REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

PSD: Singura soluţie rezonabilă pentru România - social-democraţii să strângă o majoritate în jurul lui Rafila

PSD: Singura soluţie rezonabilă pentru România - social-democraţii să strângă o majoritate în jurul lui Rafila

Replica API 14 decembrie 2020 | 00:00 1097

PSD susţine că "singura soluţie rezonabilă" pentru România este ca preşedintele Iohannis "să nu mai ignore" Constituţia şi să permită acestui partid să strângă o majoritate în jurul profesorului Alexandru Rafila, propunerea social-democraţilor pentru funcţia de premier.

Alexandru Rafila

"Se demonstrează că fumul alb anunţat ieri cu mare pompa de reprezentanţii CDR2.0 era, de fapt, de la trabucurile pufăite la negocieri. Oricât de priceput ar fi bucătarul de la Vila Lac 1, foamea de funcţii şi setea de putere nu s-au stins nici după 2 zile de discuţii! Singura şansă pentru ca gaşca pierzătorilor să ajungă la consens este formarea unui Guvern cu 2 premieri şi a unui Parlament cu cel puţin 3 camere, să ajungă la toată lumea! Singura soluţie rezonabilă pentru România este ca Iohannis să nu mai ignore Constituţia şi să lase PSD, partidul care a câştigat alegerile, să strângă o majoritate în jurul profesorului Alexandru Rafila. România are nevoie de un guvern capabil, nu de o adunătură de politruci care se bat pe ciolan!", se arată într-un mesaj al PSD postat, duminică, pe pagina de Facebook a partidului, scrie Agerpres.

Reprezentanţii PNL, USR PLUS şi UDMR au negociat sâmbătă şi duminică, la Vila Lac 1, formarea unei coaliţii de guvernare.

Purtătorul de cuvânt al UDMR, Hegedus Csilla, a anunţat că runda de negocieri de duminică s-a încheiat, în condiţiile în care nu s-a putut conveni asupra persoanei premierului, astfel încât liberalii şi USR PLUS îşi vor prezenta candidaţi proprii pentru funcţia de prim-ministru la consultările convocate pentru luni, la Palatul Cotroceni, de către preşedintele Klaus Iohannis.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
PSD a dovedit din plin ca este un partid de muciflenderi. Si cand au facut lucruri bune le-a fost frica de bau bau. Acuma,in loc sa-si caute valorile din interior,sacrifica un medic ca sa aiba o persoana inca nepatata la inaintare,chiar daca persoana nu se pricepe la nimic ce tine de administrare si politica. PSD ca si PNL ar trebui sa dispara asa ca PNTCD si normal, sa le urmeze si dilimandrosii aia agresivi si nesimtiti de la USR. Romnania nu mai are nevoie de asa zise patride istorice doar cu numele,niste gloate de impostori amestecati cu securisti antiromani,nu din cei ce apara tara.
2
0
4 ani de mandat nu ai facut nimic, impuscat in loc public, daca ai dat cu o mana si ai luat cu alta, taiata o mana si sa vezi ca nu se mai inghesuie hotii la ciolane, de orice culoare ar fi
3
0
Singura solutie este sa va impuscam pe toti! Primii psd-istii!!!
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272