REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.2° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
14.2° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

PSD solicită Guvernului Orban schimbarea protocolului de testare

PSD solicită Guvernului Orban schimbarea protocolului de testare

Replica API 3 noiembrie 2020 | 21:51 1564

PSD solicită Guvernului Orban în regim de urgență schimbarea protocolului de testare a cetățenilor, a declarat prim-vicepreședintele PSD Gabriela Firea.

„Suntem singura țară europeană care a rămas încremenită în proiectul inițial, și anume se testează gratuit de către statul român doar pacienții care au deja simptome. Din păcate, li se refuză contacților acestor persoane să se testeze gratuit. Nu toți românii au venituri substanțiale, așa că le este foarte greu să plătească testele efectuate la clinicile private. (...) Am văzut chiar astăzi o declarație a premierului care insistă să rămânem cu această definiție de caz care este foarte restrictivă și practic îi trimite pe toți românii la clinicile private. Nu este un lucru rău să avem investiții în clinici private, dar acestea nu sunt accesibile tuturor românilor. Prețul este destul de mare și nu poate fi suportat de familiile mai numeroase. (...) Cerem, așadar, Guvernului să schimbe definiția de caz și Ministerul Sănătății prin DSP-uri să îndrume toate persoanele care sună la DSP să fie repartizate la clinicile de stat astfel încât să fie testate gratuit”, a spus Gabriela Firea, potrivit ştiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Si PSD siPNL se joaca cu mintile noastre sunteti niste mincinosi
0
0
voi , criminalilor, voi carora va revine aproape in totalitate aceste decese, voi cARE ATI SOLICITAT CRIMINALULUI DORNEANU DECIZII PE CARE ORICE OM NORMAL CU CAPUL PE UMERI NU AVEA CUM SA LE DEA- VOI VRETI ACUM SCHIMBAREA PROTOCOLULUI, daca in locul lui orban era criminalul dorneanu sau ciumata acocata apsd-ului, aveati castig de cauza, altfel, asteptati data de 6 decembrie
1
1
Cine a facut acest protocol ? Vrem nume ,nu gargara ...Precis era analfabet functional
2
0
Eu ma rog ca Firea sa ramana in prima linie ,sa vorbeasca sa tipe sa se otarasca pe Facebook , cu cat striga mai tare cu atat mai bine pentru pnl si usrplus
3
2
Ce testari sa se faca tu proasto,nu ati spus in iunie voi PSDisti despre COVID ca este o inventie a PNListilor si ati refuzat sa votati prelungirea stari de alerta voi impreuna cu pro Romania si ALDE,dupa care sprijiniti de antena 3 si Romania Tv ati scos oameni in strada sa demonstreze pentru libertate adica sa faca fiecare ce vrea,tot pentru ca COVIDul nu exista.Mie imi este scarba de omul cu doua fete care in fata te pupa si pe la spate baga cutitul in tine ma PSDistilor.
4
6
Aloo cat ati fost la guvernare ati facut un ca..at si acum v-ati desteptat sa faceti propuneri. Pai daca sunteti prosti cum dracu vreti sa deviniti destepti? prin falsuri cum sunteti obisnuiti!
6
3

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212