitia de astazi.Si prostovane daca nu dadeai nu erai in UE deci boule care esti bou am schimbat cazanul comun sovietic cu cel european Oricum ar fi ,Romania nu a tinut ,nu tine si va tine polonicul cu care se imparte ce este in cazan!Mai ales ca mai avem si acum ca si atunci prosti de ai nostri care tot se chinuie sa ne mai si verse ce este in polonic si pentru noi
12
13
care crestere,daca ne-am vandut tezaurul,gazul,petrolul ,terenul agircol,rezerva de apa curata,urmeaza ca muiepesde si muiedrcnea sa ne vanda si pe noi,la sarmale,apa a vandut-o porcul de stroe securistul
19
15

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272